پوتین؛ از معطل کردن سران جهان تا ترساندن مرکل با سگش

ماجرای دیدار آنگلا مرکل صدراعظم قبلی آلمان با ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه و سگ‌ او در سال 2007 در شهر سوچی اتفاقِ معروفی است.
 
به گزارش عصرایران، آنگلا مرکل در سال 2007 برای گفت و گو در باره تجارت و انرژی با روسیه به اقامتگاه ریاست جمهوری پوتین در سوچی رفت.
 
در آن دیدار پوتین پس از جمع شدن تیم مطبوعاتی و حضور مرکل در اتاق ملاقات، دستور داد تا "کُنی" سگ سیاه و بزرگش از نژاد لابرادور را به اتاق بفرستند.
 
از آنجا که یک سگ در سال 1995 مرکل را گاز گرفته بود، همگان از ترس نسبی مرکل نسب به سگ‌ها مطلع بودند.
 
هفته نامه "نیویورکر" آمریکا در گزارش مفصل سال 2014 خود، در این باره نوشت: سگ در اتاق حرکت کرد، به سمت مرکل رفت، او را بویید. "مرکل آشکارا ترسید، خود را جمع کرد و رنگش پرید".
 
پوتین نیز در این زمان  به پشتی صندلی تکیه داد، لبخند زد و پاهایش را به سمت جلو آورد و گفت: "مطمئنم (سگ) اذیت نمی‌کند".
 
مرکل با کنایه و با زبان روسی در جواب پوتین گفت: "به هر حال روزنامه نگاران را که نمی‌خورد".
 
پوتین و مرکل در برخی از ملاقات‌های خود به زبان آلمانی صحبت می‌کردند. با وجود اینکه مرکل روسی بلد بود اما آلمانی پوتین از روسی او بهتر بود.
 
در برخی مواقع نیز پوتین اشتباهات آلمانی مترجم خود را می‌گرفت تا مرکل در یابد که چیزی را فراموش نکرده و چه توانایی هایی دارد.
 
 پس از ورود سگ بزرگ پوتین به جلسه، تیم مطبوعاتی آلمان از رفتار پوتین با مرکل بسیار ناراحت شدند. آنها عصبانیت خود از ورود سگ‌ محبوب پوتین به اتاق کنفرانس و ملاقات سوچی را به مرکل منتقل کردند.
 
مرکل بعدها در گفت و گو با گروهی از این خبرنگاران تلاش کرد تا توضیحی در باره رفتار پوتین بدهد.
 
مرکل در آن زمان گفت: "من می دانم چرا پوتین این گونه رفتار می کند. می‌خواهد ثابت کند مَرد است. او از ضعف هایش می‌ترسد. روسیه هیچ چیز ندارد، نه سیاست موفق و نه اقتصاد خاص. تنها داشته آنها این چیزها است".
 
"جورج پکر" یکی از خبرنگاران این گروه در سال 2014 تحلیل مرکل از پوتین را رسانه‌ای کرد. او گفت: "این بینشِ کوتاه و معنادار بهترین تحلیل روانشناسانه ای بود که در طول 14 سال حاکمیت پوتین در باره او شنیدم".
 
تا سال 2014 پوتین حدود 14 سال رهبری و کنترل روسیه را در دست داشت.
 
"فاکس" در تحلیل سال 2015 خود نوشت: مرکل اولین رهبر جهان نیست که به رفتارهای مردانه صفت و افراطی پوتین اشاره می‌کند.
 
مرکل احتمالا اولین فرد بانفوذ و قدرتمندی است که به قلدری مردانه صفت پوتین برای پوشاندن ضعف‌هایش اشاره می‌کند. او با صراحتی ویژه روی این موضوع دست می‌گذارد.  
 
پوتین سران جهان را معطل می‌کندپوتین معمولا رهبرانی را که به دیدن او می روند یا با آنها قرار ملاقات دارد در انتظار می گذارد.
 
استریت تایمز در سال 2018 نوشت که پوتین در یکی از دیدارهای 2014 خود با "مرکل" 4 ساعت تاخیر داشت.
 
این در حالیست که مرکل رهبر کشوری است که مردم آن مانند ژاپن به وقت شناسی معروف اند.
 
پوتین که به دیر آمدن در جلسات معروف شده، برای ترامپ هم استثنا قائل نشد. او در نشست تابستان سال 97 در فنلاند حدود یک ساعت ترامپ را معطل کرد. با این حال تاخیرهای پوتین برای رهبران اروپایی حدود یک ساعت گزارش می‌شود.
 
گاردین در گزارش سال 2015 خود نوشت: تاخیر پوتین برای رهبران مختلف جهان فرق می‌کند و احتمالا نشانه احترام او محسوب می شود.
 
پوتین در اولین دیدار خود با پاپ فرانسیس در سال 2013 حدود 50 دقیقه تاخیر داشت.
 
او از سال‌های اول ریاست جمهوری خود در رسیدن به ملاقات ها تاخیر می‌کرد و در سال 2003 نیز ملکه بریتانیا را 14 دقیقه معطل گذاشت.
 
براساس برخی از گزارش‌ها او یک بار "ویکتوریانوکویچ" رئیس جمهور وقت اوکراین را حدود 4 ساعت معطل کرد.
 
فاکس نیوز نوشت: انتشار عکس‌های بدون پیراهن پوتین یکی دیگر از نمایش های مردانه او است.
 
مرکل به عنوان بزرگ شده آلمان شرقی -کشوری تحت تسلط شوروی سابق- در مدرسه روسی یاد گرفت و در جوانی به صورت هیچ هایک (سفر پیاده با کوله پشتی) شوروی را گشت.
 
