روزنامه کیهان از تغییر نام یک خیابان در تهران به نام صمد بهرنگی که از او به عنوان «مبلغ اندیشههای مارکسیستی» نام برده، انتقاد کرد.
شورای شهر تهران روز یکشنبه، ۳۰ خرداد با نامگذاری کوچههایی به نام صمد بهرنگی، مهدی آذریزدی، هوشنگ مرادی کرمانی و جبار باغچهبان در حوالی خیابان حجاب موافقت کرد.
یک روز پس از این مصوبه شورای شهر تهران، روزنامه کیهان وابسته به بیت رهبر جمهوری اسلامی روز دوشنبه، ۳۱ خرداد در یادداشتی، این اقدام را به دلیل «کسب آرای نامزدهای متمایل به جبهه انقلاب در انتخابات ۲۸ خرداد» عنوان کرد و هدف شورا را «انتقامگیری از مردم» دانست.
در ادامه این یادداشت آمده است: «هر چند که آثار صمد بهرنگی به دلیل فضای آزاد بعد از پیروزی انقلاب امکان انتشار یافتند، اما جای سؤال است که چرا اعضای شورای شهر نام وی را که از نویسندگان محبوب گروهکهای مارکسیستی بود برای یک معبر انتخاب کردند.»
صمد بهرنگی داستاننویس، مترجم و منتقد اجتماعی، سال ۱۳۱۸ در تبریز به دنیا آمد و در سال ۱۳۴۷ در رود ارس غرق و جسدش چند روز بعد پیدا شد.
کتاب «ماهی سیاه کوچولو» مشهورترین اثر این نویسنده تا مدتها به عنوان بیانه غیررسمی سازمان چریکهای فدایی خلق ایران به شمار میرفت.
صمد بهرنگی گرایش به افکار چپ داشت.