سینا عضدی: شاه بود که هسته اولیه دخالت ایران در لبنان را ایجاد کرد

+15
رأی دهید
-95

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۴۵
    SydneyWater - سیدنی، استرالیا

    مشکل ما دخالت نیست، مشکل ما منافع ملی را فدای لبنان کردن است، شاه کجا و لشکر بوزینه های اسلام کجا؟!؟!
    9
    81
    ‌چهارشنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۰ - ۰۴:۳۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۴
    vg2000 - اسلو، نروژ

    از انگل های جمهوری اسلامی این
    5
    78
    ‌چهارشنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۰ - ۰۵:۲۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۵
    zarduscht1 - فرانکفورت، آلمان

    شاه همه جا دخالت می‌‌کرد. زمانی که پای منافع ملی‌ وسط می‌‌آمد. عمان را از دست کمونیست‌ها نجات داد. چین را توسط کشور‌ها غیر متحد زیر فشار گذاشت. دست از سر هند بر دارد. به اسراهیل اخطار می‌‌داد. من پدر خوانده شما نیستم. مارشال تیتو می‌‌گفت. وجدان کشور‌ها غیر متحد. پدر بزرگ همین پوتین و خلقی‌ها ما رفیق یوسف. دم و دم تیتو را واسطه می‌‌کرد. یک کاری بکن. که شاه به دیدار ما بیاد. بوزینه‌ها لشکر اسلام تنها نبودند. کمکی‌ داشتند. شامپانزه‌ها خلقی هم بودند. توی همین سایت هم پر هستند. اسم پهلوی که می‌‌یاد. انگار مثل جن بو داده. ۴۳ سال گذشته .هنوز دنبال سرنگونی پهلوی هستند. گنده گنده‌ها این‌ها به غلط کردن ندامت و پشیمانی افتادند.جوجه‌ها در اینها ادا خروس را در می‌‌آورند. مقصر آینه چینی‌ و روسی است، به این‌ها می‌‌دهند. جوجه خود را خروس لاری می‌‌بیند.
    5
    55
    ‌چهارشنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۰ - ۰۷:۳۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۵
    علی چلاق - دوسلدورف، آلمان

    خوب قدرت داشت دخالت با اقتدار می کرد نه مثل الان که عین گاوه نه من شیرده هر گورو کچلی از ایران می دوشه و دست آخر هم مثل تفاله ‌اشغال با این وطن فروشا رفتار می کنن.
    5
    55
    ‌چهارشنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۰ - ۰۹:۳۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۲
    rey kasravi - لندن ، انگلستان

    این سینا عضدی نایاکی توی آبان نود و هشت اومد حرف های مفت زد مردم حسابی قهوه ایش کردند . یه مدت پیداش نبود دوباره اومد حرف مفت و خالی از دانش می زنه ،نمی دونم چرا امثال این دوست دارند بهشون توهین بشه ؟
    2
    32
    ‌چهارشنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۳:۴۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۲۵
    دیاآکو فردوسی - لندن، انگلستان
    شاه فقید ژاندارم منطقه بود ،. نه مثل اینها آدمکش و جانی . در زمان شاه به لبنان می گفتند عروس خاورمیانه که الان شده ویرانه خانه
    2
    19
    ‌چهارشنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۷:۵۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.