موشک های مافوق صوت کینژال روسیه / پایتخت های اروپایی در تیررس هستند

 تصاویری از کینژال که توسط وزارت دفاع روسیه منتشرشده استیورونیوز:روسیه برای اولین بار در جنگ اوکراین از موشک مافوق صوت «کینژال» استفاده کرد.

موشکی که تا پیش از جنگ اوکراین از در زمره سلاح های مخفی روسیه بود و اعضای سازمان پیمان آتلانتیک شمالی هنوز موفق نشده اند «کارآیی» را بشناسند. این موشک مافوق صوت سریع و دقیق است.

اولین بار در سال ۲۰۱۸، از این موشک پرده برداری شد. در آن زمان ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه آنرا «سلاح شکست ناپذیر» خوانده بود.
سرعت مافوق صوت این موشک گمراه کننده است
به نوعی می‌توان برچسب «فوق صوت» را برای این نوع جدید از سامانه های تسلیحاتی را گمراه‌ کننده تلقی کرد، زیرا لزوماً سرعت مافوق صوت که با آن حرکت می‌کنند پیشرفت قابل‌ توجهی به حساب نمی آید. در مقابل، چیزی که این نوع جدید از سلاح‌ها را متمایز می‌کند، توانایی آن‌ها در تغییر مسیر پس از پرتاب و توانایی آن‌ها برای فرار از تشخیص رادار با پرواز در ارتفاع پایین در جو، علاوه بر حرکت با سرعت مافوق صوت بین۵ تا ۱۰ ماخ است.

۱۰ ماخ یعنی حدود ۱۲۰۰۰ کیلومتر در ساعت. این موشک توان حمل ۴۸۰ کیلوگرم مواد منفجره یا کلاهک هسته ای را دارد. برد این موشک به گفته ارتش روسیه نزدیک به دو هزار کیلومتر است. یعنی این موشک می تواند تمام پایتخت های اروپایی را از خاک روسیه مورد هدف قراردهد و کمتر از ۳۰ دقیقه به هدف برخورد کند.

دکتر کریس کامبز، استادیار دانشگاه تگزاس در سن آنتونیو به یورونیوز می گوید: «پیش‌بینی مسیر این موشک ها بسیار دشوار هستند خصوصا اینکه آنها مرتب در حال مانورهستند و مسیر عوض می کنند.» به گفته این استاد دانشگاه همین موضوع بسیاری از رهبران در دنیای غرب را بسیار نگران کرده است. چون هنوز در مقابل این موشک ها ناتو نتوانسته سلاحی تولید کنند.
چرا ارتش روسیه از موشک های مافوق صوت در اوکراین استفاده می کند؟
اهداف اصلی موشک های کینژال در روزهای گذشته انهدام دو انبار مهمات زیرزمینی اوکراین یکی در غرب و یکی در نزدیکی میکولایف بودند.

ارتش روسیه موفق شد در ۱۸ و ۱۹ مارس گذشته این دو انبار را منفجر کند.

نکته اصلی این است که روسیه همانطور که قبلا در سوریه این کار را کرده بود، در حال حاضر تسلیحات جدید خود را در اوکراین آزمایش می کند.

روسیه اولین کشور در جهان است که چنین موشک های تولیدکرده است. کینژال قادر به تغییر ارتفاع و جهت با سرعت بسیار زیاد و فرار از دفاع ضدهوایی دشمن است.

دلیل اصلی توسعه این موشک ها اراده مسکو برای غلبه بر سپر مشهور موشکی آمریکا است که از طریق ناتو بر فراز آسمان اروپا قراردارد. روسیه ولادیمیر پوتین با استفاده از این موشک ها در جنگ اوکراین بنوعی قصد دارد قدرت تسلیحاتی پیشرفته خود را نمایش دهد.
+27
رأی دهید
-63

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۴۳
    paksan - ایران، ایران
    نمایش قدرت پوشالی. فک کرده اونا اونطرف ندارند همچین موشکهایی!؟ احمق
    29
    27
    ‌چهارشنبه ۳ فروردین ۱۴۰۱ - ۱۶:۵۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۱
    فانتوم2 - فالکنبری، سوئد
    اوه اوخ سرعت ۱۰ ماخ، یعنی اگه ناتو داخل بازی بشه یدونه از اینا میزنه و از اینور فرانکفورتیون داخل و از اونور فرانکفورتیون خارج شده و دگر هیچ.
    15
    25
    ‌چهارشنبه ۳ فروردین ۱۴۰۱ - ۱۶:۵۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۸
    azadi2011 - تورنتو، کانادا

    ای کاش بشر به جای تولید این حلبی ها به کره ی زمین و آینده ی آن فکر می کرد. افسوس
    2
    35
    ‌چهارشنبه ۳ فروردین ۱۴۰۱ - ۱۹:۲۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۴
    آزاذه - تهران، ایران
    اخوند قاتل رنگ عوض کرده برای فریب مردم و چپاول جان و مال و ناموس مردم
    11
    14
    ‌چهارشنبه ۳ فروردین ۱۴۰۱ - ۱۹:۴۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۰
    Nagonsar - مونیخ ، آلمان

    دلیل استفاده از موشک کینژال(دشنه)این است که حتی بعد از امتحان موفقیت امیز ان توسط روسیه ژنرالهای امریکایی چنان مبهوت بودند که ادعا داشتند این کار غیر ممکن است و این فقط یک بلیغات از طرف مسکو است(زمانیکه استالینگراد محاصره بود در کارخانه ترکترسازی که به کارخانه تانکسازی تبدیل شده بود مهندسین روس موشک کاتیوشا را ساختند که حتی متحدان شوری را حریت زده کرده بود چه رسد به المان)کاش روسها پست فطرط نبودند و بجای ساخت سلاحهای مرگبار وسایلی برای ببود دردهای مردم میساختند....البته این حرف مخاطبش تنها روسها نیست
    4
    28
    ‌چهارشنبه ۳ فروردین ۱۴۰۱ - ۲۰:۰۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۸۲
    گفتگوگر - پیتزبورگ، ایالات متحده امریکا
    روسیه با تکنولوژی عقب افتاده و اقتصادی که کوچکتر از اسپانیا است دروغ بسیار میگوید. البه سلاح هایش مخرب هستند ولی هرگز مثل تسلیحات غربی پیشرفته نیستند.
    11
    14
    ‌چهارشنبه ۳ فروردین ۱۴۰۱ - ۲۲:۱۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۵
    Dermis - لندن، انگلستان
    [::Nagonsar - مونیخ ، آلمان::]. فعلا مثل خر تو گل گیر کردند و تصرف اوکراین که ۷۲ ساعته فکر میکردند انجام میشه یک ماهه درگیرش هستند و فقط با هدف قرار دادن غیرنظامیها سعی در فشار آوردن دارند. هواپیماهای جنگیشون هم هیچ حرفی در مقابل هواپیماهای آمریکا برای گفتن نداره.
    8
    11
    ‌چهارشنبه ۳ فروردین ۱۴۰۱ - ۲۲:۳۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۳
    rahjoo - مازندران، ایران
    بنظرم هر چه سریع تر باید پوتین را حذف کرد.20ساله با بی عرضگی تمام نتونست روسیه رو یک اقتصاد موفق بکنه و حالا در انبار مهماتش رو باز کرده که بزور باید یه چی بمنم بدین. عقب مونده ترین گونه انسانی در قرن 21 خود رذلشه
    7
    8
    ‌پنجشنبه ۴ فروردین ۱۴۰۱ - ۰۵:۴۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.