سازمان تحقیقات کشاورزی قاچاق خاک ایران را تایید کرد

رادیو فردا :سازمان تحقیقات کشاورزی روز سه‌شنبه ۱۶ آذر با تایید قاچاق خاک از ایران اعلام کرد که متولی حفاظت از خاک‌های منابع طبیعی، سازمان جنگل‌ها و مراتع است و تا به امروز این نهاد گزارشی در این زمینه ارائه نکرده است.

بر اساس گزارش خبرگزاری ایلنا، حمیدرضا پیروان، رئیس گروه مهندسی حفاظت از آب و خاک سازمان تحقیقات کشاورزی تاکید کرد خبر قاچاق خاک همواره از سوی نهادهای ذی صلاح تکذیب می‌‌شود.

سخنان این مقام سازمان تحقیقات کشاورزی در حالی منتشر می شود که معاون آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی هفته گذشته قاچاق خاک از کشور را تکذیب کرد و گفت اگر کسی مستندی در این زمینه دارد ارائه کند.

به گزارش خبرگزاری مهر، علی مراد اکبری با بیان این‌که درباره خاک صنعتی اجازه صادرات وجود دارد گفت حدود سه سال قبل در جلسه‌ای با حضور رئیس‌جمهوری وقت و نیروهای امنیتی این مسئله مطرح شد و مسئولان امنیتی تأیید کردند که خاک از کشور قاچاق نمی‌شود.

خرید و فروش خاک ایران به‌ویژه به کشور‌های عرب حاشیه خلیج فارس موضوع تازه‌ای نیست. معصومه ابتکار، رئیس سابق سازمان حفاظت و محیط زیست در سال ۹۵ درباره قاچاق گسترده خاک جنوب ایران به‌ویژه جزیره هرمز در خلیج فارس هشدار داده بود.
+51
رأی دهید
-4

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۸۱
    گفتگوگر - پیتزبورگ، ایالات متحده امریکا

    من معنای صادرات خاک را نمی فهمم. مگر کشورها انواع فلزات و سیمان و گچ را صادر نمی کنند. مگر نفت صادر نمیشود؟ خاک هم از نوع همین اقلام است. یکی از محصولات صادراتی ایتالیا سنگ های تراورتن است. اسپانیا صادرات سیمان دارد. فرانسه اب را بطری کرده و صادر میکند. اینجا نوعی حقه بازی تبلیغاتی با بازی با کلمات وجود دارد که یعنی دارند وطن را می فروشند. مطلقا من از جمهوری آخوندی دفاع نمیکنم ولی مبارزه باید بر اساس حقیقت و منصفانه باشد
    32
    8
    ‌چهارشنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۴
    الفارد - وردینگ، انگلستان

    گفتگوگر - پیتزبورگ، ایالات متحده امریکا. استاد خاک به زبان ساده دارای لایه های متفاوتی است. بالاترین لایه خاک که لایه قابل کشاورزی آن است معروف است به (top soil) هر سانتیمتر تاپ سویل نزدیگ به هفتصد سال زمان در طبیعت برای تولید شدن می‌برد. نابود شدن و یا استخراج بی رویه این لایه باعث لم یزرع شدن زمبن، نابودی پوشش گیاهی و سیل و خشکی و کویری شدن زمین می‌شود. آنچه در ایران اتفاق می‌افتد، صدور همین لایه خاک گرانبها در مقیاس وسیع به کشورهای حاشیه خلیج فارس هست. آن کشورها هم این خاک را بروی شن پهن کرده و مشغول کشاورزی و باغداری می‌شوند. البته تمام آنچه در بالا گفته شد ، به کرار مستند سازی شده و با یک سرچ ساده می‌توان به عمق فاجعه رسید.
    2
    28
    ‌چهارشنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۸۱
    گفتگوگر - پیتزبورگ، ایالات متحده امریکا

    [::الفارد - وردینگ، انگلستان::]. متشکرم
    0
    20
    ‌چهارشنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۰ - ۱۹:۲۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.