استرالیا پس از ۱۸ ماه مرزهایش را به روی مسافران بین المللی باز کرد

 استرالیا طولانی‌ترین دوره قرنطینه همراه با سخت گیرانه ترین مقررات را در زمان شیوع کرونا داشته است یورونیوز :اسکات موریسون، نخست وزیر استرالیا پایان ممنوعیت سفر به این کشور را اعلام کرد که از ۱۸ ماه پیش به دلیل شیوع ویروس کرونا اجرا می‌شد.

به این ترتیب بسیاری از استرالیایی‌هایی که در خارج از کشور زندگی می‌کنند، برای اولین بار از زمان شروع همه گیری کرونا می‌توانند به خانه‌های خود بازگردند.

با وجود لغو قانون بسته بودن مرزهای بین‌المللی استرالیا، مسافران بین‌المللی در ایالت‌هایی که بیش از ۸۰ درصد جمعیتشان دو دُز واکسن را دریافت کرده باشند، باید به مدت هفت روز قرنطینه شوند.
کدام ایالت‌های استرالیا ممنوعیت سفر را لغو می‌کنند؟

تغییر در سیاست سفرهای بین‌المللی استرالیا زودتر از آنچه انتظار می‌رفت رخ داده است. بیشتر مردم فکر می‌کردند که این ممنوعیت پیش از تابستان ۲۰۲۲ میلادی لغو نشود.

اولین ایالت استرالیا که انتظار می‌رود ممنوعیت سفرهای بین‌المللی را لغو کند، ایالت «نیو ساوت ولز» است و پس از آن ایالت «ویکتوریا» از این تصمیم تبعیت خواهد کرد.

این امر به دلیل دستیابی سریع هر دو ایالت به دو دُز واکسن برای ۸۰ درصد جمعیتشان ممکن شده است.

در ایالت‌هایی مانند استرالیای غربی و کوئینزلند نیز مسافران باید پس از ورود به مدت ۱۴ روز در یک هتل که نزدیک به ۲ هزار یورو هزینه دارد، قرنطینه شوند.
بیرون آمدن از قرنطینه
استرالیا در میان کشورهای مختلف، طولانی‌ترین دوره قرنطینه همراه با سخت گیرانه‌ترین مقررات را در زمان شیوع کرونا داشته است.

نیو ساوت ولز، ویکتوریا و حوزه پایتخت استرالیا به تازگی شروع به کاهش محدودیت‌های شدید دوران قرنطینه کرده‌اند که پس از چندین هفته تلاش برای مهار موج سوم شیوع ویروس کرونا ممکن شده است.

اسکات موریسون، نخست وزیر استرالیا با دفاع از دوره طولانی قرنطینه در این کشور گفت که بستن مرزها باعث نجات بیش از ۳۰ هزار نفر در این کشور شده است.

او همچنین گفت که اقتصاد استرالیا با وجود محدودیت‌های ناشی از بیماری کرونا به دوران پیش از شیوع ویروس بازگشته است.
+41
رأی دهید
-1

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.