راز قتل مرد جوانی که جسدش در عکس سلفی یک زوج جوان پیدا شد با شناسایی هویت وی و اعترافات منشی شرکتش فاش شد.
در ادامه بررسیها مشخص شد که فردین از مدتی قبل با منشی شرکتش دچار اختلاف شده است. از سویی همزمان با این جنایت همسر منشی شرکت نیز که خودروی پژو 405 داشت ناپدید شده بود. با مشخص شدن این موضوع تحقیقات از مینو، منشی شرکت فردین صورت گرفت.
فرار متهم مینو در تحقیقات گفت: مدتی است که در شرکت فردین مشغول بهکار هستم و بهخاطر مسائل کاری مدتی قبل یک شب با فردین به رستوران رفتم. همسرم از این ماجرا با خبر شد و بین آنها اختلاف بهوجود آمد و در نهایت بهنام، همسرم از من خواست که با فردین قرار بگذارم تا آنها باهم صحبت کنند و اختلافاتشان را حل کنند.او ادامه داد: روز حادثه شوهرم برای دیدن و صحبت کردن با فردین خانه را ترک کرد و بعد از آن دیگر خبری از او ندارم. من نمیدانستم که او فردین را به قتل رسانده است.بدین ترتیب ردیابیها برای دستگیری همسر خانم منشی که تنها مظنون این جنایت است از سوی پلیس ادامه دارد.
استوری دردسرساز همزمان با تحقیقات تیم جنایی برای دستگیری قاتل فراری، یکی از بازیگران خانم در صفحه اینستاگرام خود متنی را در کنار یک عکس از مقتول منتشر کرد. او تصویری از مقتول با لباس روحانیت در کنار خودش منتشر کرده و نوشته بود یکی از فن پیجهای درجه یک و فعال و انسان من متأسفانه توسط منشی شرکت و شوهرش به خاطر پول به قتل رسیده است. جسد ایشان را سه روز بعد در چیتگر پیدا کردهاند.اما بلافاصله پلیس موضوع روحانی بودن مقتول را تکذیب کرد. بدین ترتیب خانم بازیگر نیز در یک استوری دیگر از این موضوع ابراز بیاطلاعی کرد و در یک فایل تصویری گفت: آقایی که به رحمت خدا رفتند ادمین من نبودند فن پیج بودند. یکی از طرفدارهای قدیمی من بودند و به هیچ عنوان ادمین نبودند و ما هم اطلاع نداشتیم که ایشان روحانی نبودند.