ویدیویی منتشر نشده از حضور مسعود بهنود در جشن ۳۷ سالگی رادیو در سال ۱۳۵۶

مسعود بهنود زاده ۲۸ مرداد ۱۳۲۵ است. وی در دوران حکومت پهلوی سردبیر روزنامه سراسری آیندگان (یکی از سه روزنامه اصلی کشور به همراه کیهان و اطلاعات) بود و در دوره حکومت جمهوری اسلامی نیز سردبیر مجله تهران مصور و نویسنده نشریه آدینه بوده‌است. وی بازیگر و نویسنده فیلم خانه عنکبوت بوده‌است. وی در سال ۲۰۰۲ به انگلستان مهاجرت کرد و به عنوان یکی از کارشناسان شبکه بی‌بی‌سی فارسی فعالیت رسانه ای خود را از سر گرفت.
وی در حال حاضر در مجموعه اینترنتی «هزار داستان​ با مسعود بهنود​» به خاطره‌ها و داستان‌های تاریخ معاصر شنیده‌نشده ایران می‌پردازد.

در سال ۱۳۴۴ با عضویت در حوزه فیضیه​ (و یا سید ملک خاتون) درس‌های طلبگی مقدمات را آموخت. پس از ترک حوزه، بهنود حرفه نویسندگی، روزنامه‌نگاری و رادیو​ را پیش گرفت. وی از معدود گویندگان رادیو بود که بدون نوشته و بازبینی حق داشت برنامه «راه شب​» را اداره کند و در تلویزیون نیز برنامه‌ساز و مفسر سیاسی مورد اعتماد بود. وی از نزدیک‌ترین خبرنگاران به قدرت در دوران پهلوی بود. در فیلم‌های به جا مانده از آن دوران مشخص است که بهنود جزو معدود خبرنگارانی بوده‌است که در برنامه‌های هویدا​ و پرویز ثابتی​ حضور داشته و اجازه پرسیدن سؤال از آنها را داشته‌است.
+2
رأی دهید
-79

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۵۳
    دارا۲۰ - تهران، ایران

    مسعود بهنود آخوند برگشتی خائنی است که با زندگی نکبتبارش چه در زمان پادشاه فقید و چه در زمان خمینی و هم اکنون به ایران در حال خیانت کردن بوده و هست.
    5
    87
    دوشنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۱۰:۳۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۵
    رامین ١٨٤٥ - تهران ، ایران

    در حوزه علمیه حسابی پخته شده بعد سر از بی بی سی دراورده یه جوریایی هر کی با سر میره تو حوزه علمیه با ته تو لندن پلاسه هم از توبره میخوره هم از آخور
    5
    82
    دوشنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۱
    ReyKasravi - لندن، انگلستان

    بهنود و امثال ایشان مزد بگیران و نون به نرخ روز خورانی بیش نیستند و نبودند در زمان پادشاه فقید به مدد ازادی ها و امکاناتی که برای جوانان جویای کار رسانه فراهم بود خود را در دستگاه جا کردند و در پشت صحنه نوکری و ماچه لیسی آخوند را انجام دادند و حتی در انتخابات ریاست جمهوری وقتی توی صف جلوی کنسولگری ایران در لندن توسط اقای فرهودی شکار شد و ازش پرسیدند شما به کدام شخص رای می دهید خیلی راحت پر از تکبر گفت من نمی تونم بگم به کی رای میدم؟امثال این بهنود خاتمی چی شدند و مانند اون چیریک فدایی مقیم لندن بعد ها کاملا در استخدام بی بی سی و اخوند ها شدند بدبخت اون جوان ایرانی که گذشته امثال بهنود را نخونده و نه دنبال کرده، و به این بهنود عنوان یک شخص مثلا روشنفکر نگاه می کنه
    1
    48
    دوشنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۱۴:۵۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.