علی مطهری: صدا‌و‌سیما مانند یکی از مستعمرات روسیه گزارش می‌کند

 حمله روسیه به اوکراین - آرشیوصدای آمریکا:حمله روسیه به اوکراین، واکنش‌های گسترده‌ای در میان کاربران ایرانی شبکه‌های اجتماعی به همراه داشته است. بسیاری از کاربران اما با انتقاد از موضع دولتمردان جمهوری اسلامی و رسانه‌رسمی نسبت به این تحولات، ناخرسندی خود را به اشتراک گذاشتند.

علی مطهری نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی با یادآوری «جدا شدن گرجستان و آذربایجان و ارمنستان از ایران توسط روسیه و حمایت شوروی از صدام در حمله به ایران» از جمله افرادی بود که از این موضع رسمی ایران انتقاد کرد و خواستار حفظ استقلال ایران در موضع‌گیری‌ها شده است.

علی مطهری در توئیتی نوشت که که ایران برای نشان دادن استقلال خود باید «تجاوز روسیه به اوکراین را محکوم کند.» مطهری موضع رسانه رسمی جمهوری اسلامی را هم مورد انتقاد قرار داد و نوشت که «فعلا که صدا و سیما اخبار را مانند یکی از مستعمرات روسیه گزارش می‌کند.»
امیر ابتهاج، روزنامه‌نگار هم با انتشار توئیتی نحوه خبررسانی صدا و سیمای جمهوری اسلامی و ادبیات مورد استفاده در رادیوی جمهوری اسلامی را مورد انتقاد قرار داد.
خبرگزاری تسنیم، رسانه نزدیک به سپاه پاسداران، ویدئوهایی از پرواز اسکادران‌های روسی را با عنوان «حضور سنگین جنگنده‌ها و بمب‌افکن‌های روسیه در آسمان اوکراین» منتشر کرد که انتشار آن منجر به صدور تکذیبیه سفارت روسیه در تهران شد. سفارت روسیه در توییتی با ضمیمه کردن اسکرین‌شاتی از این ویدئوها، این خبر را «جعلی» و «پروپاگاندای ضدروس» توصیف کرد.

مریم شکرانی، روزنامه‌نگار، واکنش سفارت روسیه به این خبر تسنیم را تلویحا تامل برانگیز دانست و توئیت کرد: «وقتی چاپلوسی نتیجه عکس می‌دهد!»

    سفارت #روسیه در #ایران ویدئوی خبرگزاری تسنیم مبنی بر حضور سنگین جنگنده‌ها و بمب‌افکن‌های روسیه در آسمان #اوکراین را جعلی خواند و پروپاگاندای ضد روس توصیف کرد! پ.ن: وقتی چاپلوسی نتیجه عکس می‌دهد!

شیما بابایی، فعال مدنی اما با انتقاد از سیاست‌ کج‌دار و مریز کشورهای غربی، با بیان این که «مردم افغانستان و اوکراین چوب مماشات غرب با تروریست‌ها و قلدران سیاسی را می‌خورند»، در توئیتی نوشت که«این سیاست محافظه‌کارانه‌ ارمغانی جز جنگ، کشتار و آوارگی برای مردمان بی‌‌پناه ندارد و دیر یا زود گریبان غرب را هم خواهد گرفت.»
بنفشه جمالی، فعال حقوق زنان و روزنامه‌نگار، با اشاره به «صدای آژیر قرمز و صدای انفجار»، حمله روسیه به اوکراین را یادآور خاطرات جنگ ایران و عراق دانسته است.
احسان گنجی، کارتونیست، با بیان این که روسیه با به رسمیت شناختن استقلال «ایالت‌های استقلال‌طلب اوکراین»، اکنون «روی کمک آنها برای حمله به حکومت مرکزی» این کشور حساب کرده، نسبت به اجرای سناریویی مشابه هشدار داده است.
منیره کاظمی، فعال سیاسی، نیز به مذاکرات جاری در وین میان کشورهای غربی و جمهوری اسامی ایران اشاره کرد و خاطر نشان کرده که «حمله پوتین به اوکراین باید درسی باشد برای غرب» که قول و وعده حکومت‌هایی این چنین قابل استناد نیست.
سارا معصومی، روزنامه‌نگار، نیز سخنان سفیر اوکراین در سازمان ملل در پایان نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد را بازنشر کرده است که او خطاب به همتای روس‌اش گفته که «جنایتکاران جنگی مستقیما به دوزخ میروند.»
به رغم انتقادات شدید جهانی نسبت به حمله روسیه به اوکراین، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی، روز پنج‌شنبه ۵ اسفند در واکنش به حمله روسیه به خاک اوکراین مدعی شد که این اتفاق، نتیجه «اقدامات تحریک‌آمیز ناتو» است.

