صدای آمریکا :نتایج یک پژوهش محدود نشان میدهد سطح آنتی بادیهای خنثی کننده در برابر امیکرون در افرادی که با واکسن روسی اسپوتنیک واکسینه شدهاند، به اندازه افرادی که واکسن فایزر تزریق کردهاند کاهش پیدا نکرده است.
در پژوهش مشترک روسیه و ایتالیا، که بودجه آن توسط صندوق سرمایهگذاری مستقیم روسیه و عرضهکننده واکسن اسپوتنیک تأمین شده است، سرم خون افرادی که واکسنهای متفاوت زدهاند مقایسه شده است.
پژوهشگران میگویند نمونههای گرفته شده سه تا شش ماه پس از دریافت دز دوم نشان داده است میزان آنتیبادی در کسانی که دو دز واکسن اسپوتنیک زده بودند از کسانی که با فایزر واکسینه شده بودند در برابر نوع امیکرون ویروس مقامتر بود.
به این ترتیب آنتیبادی خنثیکننده نوع امیکرون در خون ۷۴.۲ درصد از افراد واکسینه شده با اسپوتنیک مشاهده شد، اما این رقم برای کسانی که فایزر زده بودند ۵۶.۹ درصد تخمین زده شده است.
این پژوهش شامل ۵۱ نفر است که با اسپوتنیک واکسینه شده بودند و ۱۷ نفر که فایزر زده بودند. این پژوهش هنوز مورد داوری همتا قرار نگرفته است.
در عین حال، روسیه که شهروندان خود را با واکسن اسپوتنیک واکسینه کرده است رکورد تازهای را در آمار مبتلایان به امیکرون گزارش داده و موارد جدید ابتلا در این کشور طی ۲۴ ساعت از ۳۸ هزار و ۸۵۰ به ۴۹ هزار و ۵۱۳ افزایش یافته است.
چندی پیش، نتایج یک پژوهش در مجله «میکروب و سلول میزبان» منتشر شد که نشان داد واکسن فایزر قویترین واکنش ایمنی را در میان چهار واکسن آزمایششده - فایزر، آسترازنکا، اسپوتنیک، و سینوفارم - به همراه داشته است.
صندوق سرمایه گذاری مستقیم روسیه که توزیعکننده واکسن اسپوتنیک است این مقایسه را «ناقص» توصیف کرده بود.
+3
رأی دهید
-10
قدیمی ترین ها
جدیدترین ها
بهترین ها
بدترین ها
دیدگاه خوانندگان
۴۲
paksan - ایران، ایران
در ایتالیا کشور مافیا و رشوه و بی خیالی با بودجه خود روسیه؟ خخخخ جوک بود حالا میشه فهمید چرا مردم روسیه واکسن نمیزنند. یه چیزی بدتر از برکت.
2
9
شنبه ۲ بهمن ۱۴۰۰ - ۰۴:۰۸
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.