واکنش ایران به کشته شدن دو افسر سپاه در سوریه : حق پاسخ را برای خود محفوظ می‌دانیم

 مجید تخت روانچی، سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان مللرادیو فردا:مجید تخت روانچی، سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل، در واکنش به کشته شدن دو مامور سپاه در در حمله هوایی منتسب به اسرائیل در سوریه گفت تهران حق پاسخ به «اقدامات شرورانه رژیم صهیونیستی (اسرائیل)» را برای خود محفوظ می‌داند.

این دیپلمات ایرانی همچنین از شورای امنیت سازمان ملل و جامعه جهانی خواست تا مرگ «نیروهای مستشاری» جمهوری اسلامی در سوریه را محکوم کرده و اسرائیل را در قبال اقداماتش به پاسخ وادارند.

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی روز ۱۷ اسفند تایید کرد که در آخرین حمله هوایی منتسب به اسرائیل در سوریه، دو افسر سپاه کشته شده‌اند. بر اساس این گزارش، این دو افسر با نام‌های احسان کربلایی‌پور و مرتضی سعیدنژاد درجه سرهنگی داشتند.

آقای تخت روانچی در نامه‌ای به دبیرکل سازمان ملل متحد و رئیس دوره‌ای شورای امنیت این سازمان تصریح کرد جمهوری اسلامی ایران، اسرائیل را «مسئول کامل تمامی عواقب این اقدامات جنایتکارانه» در منطقه می‌داند.

برخی رسانه‌های اسرائیلی گزارش دادند که در پی کشته شدن دو سرهنگ پاسدار در آخرین حمله هوایی منتسب به اسرائیل در سوریه، ارتش اسرائیل سطح هوشیاری خود را برای رویارویی با انتقام احتمالی جمهوری اسلامی ایران و یا گروه حزب‌الله لبنان افزایش داده است.
+6
رأی دهید
-67

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۶۴
    vg2000 - اسلو، نروژ

    آره دقیقا مثل اون انتقام سختی که گرفتید برید گمشید از ایران
    1
    25
    شنبه ۲۱ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۷:۳۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۲۵
    باشه مهندس - اسن، آلمان
    آناناس
    1
    17
    شنبه ۲۱ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۸:۳۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۳
    paksan - ایران، ایران
    احمق حداقل یه نگاه به حرفهای نفرات قبلی بکن بعد این جمله رو تکرار کن. یعنی پنج ساله همین جمله خنده دار رو میگند تا باز نوبت بعدی که چهارنفر رو گریل کنه اسرائیل؟ مشخصه اینا خودشون اینا رو برای کشته شدن میفرستند و این حکومت انگار با خون زنده اس. چرا نمی تونید از نیروها محافظت کنید ؟ قبل از اینکه حمله اسرائیل باشه نشون میده سپاه این افراد رو به کشتارگاه می فرسته تا سر به نیست بشوند.
    1
    18
    شنبه ۲۱ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۸:۵۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.