سنجش میزان مردانگی با قدرت جنسی

دویچه وله :توصیف مردانگی هرگز تا به امروز چنین پیچیده نبوده است. با این حال حتی در جوامع مدرن اغلب میزان مردانگی یک مرد با قدرت جنسی او سنجیده می‌شود. مردان حاضرند رنج اختلال نعوظ را به جان بخرند، اما حاضر به صحبت درباره آن نیستند.

عتیق‌الله عزیز، اورولوژیست و پزشک ارشد بخش ارورلوژی در کلینک "Bogenhausen" مونیخ بر این بارو است که سکوت چاره کار نیست. به باور او اختلال نعوظ به خودی خود رخ نمی‌دهد و فاکتورهای بسیاری برآن تاثیر می‌گذارند. از جمله دیابت، چاقی بیش از حد، اعتیاد به نیکوتین و الکل می‌توانند موجب عدم تمایل یا ناتوانی جنسی و اختلال نعوظ گردند و حتی اختلال نعوظ می‌تواند نخستین نشانه ‌بیماری قلبی و عروقی باشد.

به گفته وی بنابه آمار رسمی مطالعات اپیدمیولوژیک تنها در آلمان حدود ۴ تا ۶ میلیون مرد دچار اختلال نعوظ هستند که از نظر او احتمالا تعدادشان بسیار بیش از این است.

زیرا به گفته کارشناسان تنها حدود ۲۰ درصد از مردان مبتلا به اختلال نعوظ برای درمان بیماری خود به پزشک مراجعه می‌کنند و ۸۰ درصد دیگر به دلیل شرم از ناتوانی جنسی یا به تعبیر دیگر شرم از "ضعف مردانگی" خود یا سکوت کرده و یا با خوردن قرص مشکل را به نوعی لاپوشانی می‌کنند.

این متخصص اورولوژی به بیماران خود توصیه می‌کند ابتدا شیوه زندگی خود را تغییر دهند. بررسی‌ها و تحقیقات انجام شده بر تاثیر و ارتباط رژیم غذایی با اختلال نعوظ نشان داده‌اند که یک رژیم غذایی سالم خطر ابتلا به این بیماری را کاهش می‌دهد.

همچنین در گزارش منتشره دانشگاه هاروارد آمریکا در رابطه با این موضوع به پنج نکته اشاره شده که در پیشگیری ابتلا به اختلال نعوظ و یا حتی در درمان آن موثرند: ورزش منظم روزانه، ورزش تقویت عضلات لگن، تغذیه سالم، عدم وزن اضافه و برخورداری از سیستم قلبی و گردش خون سالم.
+7
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.