حسین امیرعبداللهیان در توییتی علاوه بر طرح این ادعا، با بیان این که «ما توسل به جنگ را راه‌حل نمی‌دانیم»، خواستار «برقراری آتش‌بس و تمرکز بر راه حل سیاسی و دموکراتیک» شد.

سخنگوی وزارت خارجه ایران نیز با بیان این که «منطقه اوراسیا در آستانه ورود به یک بحران فراگیر است»، ادعا کرد ادامه آنچه او «اقدامات تحریک‌آمیز ناتو با محوریت آمریکا» خوانده منجر به وقوع چنین وضعیتی شده است.
+115
رأی دهید
-6

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۵۸
    ایران کهن - هوستن، ایالات متحده امریکا

    مستعمره ؟ بهتره بگی کلفت یا نوکر. خود تو هم با اون قیافه داغونت بدون اجازه و روسیه آب هم نمیتونی بخوری . تو روح پ......د......ر......ت
    8
    52
    جمعه ۶ اسفند ۱۴۰۰ - ۰۲:۱۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۵
    SydneyWater - سیدنی، استرالیا

    دقیقا مثل تو علی مطهری، که همیشه مثل یکی از جان برکفان حکومت و نظام صحبت و رفتار میکنی…..
    6
    43
    جمعه ۶ اسفند ۱۴۰۰ - ۰۲:۴۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۷
    Omide por jalal - لس‌انجلس، ایالات متحده امریکا

    وزیر خارجه ارمنستان در حالی‌ که ارمنستان با روسیه پیمان امنیتی دارد ، دیروز در مصاحبه‌ای اعلام کرده که کشورش برنامه‌ای برای به رسمیت شناختن منطقِ جدای طلب اوکراین ندارد و از هر دو کشور خواسته است مشکلات را با گفت و گو حل کنند ! در حالی‌ که الهام علی‌ اف ، درست در روز حمله روسیه به اوکرین ، برای دریوزگی و عقدِ قرارداد به دیدارِ پوتین رفته و جمهوری اسلامی ، مثلِ یک مستعمره ، از ترسِ ارباب ، از جنایاتِ پوتین حمایت کرده است !
    5
    50
    جمعه ۶ اسفند ۱۴۰۰ - ۰۴:۲۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۸
    Ashkan60 - لندن، انگلستان

    ملاها برای حفظ موقعیت و قدرت و ماهیت خود هزار و چهارصد سال است که گلوی حسین و فرزندانش و دستان ابولفضل و غیره را با فجیع ترین شکل قطع میکنند تا از اشک ملت خیک خود را پر کنند ، این اراذل برای حفظ خود در مسند حکومت نشان دادند که از هیچ جنایتی رویگردان نیستند اینها خیانت در خونشان است و برای حفظ حکومت متعفنشان حال در مقابل پوتین که سهل است در مقابل شیطان نیز حاضرند سجده کنند .
    2
    48
    جمعه ۶ اسفند ۱۴۰۰ - ۰۵:۳۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۶
    سرزمین اریا - کویت ، کویت

