معصومه ابتکار: برداشتن حجاب در مدارس حداد عادل اجباری است

روزیاتو- معصومه ابتکار که در دولت دوم حسن روحانی معاون امور زنان ریاست جمهوری بود می گوید در مدارس حداد عادل برداشتن حجاب اجباری است.
 
ابتکار در مصاحبه‌ ای با انصاف نیوز به مناسبت روز مادر، به مشکلات حوزه‌ی زنان و مقاومت جریانی خاص برای حل آن ها پرداخت، جریانی که حتی علیرغم اجباری بودن برداشتن حجاب در مدارس حداد عادل ، مقابل اجرای این طرح در تمام مدارس کشور ایستاد.
 
وی در اینباره گفت: درباره ی این موضوع ما راه‌ حل‌ هایی پیشنهاد دادیم. یکی از راه حل‌ های ما این بود که دختران ما چه دلیلی دارد که از صبح تا بعد از ظهر که مدرسه می‌ روند در مدارس شان که همه‌ ی شرایط فراهم است که حجاب شان را بردارند چه اصراری دارید که دختران از صبح تا شب با مقنعه و روپوش و لباس سخت در مدرسه باشند؟ و نمونه‌ ی آن مدارس آقای دکتر حداد عادل را مثال زدیم. چون آقای حداد عادل گفتند در تمام مدارس ما برداشتن حجاب در داخل مدرسه اجباری است. یعنی داخل مدرسه باید دخترها حجاب شان را بردارند. چون هیچ مردی نیست و هیچ دیدی هم ندارد و هیچ دلیلی هم ندارد که دختران در آنجا حجاب داشته باشند.»
 
غلامعلی حداد عادل، رئیس فرهنگستان ادب فارسی، رئیس پیشین مجلس و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، مجموعه مدارس غیر انتفاعی فرهنگ را تأسیس کرده است که پسرش فریدالدین حداد عادل در حال حاضر مدیریت آن ها را برعهده دارد.
 
دبیرستان های دخترانه و پسرانه فرهنگ در تهران، دبیرستان دخترانه فرهنگ در قم و هنرستان پسرانه فرهنگ در تهران از جمله ی این مدارس هستند.
 
در سال ۹۸ سخنان همسر حداد عادل، طیبه ماهروزاده درباره مدارس فرهنگ در یک برنامه تلویزیونی موجی از واکنش‌ ها را در فضای مجازی و رسانه‌ ها به دنبال داشت.
 
طیبه ماهروزاده، استاد دانشگاه الزهرا، در برنامه تلویزیونی «زاویه» درباره ی عدالت آموزشی گفت: «با تاسیس مدارس غیر انتفاعی مخالف بودم، اما خودم به عنوان موسس، مدرسه‌ای راه اندازی کردم. زیرا پسرم می‌خواست به رشته علوم انسانی برود و ما نیز به دنبال مدرسه‌ای بودیم که محیط آن سالم باشد، اما پیدا نشد چرا که مدارس برای رشته علوم انسانی، دانش‌آموزان ضعیف را جذب می‌کردند.»
 
این سخنان موجب شد که ماهیت راه اندازی و فعالیت مدارس فرهنگ در کشور به چالش کشیده شود.
 
پس از آن همسر حداد عادل مجبور به توضیح درباره ی صحبت‌ هایش شد.
 
او گفت تاسیس دبیرستان فرهنگ بعد از فراغت پسرشان فریدالدین حداد عادل از دوره دبیرستان صورت گرفته و وی در این دبیرستان تحصیل نکرده است. به گفته ی ماهروزاده اشاره به تحصیل وی صرفاً به منظور بیان وضعیت نامطلوب رشته علوم انسانی در آن زمان بوده.
 
ماهروزاده همچنین تأکید کرد مدارس دولتی فرهنگ که تعداد آن ها درحال حاضر درحدود یکصد مدرسه تخمین زده می شود و باعث توسعه علوم انسانی شده است، هیچ ارتباطی با موسسه غیرانتفاعی فرهنگ ندارد.
 فرید الدین حداد عادل نیز با حضور در یک برنامه ی تلویزیونی سخنان ماهروزاده را تأیید کرد و گفت در دبیرستان دولتی آل احمد تجریش درس خوانده است.
 
در سال ۹۹ نیز پرویز فتاح رئیس بنیاد مستضعفان طی سخنانی بیان کرد که غلامعلی حداد عادل، ساختمانی در محله فرشته تهران به ارزش ۲۰۰ میلیارد تومان و زمینی در منطقه هروی به ارزش ۴۰۰ میلیارد تومان برای مدرسه فرهنگ تصرف کرده‌ است.
 
حداد عادل در پیامی ویدئویی در پاسخ گفت که مدرسه فرهنگ به توصیه رهبر جمهوری اسلامی ایجاد شده و او به مسئولین سابق بنیاد دستور داده که به تأسیس و اداره این مدرسه کمک کنند. او گفت فرزند فتاح خود در این مدرسه تحصیل کرده و اموال این مدرسه شخصی نیست و به بیت المال تعلق دارد.
 
فتاح متعاقباً از حدادعادل عذرخواهی کرد و گفت جانب انصاف را رعایت نکرده‌ است. این عذرخواهی در فضای مجازی بازتاب زیادی داشت.
+83
رأی دهید
-13

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.