آغاز بزرگترین تحقیق درباره اوتیسم در بریتانیا

بی بی سی :دانشگاه کمبریج می‌گوید بزرگترین مطالعه در بریتانیا در زمینه اوتیسم را آغاز کرده است و پژوهشگران مرکز تحقیقات اوتیسم این دانشگاه به دنبال ۱۰ هزار نفر برای شرکت در آن هستند.

این پژوهشگران می‌خواهند تأثیر عوامل ژنتیکی و محیطی بر مبتلایان به اوتیسم را به روش‌های مختلف بررسی کنند و از این رو، از این مبتلایان و خانواده‌هایشان خواسته‌اند در این پژوهش شرکت کنند.

این پژوهش نیازمندی‌های مختلف افراد مبتلا به اوتیسم را نیز بررسی می‌کند؛ بسیاری از آنها مشکلات دیگری مثل صرع، اضطراب و افسردگی دارند.

پروفسور سایمون بارون کوهن که این پژوهش را سرپرستی می‌کند گفت شناختن بهتر اوتیسم یک "نیاز فوری" است و او امیدوار است این تحقیق به سوالاتی مثل اینکه "چرا برخی از افراد مبتلا به اوتیسم دچار صرع یا ناسلامتی روانی هستند و برخی نه" پاسخ دهد.

داوطلبان، از هر سن، جنس، قومیت و توان شناختی، با تکمیل پرسشنامه آنلاین و ارسال نمونه بزاق با پست در این تحقیق شرکت می‌کنند. آنها می‌توانند خویشاوندان نسبی خود را هم، چه مبتلا به اوتیسم باشند چه نباشند، برای شرکت دعوت کنند.
پروفسور سایمون بارون کوهن این تحقیقات را هدایت می‌کنداوتیسم یک ناتوانی مادام‌العمر است که بر نحوه ارتباط و تعامل افراد با دنیای بیرون تأثیر می‌گذارد.

تخمین زده می‌شود که از هر ۱۰۰ نفر در بریتانیا یک نفر مبتلا به اوتیسم باشد اما خدمات مناسب در دسترس بسیاری نیست.

پدی مک‌گینس مجری ۴۸ ساله برنامه تلویزیونی تخته‌گاز (تاپ گیر) که سه فرزند مبتلا به اوتیسم دارد می‌گوید اینکه چقدر خدمات حمایتی دریافت کنید به جایی بستگی دارد که زندگی می‌کنید:

"یکی از بزرگترین مسئله‌ها برای هر پدر و مادری که فرزندش چنین مشکلی دارد و سرانجام مشکلش تشخیص داده شده، این است که حالا باید چکار کند."

"من فکر می‌کنم حمایتی برای والدین در نظر گرفته نشده است... این حمایت‌ها در حال حاضر بستگی به این دارد که کجا زندگی کنید و این قطعاً باید تغییر کند."
+10
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.