چطور با بیماری سرطان کنار بیاییم؟

تحقیقات نشان می‌دهد افرادی که در طول درمان، مقداری تمرینات بدنی انجام می‌دهند، نه تنها بهتر با این بیماری کنار می‌آیند، بلکه ممکن است عمر طولانی‌تری نیز داشته باشند.دویچه وله:پی‌بردن به این واقعیت که شما به سرطان مبتلا شده‌اید، تجربه سختی است. پس از تشخیص سرطان، ممکن است احساس اضطراب، ترس یا خشم کنید و ندانید که چگونه می‌توانید در روزهای آینده با آن کنار بیایید. به‌گزارش مایو کلینیک؛ در حالی که نحوه مواجهه با سرطان در هر فرد متفاوت است، روش‌های رایجی وجود دارد که می‌تواند اضطراب را کاهش داده و انعطاف‌پذیری و مهارت‌های مقابله‌ای شما را بهبود بخشد.
در مورد بیماری خود اطلاعات کافی داشته باشید
اطلاعات اساسی و مفید در مورد بیماری خود جمع‌آوری کنید. سوالات و نگرانی‌های خود را برای تیم مراقبت‌های بهداشتی خود بنویسید و فهرست آن را با خود در تمام قرار ملاقات‌ها همراه داشته باشید. سوالاتی از این قبیل که:

آیا سرطان من قابل درمان است؟

شانس درمان بیماری من چقدر است؟

چه آزمایش‌ها یا روش‌های دیگری نیاز دارم؟

عوارض جانبی درمان چیست؟

چه زمانی باید با پزشک یا متخصص انکولوژی تماس بگیرم؟

برای جلوگیری از عود سرطان چه کنم؟

احتمال ابتلای سایر اعضای خانواده به سرطان چقدر است؟
اجازه دهید اطرافیان به شما کمک کنند
تشخیص سرطان کل خانواده را تحت تاثیر قرار می‌دهد اما پذیرش کمک از آنها برای انجام کارهای روزمره می‌تواند در پیشگیری از فرسودگی شما و آنها نقش مهمی داشته باشد.
سبک زندگی سالم را حفظ کنید
یک رژیم غذایی سالم متشکل از انواع غذاها را انتخاب کنید و استراحت کافی داشته باشید. این کار به شما در مدیریت استرس و خستگی ناشی از سرطان و درمان آن کمک می‌کند. ورزش و شرکت در فعالیت‌های لذت‌بخش نیز بسیار مفید است. تحقیقات نشان می‌دهد افرادی که در طول درمان، مقداری تمرینات بدنی انجام می‌دهند، نه تنها بهتر با این بیماری کنار می‌آیند، بلکه ممکن است عمر طولانی‌تری نیز داشته باشند.
اهداف و اولویت‌های خود را مرور کنید
تعیین کنید چه چیزی در زندگی شما مهم است. برای فعالیت‌هایی که برایتان ارزشمند هستند و بیشترین معنا را به شما می‌دهند، وقت بگذارید. در صورت نیاز، افکار و احساسات خود را با اطرافیان در میان بگذارید. سرطان بر تمام روابط شما تأثیر می‌گذارد. ارتباط صریح می‌تواند به کاهش اضطراب و ترس ناشی از سرطان کمک کند.
با سایر مبتلایان به سرطان صحبت کنید
گاهی اوقات به نظر می‌رسد افرادی که سرطان نداشته‌اند، نمی‌توانند به‌طور‌‌کامل احساس شما را درک کنند. برای بسیاری از افراد، صحبت با دیگرانی که در شرایط مشابه بوده‌اند، اما مفید است. سایر بازماندگان سرطان می‌توانند تجربیات خود را به‌اشتراک بگذارند و بینشی در مورد آنچه می‌توانید در طول درمان انتظار داشته باشید، ارائه دهند.
+6
رأی دهید
-1

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.