خبرگزاری فارس مدعی شناسایی یک «کارشناس اسرائیلی رصد حملات سایبری ایران» شد

 اوهاد زیدنبرگ در سال‌های اخیر به عنوان یکی از اسرائیلی‌هایی متخصص رصد و پیگیری حملات سایبری جمهوری اسلامی ایران، در رسانه‌ها مطرح شده است.رادیو فردا :خبرگزاری فارس، نزدیک به سپاه پاسداران، مدعی شده است که یک شهروند اسرائیلی «کارشناس رصد حملات سایبری جمهوری اسلامی» را شناسایی کرده، و هویت و مشخصات او را منتشر کرده است.

این خبرگزاری شامگاه چهارشنبه، ۲۶ آبان، نام، مشخصات، محل زندگی، شماره‌های تلفن و شناسه‌های کاربری اوهاد زیدنبرگ در شبکه‌های اجتماعی همراه با تصاویر او، شامل در ورودی خانه‌اش در مرکز شهر تل‌آویو را منتشر کرد.

اوهاد زیدنبرگ در سال‌های اخیر به عنوان یکی از اسرائیلی‌هایی متخصص رصد و پیگیری حملات سایبری جمهوری اسلامی ایران، در رسانه‌ها مطرح شده است. او با این عنوان همواره طرف مصاحبه است.

روزنامه «تایمز اسرائیل» روز پنجشنبه ضمن خودداری از اشاره به نام «اوهاد زیدنبرگ» در گزارشی پیرامون مطلب خبرگزاری فارس، این اقدام رسانه نزدیک به سپاه پاسداران را یک «تاکتیک جدید» از سوی ایران خوانده است.

به نوشته تایمز اسرائیل، ایران در بحبوحه جنگ سایبری در یک «تاکتیک جدید» مشخصات «دشمنان اسرائیلی» را که کارشناس امنیت سایبری و عامل شناسایی تلاش‌های هکری ایران هستند، منتشر می‌کند.

این روزنامه افزوده که افشای این اطلاعات یک تهدید ضمنی، هم علیه این فرد است و هم تهدیدی غیرمستقیم برای سایر افرادی است که در این زمینه کار می‌کنند.

به نوشته تایمز اسرائیل، بیشتر مشخصات انتشار یافته در مورد این کارشناس اسرائیلی، برگرفته از حساب‌های کاربری او در شبکه‌های شناخته شده اجتماعی و منابع آشکار است.

خبرگزاری فارس تایید کرده که «شماری از تصاویر، برگرفته از صفحات شخصی اوهاد زیدنبرگ در شبکه‌های اجتماعی» است» اما در خصوص برخی جزئیات زندگی و فعالیت این کارشناس، این ذهنیت را القا کرده که ظاهرا به اطلاعات و تصاویری اختصاصی دست یافته است.

این خبرگزاری نوشته است که «این افسر ارشد حوزه جاسوسی سایبری رژیم صهیونیستی (اسرائیل) پیشتر تحلیل‌گر و فرمانده ارشد یک واحد ۶۲ نفره در یگان اطلاعاتی شنود و رصد الکترونیک و رمزگشایی» (در ارتش اسرائیل، موسوم به «یگان ۸۲۰۰») بوده است.

به ادعای فارس، «اوهاد زیدنبرگ علاوه بر تخصص در امور ایران، متخصص راهبردی تهدید اطلاعات، مسئول تحقیق در مورد عوامل تهدیدهای تحت حمایت دولت‌ها (عمدتا ایران)...و عضو پیشین شرکت امنیتی سایبری "کلیر اسکای" است که وظیفه آن، بررسی حملات هکرهای ایرانی علیه منافع اسرائیل در جهان است».

آقای زیدنبرگ که بارها در گفت‌وگو با رسانه‌های اسرائیل و جهان با عنوان کارشناس شرکت «کلیر اسکای» اطلاعات خود را در خصوص حملات سایبری منتسب به ایران بیان کرده، از مدتی پیش خود مدیر عامل شرکت دیگری در همین زمینه با نام «سی‌تی‌آی» است.

اما خبرگزاری فارس ادعا کرده که شرکت «سی‌تی‌آی» به طراحی عملیات نهادهای امنیتی و سرویس‌های جاسوسی اسرائیل از جمله موساد علیه ایران، «کمک می‌دهد».

از واکنش اوهاد زیدنبرگ به این اقدام خبرگزاری فارس، خبری منتشر نشده است.
حملات سایبری ایران و اسرائیل علیه یکدیگر در سال‌های اخیر اوج گرفته و دامنه وسیع‌تری پیدا کرده است.

اسرائیل حمله اخیر منتسب به این کشور در زمینه فلج کردن سامانه سوخت ایران را که ۸ تا ۱۰ روز طول کشید، تایید نکرده است.

اما رسانه‌های اسرائیلی حملات سایبری پارسال به بندر رجایی در جنوب ایران را به عنوان «پاسخی به تلاش ایران برای حمله سایبری به سامانه آب اسرائیل» دانسته و نوشتند که ارتش اسرائیل آن حمله سایبری را طراحی و اجرا کرد و نظامیانش بابت آن نشان افتخار گرفتند.

ایران، اسرائیل را متهم کرده که سوم تیرماه امسال با پهپاد به سایت تولیدات قطعات سانتریفوژ پیشرفته در کرج حمله کرده بود.

در آخرین رویداد در ارتباط با تشدید حساسیت اسرائیل و ایران به یکدیگر در زمینه جاسوسی، دادستان اسرائیل روز ۲۷ آبان علیه عومری گورن گوروخووسکی، شهروند اسرائیلی و نظافتچی ارشد خانه بنی گانتز، وزیر دفاع، به اتهام «تلاش برای جاسوسی به سود ایران» کیفرخواست صادر کرد.

دادستان اسرائیل مرد ۳۷ ساله اسرائیلیِ آشنا و نزدیک به خانواده بنی گانتز را که در بازداشت سازمان امنیت این کشور است، متهم کرده که قصد داشته است اطلاعاتی را از خانه و کامپیوترهای شخصی وزیر دفاع اسرائیل به گروه هکرهای موسوم به «بلاک شدوو» («سایه سیاه») ارائه کند. وکیل این فرد تلویحا این اتهام را تایید کرده است.

اسرائیل گروه «سایه سیاه» را هکرهای مرتبط با نهادهای امنیتی و اطلاعاتی جمهوری اسلامی ایران می‌داند.
+2
رأی دهید
-10

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.