هشدار پاسدار حسین علایی از سرکردگان سابق سپاه: بعد از اشغال اوکراین به روسیه تکیه نکنیم
+107
رأی دهید
-7
روزنامه حکومتی مستقلپاسدار علایی: متأسفانه روس ها تأثیرگذارترین کشور در مهم ترین موضوع امنیت ملی[برجام]، شده اند که برای جمهوری اسلامی بسیار ناگوار است. از طرفی هم روس ها مانع رسیدن گاز ایران به اروپا و یک رقیب جدی برای ایران در حوزه نفت و گاز هستند. روس ها در عین درگیر شدن با سیاست های آمریکا و اروپا سعی دارند انتقال گاز روسیه به آلمان را حفظ کنند و بازار خود در اروپا را توسعه دهند. روس ها بیشترین بهره را از شکاف بین ایران و غرب تا کنون از کارت ایران داشته اند.
[نظام] ضمن توسعه روابط با روسیه و چین، تنها به آن ها تکیه نکند بلکه روابط اقتصادی متوازنی را با کشــورهای غربی هم برقرار کند و قدرت اقتصادی خود را تقویت کند.
۵۸

دوستدار - استهکلم، سوئد
فرمانده هان سپاه پاسداران چون ثروتمند شده اند از جنگیدن و کشته شدن بسیار , بسیار میترساند که نکند نظام اخوندی ایران هم دچار جنگ شود و این جنگ به ازبین رفتن نظام اخوندی تمام شود و در نهایت فرمانده هان سپاه جان و قدرت و ثروتشان در خطر افتد.
9
57
دوشنبه ۹ اسفند ۱۴۰۰ - ۰۱:۴۲
۴۵

SydneyWater - سیدنی، استرالیا
تمام مملکت ایران رو فروختید به روسیه؟ در عوض چی گرفتید؟ بدنامی و کشوری غارت شده!!! همین حرف جنابعالی رو خیلی ها گفتند و سر از زندان و شکنجه در آوردند!!!!
10
56
دوشنبه ۹ اسفند ۱۴۰۰ - ۰۲:۵۸
۵۱

فانتوم2 - فالکنبری، سوئد
در عجبم تمام اتفاقات دنیا داره به سود ایران عزیز تمام میشه، کور شود آنکس که نتواند دید...برو بریم قیمت سرسام آور دیزل و بنزین وبرق در اروپا رو...فعلا
21
16
دوشنبه ۹ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۰:۰۲
۵۷

Ahoora Mazda - اکلند، نیوزلند
فانتوم ۲ مواظب باش که قیمت ساندیس هم بالا میره، پاچه خار چپ و راست آیدی جدید سایبری درست میکنه
8
12
دوشنبه ۹ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۴:۳۰