ایرنا از «سامانه پدافند لیزری داخلی» رونمایی کرد
+34
رأی دهید
-37
عکسی که ایرنا از «ساتب» منتشر کرده استخبرگزاری رسمی جمهوری اسلامی، ایرنا، روز شنبه، ۲۱ اسفند، با انتشار عکسی از «ساتِب» از استقرار این سامانه پدافند لیزری «در اماکن حساس کشور» خبر داد.در این خبر که ایرنا آن را خبر اختصاصی خود میخواند، این سامانه محصول «صنعت دفاعی» داخلی معرفی شده و از جمله مزایای آن «سرعت بالا در مقابله با اهداف هوایی از جمله پهپادها و موشکهای کروز» عنوان شده است.
به نوشته ایرنا، نخستین بار در شهریور سال ۱۳۹۸ مدیرعامل وقت سازمان صنایع الکترونیک ایران، صاایران، خبر دستیابی به دانش طراحی و ساخت «سلاحهای لیزری پدافندی و استقرار آن در مناطق حساس و حیاتی کشور برای محافظت از این مناطق» را داده است.
خبرگزاری ایرنا درباره اماکن استقرار این سامانه توضیحی نداده و تنها مدعی شده که «ایران جزو شش کشوری است که توانسته سامانههای سلاح لیزری را برای دفاع هوایی برد کوتاه و برای دفاع از تاسیسات حساس و حیاتی خود طراحی و تولید کند».
در سالهای گذشته مقامات نظامی ایران بارها از توانمندی ایران در ساخت سلاح لیزری خبر دادهاند.
۳۵

گارد جاویدان - فرانکفورت، آلمان
این سامانه پدافند لیزری یکی دیگر از کاهاش اینه که پشم را در جاهای مخصوص از بین میبره میشه مثل کف دست
7
10
شنبه ۲۱ اسفند ۱۴۰۰ - ۲۲:۴۹
۳۹

siavash786 - آمریکا، ایالات متحده امریکا
بارها اکتشافات شما مضحک و کپی برداری بود .امیدوارم ای یکی دیگه باعث خنده های فاطی ما نشه ، ولی حداقل اون شلنگ توالت بیت رهبری را عوض میکردید .
6
13
یکشنبه ۲۲ اسفند ۱۴۰۰ - ۰۱:۲۸