نخستین داروی درمان آلزایمر در آمریکا تایید شد

اولین داروی درمان جدید برای بیماری آلزایمر پس از نزدیک به ۲۰ سال توسط نهادهای نظارتی در ایالات متحده تأیید شده است و به این ترتیب زمینه استفاده از آن در بریتانیا فراهم شده است.

Aducanumab"آدوکانوماب" به جای علائم آلزایمر ، علت اصلی این بیماری را که شایع‌ترین شکل زوال عقل است، هدف قرار می دهد.

این دارو می‌تواند برای حداقل ۱۰۰ هزار نفر در بریتانیا که نوع خفیف این بیماری را دارند مناسب باشد.

اما تأیید این دارو توسط سازمانهای نظارتی بریتانیا ممکن است بیش از یک سال طول بکشد.

سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) گفته است: "شواهد قابل توجهی وجود دارد که نشان می‌دهد آدوکانوماب پلاک های آمیلوئید بتا را در مغز کاهش می دهد" و این "به طور منطقی احتمالاً مزایای قابل توجهی برای بیماران خواهد داشت".

موسسات خیریه از خبر کشف درمان جدید برای این بیماری استقبال کرده‌اند اما دانشمندان در مورد تأثیر احتمالی آن به دلیل عدم اطمینان در مورد نتایج آزمایش اختلاف نظر دارند.

در مارس ۲۰۱۹ ، آزمایشات بین المللی آدوکانوماب در اواخر مرحله آزمایشی که حدود ۳۰۰۰ بیمار را در بر می‌گرفت ، متوقف شد ، زیرا تجزیه و تحلیل‌ها نشان داد که این دارو که به عنوان تزریقی ماهیانه داده می‌شود، در کاهش سرعت وخامت حافظه و مشکلات تفکر بهتر از داروهای دیگر نیست.

اما بعداً در همان سال ، تولید کننده آمریکایی Biogen داده های بیشتری را تجزیه و تحلیل کرد و نتیجه گرفت که این دارو "تا زمانی که در دوزهای بالاتر تجویز شود، موثر" است. این شرکت همچنین گفت که این دارو به طور قابل توجهی سرعت از دست دادن توانایی شناخت را کاهش می دهد.

داروی آدوکانوماب، آمیلوئید را هدف قرار می‌دهد ، پروتئینی که در مغز افراد مبتلا به آلزایمر توده های غیرطبیعی ایجاد می‌کند که می تواند به سلولها آسیب برساند و زوال عقل را تحریک کند و از جمله باعث مشکلات زیر شود:
 
  •     مشکلات حافظه و تفکر
  •     مشکل برقراری ارتباط
  •     گیجی

تصور می‌شود بیش از ۳۰ میلیون نفر در سراسر جهان مبتلا به آلزایمر هستند و بیشتر آنها در سن بالای ۶۵ سال هستند .

حدود ۵۰۰ هزار نفر از افراد مبتلا به آلزایمر در بریتانیا برای این که واجد شرایط استفاده از آدوکانوماب باشند:
 
  •     احتمالاً نیاز به تشخیص قطعی ، شامل اسکن دقیق سه بعدی مغز دارند
 
  •     بیشتر باید در سن ۶۰ یا ۷۰ سالگی و در مراحل اولیه این بیماری باشند

در دهه گذشته ، بیش از ۱۰۰ درمان بالقوه آلزایمر به نتیجه قطعی نرسیده است و اگرچه آدوکانوماب هم داروی معجزه آسایی نیست و بسیاری از پزشکان در مورد فواید آن مشکوک هستند ، اما تأیید آن در آمریکا عامل بزرگی برای تقویت تحقیقات در مورد زوال عقل است که به طور سنتی در مقایسه با سرطان یا بیماری های قلبی بودجه کمی به آن اختصاص داده شده است.
+21
رأی دهید
-1

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۵۵
    hamid411 - لس آنجلس، ایالات متحده امریکا
    لابد الان اون مرتیکه چشم چپ عنتر (ملا تبریزی ملقب به پدر روغن بنفشه) میاد میگه اگر اُسبل الاغ رو رنده کنید ضماد تهیه کنید و بذارین زیر سایه نردبون خشک بشه بعد با اشک چشم قناری مخلوط کنید و روی ناف بذارین الزایمر درمان میشه.
    1
    20
    دوشنبه ۱۷ خرداد ۱۴۰۰ - ۲۳:۴۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.