فرمانده گروه فاطمیون وابسته به سپاه : برنامه‌ای برای مبارزه با طالبان نداریم

 شماری از اعضای لشکر فاطمیون در نزدیکی حلب سوریهرادیو فردا :یک فرمانده گروه «فاطمیون» که سپاه پاسداران اعضای آن را از میان اتباع افغان برای جنگیدن در سوریه بسیج کرده است، می‌گوید این گروه هیچ برنامه‌ای برای جنگیدن با طالبان ندارد.

حجت گنابادی‌نژاد که سایت «انتخاب» از او به عنوان «معاون فرهنگی و رسانه‌ای لشکر فاطمیون» نام برده است، گفته که این گروه پایبند به «اندیشه» رهبران جمهوری اسلامی و «ولایت مطلقه فقیه» است و غرب را متهم کرده که به‌دنبال «جنگ روانی و راه انداختن درگیری مذهبی در افغانستان است».

او گفته که «جنگ روانی مدنظر غربی‌ها» در افغانستان شکست خواهد خورد و حضور گروه فاطمیون در این کشور و مبارزه با طالبان را «شایعات رسانه‌ای» خوانده و گفته است: «این بازی جدید رسانه‌های آمریکایی- صهیونیستی علیه فاطمیون است».

آقای گنابادی‌نژاد تصریح کرد: «لشکر فاطمیون هیچ برنامه‌ای برای حضور در افغانستان و مبارزه با طالبان ندارد و از نقشه‌های شوم دشمنان مطلع و در حال رصد دقیق تحولات است».

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برای کمک به حکومت بشار اسد در سوریه، با دادن امتیازات جذاب مالی، اقدام به سازماندهی نیروهای شیعه افغان در قالب گروه شبه‌نظامی «فاطمیون» و اعزام آن‌ها به سوریه کرد.

برخی گزارش‌ها حاکی است که بیش از دو هزار نفر از نیروهای فاطمیون در جنگ سوریه کشته شدند.

لشکر فاطمیون پیشتر در اواخر تیرماه در بیانیه‌ای گفته بود که «جنگ قطعا راه‌حل مسئله افغانستان نیست و صلح از طریق گفت‌وگوی مستقیم میان افغانستانی‌ها آن هم بدون حضور هر طرف خارجی برقرار خواهد شد».

این گروه افزوده بود که در زمینه اوضاع افغانستان «همواره گوش به فرمان» آیت‌الله علی خامنه‌ای رهبر جمهوری اسلامی خواهد بود و «قطار حرکت خود را بر ریل‌گذاری از سوی ایشان منطبق می‌کند».

گروه طالبان از زمان اعلام خروج نیروهای خارجی از افغانستان، حملات خود را در مناطق مختلف این کشور تشدید کرده و ولسوالی‌های زیادی را به تصرف خود در آورده است.

حملات گسترده این گروه نگرانی‌های زیادی را از بازگشت آن به قدرت بوجود آورده است، با این حال مقام‌های جمهوری اسلامی ایران با حمایت از مواضع ضدآمریکایی طالبان، بارها از رهبران ارشد آن برای انجام مذاکره پیرامون آینده افغانستان دعوت کرده‌اند.

علی شمخانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی، هشتم بهمن پارسال در توئیتی نوشت که «در ملاقات امروز با هیئت سیاسی طالبان، رهبران این گروه را در مبارزه با آمریکا مصمم دیدم».

مجتبی ذوالنوری، ضو کمیسیون امنیت ملی مجلس، نیز تیرماه امسال گفته بود که «طالبان بخش انکارناپذیری از حقیقت افغانستان است. باید پذیرفت که طالبان تندی‌ها و تفاوتی‌هایی با سایر گروه‌های موجود در افغانستان دارد؛ نباید آن‌ها را با القاعده، النصره، داعشی‌ها و تکفیری‌ها یکی دانست».

سپاه پاسداران که در فهرست سازمان‌های تروریستی آمریکا قرار گرفته است، از سوی کشورهای غربی متهم شده که پول و اسلحه در اختیار اعضای طالبان گذاشته است تا برای خروج سریع‌تر نیروهای آمریکایی از این کشور فشار بیاورند.
+3
رأی دهید
-7

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.