مجلس آلمان به ممنوعیت کاربرد پرچم حماس و پ‌کاکا رای داد

رادیو فردا : پارلمان آلمان روز جمعه، چهارم تیرماه، قانونی را به تصویب رساند که بر اساس آن، کاربرد پرچم جنبش اسلامی فلسطینی حماس و نمادهای سازمان کارگران کرد ترکیه، موسوم به پ‌کاکا در خاک این کشور ممنوع شد.
 
بوندس‌تاگ، مجلس آلمان، این قانون را با استفاده از مجوزهای مبارزه با تروریسم تصویب کرد.
 
این قانون نیاز به تصویب در مجلس علیا، بوندس‌رات دارد اما ارزیابی می‌شود که بدون مانعی مورد موافقت قرار گیرد.
 
به گزارش الجزیره، این قانون پس از آن در بوندس‎تاگ مطرح شد که در جریان جنگ ۱۱ روزه ماه گذشته میان ارتش اسرائیل و جنبش حماس در غزه، در سلسله تظاهراتی در حمایت از فلسطینیان در خاک آلمان، پرچم سبز رنگ حماس بارها به اهتزاز درآمد.
 
تورستن فرای، یک قانونگذار از حزب اتحاد دموکرات مسیحی، که حزب صدراعظم آنگلا مرکل است، گفته بود که پس از تظاهرات همبستگی با فلسطینیان در آلمان، دولت برلین خواهان ممنوعیت کاربرد پرچم حماس در خاک این کشور شد.
 
آقای فرای هفته گذشته به روزنامه آلمانی دی‌ولت افزود: «ما نمی‌خواهیم که پرچم سازمان‌های تروریستی در کشورمان به اهتزاز دربیاید.»
 
به گفته این عضو ارشد مجلس آلمان، قانون ممنوعیت استفاده از پرچم «تروریست‌ها» در خاک آلمان «پیام روشنی (برای ابراز همبستگی آلمان) با شهروندان یهودی خود است».
 
احزاب ائتلافی اتحاد دموکرات مسیحی، سوسیال مسیحی و سوسیال دموکرات پیش از رای‌گیری بر سر این قانون در بوندس‌تاگ، بر سر آن موافقت کرده بودند.
 
رسانه‌های آلمان گزارش داده بودند که در جریان تظاهرات حمایت شماری از ساکنان آلمان از فلسطینیان، رفتارهایی بروز کرد که به یهودستیزی تعبیر شد.
 
در تظاهرات و راه‌پیمایی‌های ماه گذشته در چند شهر آلمان، از جمله برلین، که اکثرا عرب‌تبارها بودند، به سوی یک کنیسه یهودیان سنگ‌پرانی شد؛ شعارهای ضد اسرائیلی سر داده شد و راه‌پیمایان پرچم اسرائیل را آتش زدند.
 
پلیس برلین در یکی از تظاهرات که به خشونت کشیده شد، ۵۹ تن از راه‌پیمایان را بازداشت کرد.
 
شورای مرکزی یهودیان آلمان گفته بود که در جریان رویدادهای ماه گذشته «ناپسندترین توهین‌های یهودستیزانه» در شبکه‌های اجتماعی آلمانی به گستردگی بازتاب داشت.
 
یوزف شوستر، رئیس شورای مرکزی یهودیان آلمان، از پلیس خواسته بود که عملکردی سخت‌تر علیه رفتارهای یهودستیزانه در یپش بگیرد. وی در اشاره تلویحی به دوران نازی‌ها، این رویدادها را «یادآور تاریک‌ترین دوران تاریخ آلمان» نامیده بود.
 
هورست سیهوفر، وزیر کشور، قول داده بود که آلمان با مروجان «نفرت ضد یهودی» به سختی برخورد کند.
 
در زمینه رویدادهای ماه گذشته، احزاب ائتلاف دولت آلمان همچنین موافقت کردند که به افرادی که رفتارهای یهودستیزانه نشان دهند، دیگر تابعیت آلمانی داده نشود.
 
سازمان حماس «تصمیم تاسف‌بار» پارلمان آلمان را نکوهش کرده و آن را «ادامه جنگ علیه روایت عادلانه فلسطینیان و بیان رویدادها بر اساس روایت دروغین اشغالگران» نامیده است.
+35
رأی دهید
-1

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۵۵
    لندهور - کلن، آلمان
    ریشه این حـ... های داعش سنی و شیعه رو اینجا تو آلمان باید خشک کنن!
    2
    17
    شنبه ۵ تیر ۱۴۰۰ - ۱۵:۱۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.