اکتبر ،ماه آگاهی از سرطان پستان : آنچه باید در مورد سرطان پستان بدانید

دویچه وله :اکتبر ماه آگاهی از سرطان پستان است. در همین راستا متخصصان توصیه‌هایی را که باید در مورد پیشگیری و تشخیص سرطان پستان در سنین ۲۰، ۳۰، ۴۰ و بالاتر از آن رعایت کنید، گوشزد کرده‌اند:

به گزارش نشریه بریتانیایی People، اولین گام برای تشخیص زودرس سرطان پستان، خودآزمایی ماهانه پستان‌ها از سن ۲۰ سالگی است. شما باید این کار را در روزهای ۷ تا ۱۰ قاعدگی خود انجام دهید، زمانی که بافت پستان‌ها یکنواخت است.

اما مواردی که باید به آنها توجه کرد:
 
  •     توده‌های سخت و بدون درد در پستان، گود افتادگی پستان‌ها، فرورفتگی نوک پستان، تغییر رنگ پوست پستان، و ایجاد تورم و یا قرمزی در بافت پستان که با مصرف آنتی‌بیوتیک از بین نمی‌رود، خروج مایع از نوک پستان‌ها. دکتر کلی هانت، رئیس بخش سرطان پستان مرکز سرطان ام. دی. اندرسون دانشگاه تگزاس می‌گوید: «اگر هر یک از این علائم بیش از یک هفته ادامه داشت، باید با پزشک متخصص در تماس باشید. دلایل زیادی برای این موارد وجود دارد، بنابراین نیازی به نگرانی نیست، اما بهتر است با پزشک خود مشورت کنید.»
 
  •     اگر از سابقه خانوادگی سرطان پستان مطلع هستید، باید در سنین ۲۰ سالگی برای غربالگری سرطان پستان مورد آزمایش قرار بگیرید یا آزمایش ژنتیک انجام دهید.
 
  •     مراقبت از سلامت کلی بدن برای پیشگیری از سرطان پستان مهم است. در هر سنی که هستید، به طور هفتگی ۱۵۰ دقیقه ورزش با شدت متوسط داشته باشید، شاخص توده بدنی خود را پایین نگه دارید و به وزن‌تان توجه کنید. در مصرف الکل افراط نکنید. مصرف گوشت قرمز و لبنیات را به حداقل برسانید و هر روز ۳ وعده سبزیجات و دو وعده میوه بخورید. فراموش نکنید که مصرف یک فنجان سویا در روز که سرشار از لیگنان است (لیگنان‌ها مانند استروژن گیاهی عمل می‌کنند)، به‌طور فوق العاده‌ای از بافت پستان محافظت می‌کند.
 
  •     در حالی که ورم پستان در دوران شیردهی می‌تواند باعث قرمزی و حساسیت قابل رفع شود، اگر قرمزی و تورم باقی بماند، می‌تواند نشان‌دهنده سرطان پستان التهابی باشد، که نوعی از سرطان تهاجمی است و بیشتر زنان جوان را درگیر می‌کند.
 
  •     معمولاً پزشکان تصویربرداری از پستان را در سنین ۴۰ تا ۵۰ سالگی توصیه می‌کنند، اما ۳۰ سالگی زمان خوبی است تا با پزشک خود در مورد اینکه آیا نیاز به تصویربرداری زودتر دارید یا خیر صحبت کنید. بسته به بافت پستان، که در طول زمان تغییر می‌کند، این روش می‌تواند شامل ماموگرافی، سونوگرافی یا MRI باشد.
 
  •     در سنین بالاتر به عادات سالم خود ادامه دهید (همان‌هایی که در ۲۰ تا ۳۰ سالگی رعایت می‌کردید). در ۵۰ سالگی مصرف سبزیجات چلیپایی، پرهیز از غذاهای فرآوری‌شده و قندها را فراموش نکنید. در ۵۰ سالگی با پزشک خود در مورد آنچه برای شما و بدن شما مناسب است، صحبت و در غربالگری سالانه شرکت کنید. در این سنین و در صورت نیاز به هورمون‌درمانی جایگزین، با پزشکان خود مشورت کنید. اگر در دوران یائسگی هستید و یا علائم آن را دارید، در مورد خطرات تغییرات هورمونی که ممکن است بر خطر ابتلا به سرطان پستان تأثیر بگذارد، با پزشک صحبت کنید.
+3
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.