    غربزدهای مفلوک وطنی در مقابل برعهدی و تحریم و فشار بر گردن ملت ایران .... میگیرن .اما وای به روزی که یه نفر بر ضد غرب موضع بگیره .خودشون رو ....
    58
    5
    جمعه ۶ اسفند ۱۴۰۰ - ۰۵:۴۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۵
    zarduscht1 - فرانکفورت، آلمان
    و مریدان خلق هم در همین سایت آتش آنها از آتش آخوند‌ها داغتر است.و از هیچ کوششی دریغ ندارند. که ناتو وو آمریکا را مقصر بداند. روسپی‌ها روسی سال ۵۷ خودمان. نشسته در زیر بیرق ناتو در اروپا. حتا سوسیال خود را از کشور‌ها ناتو می‌‌گیرند.از آزادی فردی اینجا استفاده. از سیستم مدنی .پزشگی استفاده.ولی قبله آن‌ها مسکو است. دروغ.فریب.همیشه در انور صف.حتا در ایران هم .اکثریت فریب نخوردند.و پوتین را جنایت کارمی داند و چپی‌ها .انقلابی‌ ما شده لابی آخوند ها.هر فاکت را رد .کر و کور .آیا دلیل از این بیشتر که این‌ها سال ۵۷ خواسته یا ناخسته مثل همین امروز رفتار و فقط بازیچه و جاسوس مجانی روسیه بودند؟ فاکت ها. در طول دو ماه گذشته پوتین. چند بار به سران کشور‌ها اروپا گفت. روسیه قصد جنگ ندارد. پس چه شد ؟دیروز نخست وزیر لیتوانی خیلی‌ معدب گفت. شما روس‌ها را نمی‌‌شناید.ساده لوح بودید. تمامی کشور‌ها بلوک شرق بعد از جنگ دوم به زور وابسته به روسیه شدند.
    1
    16
    جمعه ۶ اسفند ۱۴۰۰ - ۰۷:۴۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۵
    zarduscht1 - فرانکفورت، آلمان
    تنها در یک هفته روس‌ها بعد از جنگ دوم.در لهستان بیش از ۳۵۰۰۰ افسر جوان لهستانی را ربودند و تا امروز هم آشکار نکرده با آن‌ها چکار کردند؟ خلخالی‌ها کمنیست. پراگ خونین . کشتار در لهستان. رومانی.هر کجا که نگاه. در پشت این سیستم.بجز قتل .جنایت. زور.فشار .دیکتاتوری چیزی نمی‌‌بینید. و لابی‌ها ابله ۵۷ ایرانی‌‌ها آنها ؟ ناتو مقصر است.فاکت این است. که بعد از فرو پاشی روسیه. اروپا شرقی یک نفس راحت کشید. یک نگاه به ۳ کشور بالتیک کنید. چه ترقی شگفت انگیزی کردند و امروز کجا ایستاده. لهستان. بلغارستان.رومانی.هیچ کس به زور سلاح آنها مجبور نکردند.عضو ناتو شوند. انتخابات آزاد. نه تقلب .با اکثریت آرا .همه مایل، به پیمان ناتو پیوستند.هیچ کس آن‌ها را مجبور نکرد. بدیعی‌ است.که فکر منافع اقتصادی هم بودند. در همین ایران امروز خودمان.اگر آری آزاد بگذارند. خلق فلسطین یا رابطه آزاد با همه منجمله اسراهیل. ایرانی‌‌ها چه کسی‌ انتخاب.؟ همین روسیه به شما ایران حمله نمی‌‌کند؟ همین انقلابی‌‌ها ۵۷ در کنار تاواریش‌ها روسی نخواهند بود؟ چند بار تجربه کرده؟
    3
    17
    جمعه ۶ اسفند ۱۴۰۰ - ۰۸:۰۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۵
    zarduscht1 - فرانکفورت، آلمان
    فاکت این است. که بعد از فروپاشی روسی کمونیست. ۳ کشور بالتیک راه صد ساله را رفتند. ب تبدیل به کشور دمکرات .ری آزاد. فساد اداری نابود. فاکت این است.که اکراین در میدان مایدان نه به نخست وزیر وابسته به روس گفتند. و در طی‌ ری آزاد تمایل خود را به ناتو و اروپا نشان دادند.افتخار همکاری با همکاران اکراین دارم. و می‌‌دانم از زمانی‌ که خود را از قید روس‌ها آزاد کردند. چه پیشرفت شگفت انگیزی کردند، و قدم به قدم فساد اداری مبارزه.سیستم دمراتیک اروپا را برای آزادی مدنی پذیرفتند. می‌‌دانستید. که در طی‌ دو سال گذشته hotspot .برنامه ریز کامپیوتر شده؟ جوان‌ها فعال. مترقی.و این خطر است. خطر بر سیستم پوتین. در کنار گوشش.نه ربطی به ناتو دارد.نه چیز دیگر.۵۷ ما فقط زوزه می‌‌کشد. تا گند ۵۷ را لاپوشانی کند. و با دفاع از پوتین و مقصر دانستن ناتو. صباحی دیگر وجود ننگ خود را ابراز کند
    3
    15
    جمعه ۶ اسفند ۱۴۰۰ - ۰۸:۱۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۵
    zarduscht1 - فرانکفورت، آلمان
    اکراین امروز .۵۷ ایران است.با این تفاوت که در اکراین به اندازه کافی‌ انقلابی‌ ۵۷ ندارد. پوتین مستقیم حمله می‌‌کند. سال ۵۷ لازم نبود سرباز ایرانی‌ وطنی به اندازه کافی‌ داشت.که کار را برا او انجام دهند.بیشرمی از این بیشتر .که پوتین به شیوه هیتلر در سال ۱۳۳۹ و حمله به لهستان می‌‌گوید. می‌‌خواهیم اکراین را از دست نازی‌ها آزاد کنیم.اکراین و نازی ؟ ۸ میلیون اکراینی در جنگ دوم کشته شدند. نخست وزیر امروز اکراین نیمه یهودی است.پدرش ژنرال ارتش سرخ در زمان جنگ دوم بود، و مدال شجاعت گرفت. حتا در روسیه دیروز تظاهرات بر ضد سیستم پوتین که با کمک ارتش و پلیس به خون کشیدند.و ۵۷ اتی ما. نخیر ناتو مقصر است. در نروژ .سوهد آلمان.در زیر سایه ناتو زندگی‌. از همه مزایا ناتو استفاده.ولی قبله مسکو است. اگر اینقدر خوب است.پس خبر مرگتان .ناتو را ترک.بدوید.پیش پوتین و عضو پیمان ورشو شوید.اینقدر بردگی لذت دارد؟ یا فانتزی سوسیالیست شما به لجن کشیده شد. همان چیزی که ۵۷ به ما وعده دادید
    3
    15
    جمعه ۶ اسفند ۱۴۰۰ - ۰۸:۳۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.