عاقبت متفاوت ساکنان یک عکس مشترک با خاتمی

برترین‌ها: یک عکس قدیمی به تازگی در شبکه‌های اجتماعی بازنشر داده شده که مربوط به محمد خاتمی در دوران ریاست جمهوری است که وسط حلقه‌ای از زنان که خبرنگار هستند، ایستاده است. سرنوشت بعضی از این خبرنگاران در این عکس عجیب است.۱- مسیح علی نژاد
«معصومه علی نژاد قمی» معروف به «مسیح علی‌نژاد» خبرنگاری را از سال ۱۳۷۸ با کار در روزنامه همبستگی آغاز کرد و بعد از آن کار خبرنگاری را در خبرگزاری ایلنا ادامه داد و در روزنامه‌های شرق، بهار، هم میهن و اعتماد ملی هم فعالیت داشته است. علی نژاد در مجلس شورای اسلامی ششم و هفتم خبرنگار پارلمانی بود. او در سال ۸۸ برای همیشه از ایران رفت.
 ۲-مرجان شیخ الاسلامی آل آقا مرجان شیخ‌الاسلامی آل‌آقا به‌عنوان یکی از متهمان اصلی پرونده پتروشیمی، متهم به مشارکت در اخلال در نظام اقتصادی کشور به مبلغ مذکور و تحصیل مال نامشروع به مبلغ ۷ میلیون و ۶۵ هزار و ۵۲۹ یورو و ۸ میلیون و ۷۱۰ هزار و ۳۸۴ دلار است. او در سال‌های دهه هشتاد در روزنامه‌های اصلاح طلب از جمله صبح امروز و همبستگی به صورت حق‌التحریر فعالیت داشته و به مدیریت خبرگزاری میراث فرهنگی نیز رسید. مرجان شیخ‌الاسلامی دو بار تلاش کرده به مجلس راه پیدا کند. یک بار در مجلس ششم که خود را اصلاح طلب خوانده و یک بار در مجلس هشتم که ترجیح داده یک اصولگرا شناخته شود. او البته هرگز بر کرسی‌های پارلمان ایران تکیه نزده است. او مرداد ۹۶ از ایران به ترکیه فرار کرد و با آنچه از ایران دزدیده بود، شرکت‌هایی در ترکیه خرید. او سپس سرمایه و زندگی‌اش را از ترکیه به کانادا منتقل کرد.
 ۳ - زهرا رکوعی زهرا رکوعی از سال ۱۳۸۰ به عنوان خبرنگار سیاسی، اجتماعی فعالیت‌اش را در باشگاه خبرنگاران جوان شروع کرد و سپس وارد رادیو شد تا به عنوان گوینده خبر کارش را شروع کند. بعد از مدتی به تلویزیون معرفی شد. زهرا رکوعی هم اکنون گوینده خبر تلویزیون و خبر شبانگاهی ۲۰:۳۰ و اخبار شبانگاهی شبکه ۳ است.
 ۴- فرناز قاضی زاده فرناز قاضی‌زاده کار خود را از سال ۱۳۷۵، به عنوان یک روزنامه‌نگار آماتور از نشریه «خانه»، متعلق به مؤسسه «خانه روزنامه‌نگاران جوان» آغاز کرد و دبیر سرویس خبر و گزارش این نشریه شد. بعد از دو سال، به روزنامه «ایرانیان» پیوست و بعد از مدتی کوتاه، با تأسیس روزنامه «زن» توسط فائزه هاشمی در مرداد ۷۷، به همکاری با سرویس اجتماعی آن پرداخت. با تعطیلی روزنامه زن در فروردین ۷۸، به سرویس فرهنگی و هنری روزنامه نشاط ملحق شد. با تعطیلی مطبوعات زنجیره‌ای در سال ۱۳۷۹ با حکم دادستانی، او کار خود را با روزنامه «هم میهن» به مدیریت غلامحسین کرباسچی آغاز کرد که بعد از چند شماره توقیف شد. او مدتی کوتاه در سال ۱۳۷۹ اجرای یک برنامه علمی را به نام «کاوش» در شبکه چهار به عهده داشت. آخرین فعالیت مطبوعاتی قاضی‌زاده در داخل ایران عضویت در شورای سردبیری روزنامه «یاس نو» بود. در سال ۱۳۸۲، بعد از بازداشت همسرش سینا مطلبی، به همراه برای همیشه از ایران رفت. او مجری کنونی رادیو و تلویزیون بخش فارسی بی‌بی‌سی است.