او در طول دوره صدراعظمی خود به ویژه پیش از بحران کریمه اوکراین روابط پیچیده، نزدیک و مهمی با پوتین داشت. با این حال گزارش‌ها از شک همیشگی مرکل به پوتین حکایت دارند.
 
برخی از کارشناسان بزرگ شدن مرکل در آلمان شرقی و آشنایی او با شوروی سابق را دلیل شناخت مرکل از پوتین می‌دانند.
+72
رأی دهید
-4

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۳۷
    khyar - اوپسالا، سوئد

    در همین ملاقات آخرش با مکرون هم دستور داده از مکرون تست کرونا بگیرن برای اینکه دی ان ای مکرون را می خواسته .کم کم میفهمیم رفتارش با رئیسی بهتر از همه بوده ٫اما حس حقارت جماعت نادان و خود کوتله پندار ایرانی نخواست ببینه
    159
    35
    شنبه ۲۳ بهمن ۱۴۰۰ - ۰۸:۲۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۳
    Chokam - ری، ایران
    اینو که منم یکماه گفتم این پوتین عادت داره، مرکل رو باسگش ترسونده،اردوغان رو پشت در منتظر گذاشته....
    11
    28
    شنبه ۲۳ بهمن ۱۴۰۰ - ۰۸:۳۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۰
    iran1 - آرلون، بلژیک

    این نوع رفتارها نشان از عقده های روانی داره، معطل کردن آدمهایی که با دعوت قبلی رفتن و....، چی با خودش فکر می کنه
    6
    77
    شنبه ۲۳ بهمن ۱۴۰۰ - ۰۹:۰۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۵
    shirzan - برلین، آلمان

    یارب روا مدار که گدا معتبر شود. همه اینها نشون دهنده عقده حقارت این مردک هست.
    7
    73
    شنبه ۲۳ بهمن ۱۴۰۰ - ۰۹:۰۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۶
    کیخسرو - کلن ، آلمان

    [::khyar - اوپسالا، سوئد::]. خیار چنبر تو دستاتو شُستی، اومدی اینجا؟ تو مشکلت چیه، دردت چیه؟ بابا ول کن اون سوئد رو برگرد کنار چاه جمکران خیمه بزن و همونجا دخیل شو! سوئد هوا اکثراً سرده و برف و یخبندان، تابستون های کوتاهی داره و مردمش اکثراً تو خونه هاشون می‌مونن و با غریبه ها زیاد دم خور نیستن! می مونی اونجا آخه که چی؟ اعصابت خورد می‌شه و دپرس می‌شی و پابرهنه می‌آیی اینجا خودشو ناراحن می‌کنی! باشه بالام جان رژیم آخوندی و آیت الله قتل عام و عظما، همه فرشته روی زمین و بقیه دنیا همه ظالم و ضد عنقلاب هم همه هپلی! از زنجفیل دارچین غافل نشو .
    16
    53
    شنبه ۲۳ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۰:۱۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۵
    zarduscht1 - فرانکفورت، آلمان
    [::khyar - اوپسالا، سوئد::]. حرف خود را سانسور نکن. این را هم بگو. که ماکرون. اجازه نداد. می‌‌دانی‌ چه گفت. اگر به DNA من محتاج هستید. برا تولید. خوب مستقیم بگید. این سخن را هم درست نمی‌‌دانم.ولی دست کم پیشانی نشان داد. اگر تحقیر .من هم بلدم. رهیسی شما چکار کرد؟ آقا پوتین .در خدمت شما هستیم . بعد از سفر. نمی‌‌کنم.ولی هدف چیست؟ می‌‌خواهی‌ تحقیر رهیسی را ماستمالی کنی‌؟ صدای خودتان در آمده. نمی‌‌خوانی؟ با چه بهانه عجیب و غریب . این ذلت را لاپوشانی. تازه از کی‌ تا با داشتن DNA تصمیمات یک نفر را میشود .کشف کرد؟ ۵ ساعت این دیدار طول کشید. پوتین از هیچ کوششی دست بر نداشت.که او را با اکراین زیر فشار گذارد. کوچکترین عقب نشینی نکرد. می‌‌دانی‌ به پوتین چه گفت:
    14
    29
    شنبه ۲۳ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۵
    zarduscht1 - فرانکفورت، آلمان
    . [::khyar - اوپسالا، سوئد::]. می‌‌دانی‌ به پوتین چه گفت: دیددر الاف شلز نخست وزیر آلمان در دو هفته دیگر. آخرین فرصت است. یا کوتاه می‌‌یای . یا لوله گاز NORDSTEAM 2 را خواهم بست. می‌‌دانی‌ این یعنی‌ چه ؟ مثل این می‌‌ماند. که رهیسی به پوتین بگوید. یا خزر را پس می‌‌دهی‌؟ یا به مسکو حمله می‌‌کنیم . ایراد به دیگران با تحقیر شدن در مقایسه با تحقیر شدن خود. هیچ است. هیچ. با پوست و استخوان تجربه کردیم. خدمت بزرگان همچون پوتین به ایران امروز.خطرناک تر از مزد و سود آن است.قیمت تحقیر ما ایرانی‌‌ها توسط روس.به مراتب گرانتر است. بزرترین توهین به زن این است.که اورا سلیطه خواند.به روسی سلیطه ایرانی‌ چه می‌‌شود؟
    18
    24
    شنبه ۲۳ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۸۱
    واقع بین ایرانی - هامبورگ، آلمان
    زرتشت. المان. بنظرم سلیطه ایرانی به زبان روسی میشود . (کوروا)
    0
    3
    شنبه ۲۳ بهمن ۱۴۰۰ - ۲۰:۲۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.