بزرگترین حمله سایبری به شبکه‌ سایت‌های دولتی اسرائیل

رادیو فردا:رسانه‌های اسرائیل شامگاه دوشنبه ۲۳ اسفند اعلام کردند در «بزرگ‌ترین حمله سایبری که تا کنون علیه این کشور انجام شده»، وبسایت‌های وزارت‌خانه‌ها و نهادهای دولتی این کشور هک شده است.

روزنامه «هاآرتص» به نقل از یک مقام امنیتی در وزارت دفاع اسرائیل گفته است: ابعاد حمله نشان‌دهنده این است که یک دولت یا سازمان بزرگ، پشت این حمله است. او به کشور خاصی اشاره نکرد ولی کارشناسان در رسانه‌های مختلف از جمهوری اسلامی ایران به عنوان عامل این حمله نام می‌برند.

گروه «نت‌بلاکز» که محدودیت‌های اینترنتی را در سراسر جهان رصد می‌کند، وقوع اختلال و کاهش شدید دسترسی به اینترنت در اسرائیل را تایید کرده و نوشته است که پس از وقوع این اختلالات، شبکه دولتی میزبان سایت‌های اسرائیلی در سطح بین‌المللی از دسترس خارج شد.

خبر حمله به شبکه سایت‌های دولتی اسرائیل در حالی مطرح می‌شود که در ساعات گذشته، مسئولان سپاه پاسداران ادعای حمله موشکی به یک مرکز موساد در اربیل عراق را مطرح کرده‌اند و همچنین می‌گویند یک شبکه خرابکاری وابسته به اسرائیل که قصد خرابکاری در تاسیسات هسته‌ای فردو داشته است را بازداشت کرده‌اند.

به گزارش رسانه‌های اسرائیل، یوعاز هندل، وزیر ارتباطات این کشور، همراه با مسئولان ستاد ملی سایبری اسرائیل، پس از وقوع این حمله یک نشست ویژه تشکیل داده‌ است. ستاد ملی سایبری نیز «وضعیت اضطراری» اعلام کرده است.

تا کنون اختلال در وبسایت‌های وزارت‌خانه‌های کشور، خارجه، دادگستری، کار و رفاه اجتماعی، بهداشت و درمان و حتی دفتر نخست‌وزیری گزارش شده است ولی سایت‌های وزارت دفاع، ارتش و سازمان‌های امنیت اسرائیل در میان سایت‌های هک شده نیست، زیرا سامانه‌های داخلی جداگانه دارند.

جنگ سایبری میان بین اسرائیل و ایران از حدود سه سال پیش به‌طور جدی مطرح بوده و آشکار شده است. با این حال، روزهای اخیر بحران امنیتی و نظامی میان اسرائیل و ایران دوباره تشدید شده است.

گروه‌های هکری «سایه سیاه» و «گربه‌های ملوس» از جمله مشهورترین گروه‌هایی بوده‌اند که در سال‌های اخیر در پروژه‌هایی مانند سرقت اطلاعات شخصی افراد در شرکت دارویی ماچون مور و سایت دوست‌یابی همجنس‌گرایان، حمله به شرکت اینترنتی اسرائیلی «سایبرسرو»، به شرکت بزرگ بیمه اسرائیلی «شیربیت» و شرکت امور مالی کی‌ال‌اس از جمله مواردی بوده که توسط این شرکت‌ها انجام شده‌اند.

حمله بزرگ به سامانه سوخت در ایران که موجب اختلال در ۴۳۰۰ سامانه سوخت ایران و حمله سایبری به سامانه‌های شرکت راه‌آهن در تیرماه امسال نیز از جمله مواردی بوده که به اسرائیل نسبت داده شده‌اند.
+22
رأی دهید
-4

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۴۳
    paksan - ایران، ایران
    حالا باید منتظر بزرگترین حمله از اونطرف بود. مسخره بازی های یه عده کلاش در دو‌طرف که اینکارا شده نون دونی و بیزینس براشون.
    1
    3
    ‌سه شنبه ۲۴ اسفند ۱۴۰۰ - ۲۱:۲۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۶
    سرزمین اریا - کویت ، کویت
    دم ایران گرم .حمله سایبری .حمله موشکی .تجهیز صدها هزار موشک آماده شلیک حزب الله دم گوش اسرائیل. حضور در سوریه بیخ گوش این صهیونیست‌ها.خواب آروم رو بر این جنایتکاران حروم کرده
    0
    0
    ‌چهارشنبه ۲۵ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۸:۰۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.