 ۵- رکسانا صابری رکسانا صابری در آمریکا به‌دنیا آمده و در ایالت داکوتای شمالی در شهر فارگو بزرگ شده است. پدرش رضا صابری ایرانی، و مادرش آکیکو، ژاپنی است. رکسانا تابعیت مضاعف ایران و آمریکا را دارد. او از سال ۲۰۰۲ تا سال ۲۰۰۶ به عنوان خبرنگار آزاد، در ایران فعالیت می‌کرده است. همکاری او از جمله با رسانه‌هایی بود، چون رادیوی آمریکایی "ان پی آر"، شبکه‌ی تلویزیونی فوکس در آمریکا و تلویزیون بی‌بی‌سی در بریتانیا. او در فروردین ماه سال ۸۸، ۱۳ به ۸ سال زندان محکوم شد. صابری پس از آزادی اجازه یافت از ایران خارج شود و از طریق وین به آمریکا بازگشت.
 ۶- نفیسه کوهنورد نفیسه کوهنورد در روزنامه‌های شرق، همشهری، ایران و شبکه سی‌ان‌ان ترک در تهران سابقه خبرنگاری داشته و از سوی روزنامه همشهری به عنوان خبرنگار اعزامی همشهری به ترکیه سفر کرد و پس از مدتی به عنوان مسئول صفحه سیاست خارجی همشهری منصوب شد. او مدتی بعد از آمدن دولت نهم، ایران را ترک کرد و به شبکه BBC پیوست.
 ۷ - صبا آذرپیک صبا آذرپیک روزنامه‌نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد بود که در سال‌های اخیر به دلیل انتشار خبر‌های جنجالی بر سر زبان‌ها افتاده است. او همچنان در ایران به فعالیت‌ها خود ادامه می‌دهد.
+65
رأی دهید
-7

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۴۸
    Free Press - لندن، انگلستان

    اکثرا هم جذب شبکه های اینور آبی جمهوری اسلامی شدن، دکترین نظام برای اینکه مخالفانش رو هم از تو خودی‌ها انتخاب کنه، حالا باز مردم میان برای معصومه علینژاد هورا میکشن که روسری رو از سر مردم برمیداره. هدف همه اینها هم پایین آوردن مطالبات مردم ایرانه، اونهم در حد آزادی‌های لواشکی! نه براندازی.
    28
    74
    ‌چهارشنبه ۱۵ دی ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۹
    kurosh-h - گوتنبرگ، سوئد
    [::Free Press - لندن، انگلستان::]. برای براندازی باید همزمان فرهنگ سازی کرد ، اولین پایه قبول کردن این اصل است که در کشور چند قومیتی ایران ، انسان‌ها حق انتخاب در مورد پوشش ، ‌حجاب و آرایش ، ازدواج ،گرایش ‌دگر جنسی ، موسیقی ، هنر ، اندیشه و فکر داشته باشند . فعالین مدنی ، اجتمایی الزاما رسالت تشکیل حزب برانداز را ندارند . همین داستان در سایر کشور ها هم صدق می‌کند . فلان خبرنگار مثلا در روسیه در رابطه به خشونت و تبعیض به همجنسگرایلن فعالیت می‌کند ، حالا باید توقع داشت که چرا خبرنگار ۴۵ کیلیویی در رابطه با براندازی پوتین و سوسیال امپریالیسم روسیه فعالیت نمیکند
    6
    23
    ‌چهارشنبه ۱۵ دی ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۴
    zarduscht1 - فرانکفورت، آلمان

