رابطه جنسی مجازی، دل‌مشغولی نیمی از بریتانیایی‌ها در قرنطینه

 ۶۴ درصد مردان و ۲۱ درصد زنان گفته‌اند محتوای جنسی بی‌پرده دیده‌اندایندیپندنت فارسی :تغییرات رفتار جنسی طی دوران اولین قرنطینه سراسری، به تغییرات درازمدت تبدیل خواهد شد؟

طبق پژوهشی جدید؛ بسیاری از مردم بریتانیا در قرنطینه سراسری اول به رابطه جنسی مجازی روی آوردند.

طبق نظرسنجی یو‌سی‌ال، دانشگاه گلاسگو و مرکز ملی تحقیقات اجتماعی از ۶۶۵۴ نفر، بیش از نیمی از افراد ۱۸ تا ۵۹ ساله (۵۳ درصد) در دوره اولین قرنطینه سراسری که از ماه مارس ۲۰۲۰ آغاز شد، به شکلی از فعالیت جنسی مجازی از قبیل رابطه جنسی نوشتاری یا تماشای فیلم‌های شهوانی روی آوردند.

بر‌ اساس این تحقیق مردان بیش از زنان به تماشای محتوای شهوانی پرداختند، یعنی ۶۴ درصد مردان و ۲۱ درصد زنان گفته‌اند محتوای جنسی بی‌پرده دیده‌اند.

در این بررسی محققان از شرکت‌کنندگان سئوال‌هایی در مورد رفتار جنسی‌شان در چهار ماه اول قرنطینه کردند و هم‌چنین نتیجه گرفتند، احتمال گزارش تغییر در نحوه فعالیت جنسی افراد ۱۸ تا ۲۴ ساله بیشتر است.

حدود ۶۶ درصد افراد این گروه سنی گفته‌اند فراوانی فعالیت جنسی‌شان در این دوره زمانی کاهش یافته است.

هم‌چنین طبق این پژوهش پس از آن‌که قرنطینه سراسری آغاز شد شمار بیش‌تری از مردم به ارتباط جنسی روی آوردند و ۶۳ درصد بزرگ‌سالان گفته‌اند با شخصی ارتباط جنسی حضوری داشته‌اند.

ارتباط جنسی اکثریت این افراد (۷۶ درصد) از نوع همباشی بوده است و بنابراین نیازی به نقض مقررات قرنطینه نبوده است.

به گفته نویسندگان، این تحقیق قرار بود کل جمعیت بریتانیا را در برگیرد، اما نبود داده در مورد فعالیت جنسی در دوران قبل از آغاز همه‌گیری سبب شد تا به هنگام سنجش کمی تغییر دچار محدودیت شوند.

سوزیگ کلیفتون یکی از نویسندگان اصلی این تحقیق در مصاحبه با شبکه اسکای‌نیوز درباره یافته‌های این بررسی گفت: «جوانان بیش‌تر احتمال داشت که بگویند نسبت به قبل از آغاز قرنطینه سراسری دفعات ارتباط جنسی‌شان کاهش یافته است و کمتر از فعالیت جنسی ارضا شده‌اند. احتمال دارد این موضوع دست‌کم تا حدی به‌دلیل آن باشد که احتمال زندگی کردن با شریک جنسی در میان جوانان کمتر است و وقتی محدودیت‌ها برقرار شد نمی‌توانستند با شریک جنسی خود ملاقات کنند. گذر زمان مشخص خواهد کرد که آیا این تغییرات رفتار جنسی طی دوران نخستین قرنطینه سراسری به تغییرات رفتاری درازمدت تبدیل خواهد شد یا واکنش «بازگشتی» مردم برای جبران زمان ازدست‌رفته است.
+6
رأی دهید
-3

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.