صف‌های طولانی پمپ بنزین‌ها؛ دولت بریتانیا می‌گوید کمبود سوخت وجود ندارد

نگرانی از کمبود سوخت باعث ایجاد صف‌های طولانی در پمپ بنزین‌های بخش‌هایی از بریتانیا شده استبی بی سی :در پی ایجاد صف های طولانی در مقابل پمپ بنزین ها و تعطیلی برخی از جایگاه‌ها، گرانت شاپس، وزیر حمل و نقل بریتانیا، می‌گوید که "کمبود سوخت در بریتانیا وجود ندارد" و از "انجمن حمل و نقل جاده‌ای" به دلیل ایجاد نگرانی و کشاندن مردم به جایگاه‌های فروش بنزین و دیزل انتقاد کرد.

وزیر حمل و نقل بریتانیا روز یکشنبه ۲۶ سپتامبر در برنامه پربیننده اندرو مار بی‌بی‌سی گفت که شش پالایشگاه تولید بنزین و ۴۷ مرکز ذخیره سوخت را کنترل کرده و در همه آنها سوخت زیادی موجود بوده است.

گزارش شده که یک شخص اطلاعاتی مساله کمبود راننده خودروهای سنگین شرکت‌های حمل انرژی را فاش کرده و وزیر حمل و نقل بریتانیا، انجمن حمل و نقل سلطنتی را به "اطلاع رسانی غیر مسئولانه" و ایجاد وحشت در مصرف کنندگان و مراجعه یکباره آنها به پمپ بنزین‌ها متهم کرد.

اما در مقابل سخنگوی انجمن حمل و نقل سلطنتی اظهارات وزیر را "بی معنا" خواند و گفت که اصلا در جلسه‌ای که این مساله مطرح شده، نبوده است.

در ماه‌های اخیر مساله کمبود راننده تریلی باعث ایجاد مشکلاتی در برخی از صنایع از جمله صنایع غذایی و سوپر مارکت‌های بریتانیا شده است.

کی‌یر استارمر رهبر حزب کارگر بریتانیا وضعیت پیش آمده را نشانه "عدم برنامه ریزی دولت خواند."
شرکت بی‌پی برخی از جایگاه‌های سوخت را به دلیل نداشتن بنزین و گازوئیل تعطیل کرده استدیروز، شنبه ۲۵ سپتامبر دولت بریتانیا اعلام کرد که برای حل مشکل اقداماتی انجام میدهد که از جمله برای ۵۰۰۰ راننده تریلی و همچنین ۵۵۰۰ کارگر صنایع مرغ و طیور ویزای موقت صادر می‌کند. تاریخ این ویزاها تا حدود سه ماه دیگر یعنی تا شب کریسمس خواهد بود.

یکی دیگر از اقدامات ارسال نزدیک به یک میلیون نامه به دارندگان گواهی نامه رانندگی با خودروهای سنگین خواهد بود تا آنها را تشویق به بازگشت به این کار کنند. افزایش آزمایش رانندگی خودروهای سنگین هم از دیگر تمهیدات است.

اما انجمن فروشندگان بنزین می‌گویند که صدور ویزای موقت برای رانندگان تریلی برای حل مشکلات زنجیره وار تامین کالاها کافی و ازدحام در پمپ بنزین‌ها کافی نیست.

زمانی که بریتانیا عضو اتحادیه اروپا بود، رانندگان تریلی و کامیون به راحتی و بدون هیچ کاغذبازی از کشورهای اروپایی به بریتانیا سفر می‌کردند.

اما بوروکراسی مرزی پس از برگزیت باعث شده که بسیاری از آنها حوصله دردسر زیادی برای ورود و خروج به بریتانیا نداشته باشند و این مسئله بر توزیع مواد غذایی و سوخت در این کشور تاثیر گذاشته است.
+2
رأی دهید
-9

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.