    بله همه می‌‌دانیم. مسیح نژاد کیست. ۱۹۷۶ به دنیا آمد. زمان کودتا ۵۷، ۵ سال سن داشت. در یک جامعه مثل مال ما بزرگ شد. مثل هزارن جوان ایرانی‌ امید به اصلا طلبان داشت و سرش به سنگ خورد. می‌‌توانست مثل هزاران زن دیگر خود را به سیستم مافیا دولت ایران بفرشد. هرگز هم از گذشته خود پنهان کاری نکرد.و بار بار‌ها هم از آن سخن گفت. سایه او را با تیر می‌‌زنند.برادر هنوز در زندان است. مادر را نتوانستند. به زانو اورند. نشسته در خارج. آقا از خودشان است. با خاتمی عکس انداخت. اون با خاتمی عکس انداخت. شما خودتان چکار کردید ؟ یادتان رفته؟ با خمینی پاسبان سر کوچه را ترور می‌‌کردید. به اسم مبارزه با امپریالیست. بلیط فروشی شرکت پان امریکن آتش می‌‌زدید.در دم مغازه بهاهی بمب می‌‌گذاشتید. نشستید. با منفور ترین. فاسد‌ترین .جنایت کار ترین. کسی‌ که تاریخ بشریت .به خود دیده، چاهی نوشیدید. امام امت نام گذاشتید. دیو رفت.فرشته آمد.خواندید. زمانی که امام امت.با پس گردنی شما را بیرون انداخت. حالا این خانم شده از خودشان؟ خودتان چی‌؟ الز ایمأر گرفته؟ ۴۲ سال پیش بود. همه هنوز زنده هستیم.
    7
    32
    ‌چهارشنبه ۱۵ دی ۱۴۰۰ - ۱۸:۱۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۴
    zarduscht1 - فرانکفورت، آلمان
    به گناه معتقد نیستم ولی یک سخن می‌‌گوید. هر گناهی هر چه گناهش بیشتر باشد، شهرت گناهکار بیشتر است. شهرت خود را شکار کنید.۵۷ چه کردید؟ بعد ۴۲ سال هنوز درک نکرده.بنیاد این دولت بر دو چیز بسته است.چادر و اسراهیل. اگر دو چیز را بگیرند. مثل کارتن مقوا است.جنگ اندیشه است. جنگ ایران نوین و ایران سنتی است. و چادرنشان این جنگ است. شاید هم خلقی باشی‌.نگفتید. شاه برود. امام ضد امپریالیست بیاد. ما گونی بر سر می‌‌کنیم ؟ اول یک سوزن به خود .بعد یک جوالدوز به دیگران. همه ما از دم مقصر هستیم .یکی‌ کمتر یکی‌ بیشتر. از زمانی که بر بام نعره کشیدیم. .ریش امام را ببین. اگر همه ما شکست را درک می‌‌کردیم. امروز همان بهشت روی زمین بودیم. در گندی .که سال ۵۷ ما مردم ایران زدیم. تنها مقصرین. مقصر نیستند.آنکه مانعه نشد. هم مقصر بود. collective failure که فریب اقلیت را خورد.
    5
    17
    ‌چهارشنبه ۱۵ دی ۱۴۰۰ - ۱۸:۳۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۹
    kurosh-h - گوتنبرگ، سوئد
    [::zarduscht1 - فرانکفورت، آلمان::]. گرامی .با شما هم عقیده هستم.در تفکرات دوستان ایدالیست چپگرا ؛ زن مبارز فقط از جنس« مادر »در کتاب معروف ماکسیم گورکی میباشد . زنان فعال مدنی و اجتمایی و غیرحزبی اگه در حد ژاندارک نشوند زیر سوال برای جماعت منتقد هستند . من همیشه تاکید میکنم که در جنبش اعتراضی ضد رژیم همه محترم هستند و هر کسی بنا بر شرایط ؛ فهم ؛ امکاناتش میتواند گامی مثبت بر دارد . اون پیرزن چادری کم سواد که در صف نان بخاطر گرانی به سید علی فحش میده ؛ بسیار محترم است . و نباید بخاطر سبک پوشش و دانش او تحقیر شود . مسیح هم قدیس نیست . اما انتقاد به او نباید بر مبنای موی سر و چهره و جایگاه طبقاتی او بعنوان روستایی باشد . فراموش نکنیم که بسیاری از روستاییان مانند نیما یوشیج و شهریار استاد شعر و ادبیات بودند
    3
    3
    ‌پنجشنبه ۱۶ دی ۱۴۰۰ - ۰۰:۱۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.