چرا گروهی در ایران نگران پایین آمدن قیمت دلار در روزهای پیش رو هستند؟

عصرایران؛ مصطفی داننده: این روزها اصول‌گرایان حسابی نگران مذاکرات وین هستند. مذاکراتی که حکایت از احیای برجام و توافق ایران و کشورهای 1+5 دارند. رفتار صداوسیما به ویژه شبکه برون مرزی پرس تی‌وی، مصاحبه برخی از نمایندگان مجلس و توییت‌های فعالان جناح راست، به خوبی حکایت از این معناست.
 
به طور مثال اقبال شاکری نماینده تهران در توییتری که فیلتر است نوشته است:«آقای روحانی! چرا بی مقدمه و نزدیک انتخابات مقاومت مردم جواب می‌دهد و به قول شما تحریم‌ها شکسته شده و به صورت همزمان قیمت دلار روند نزولی پیدا می‌کند؟!»
 
این توییت و حرف‌ها نشان می‌دهد که جریان مخالف دولت نگران پایین آمدن قیمت دلار در روزهای پیش رو هستند. آنها به شدت می‌ترسند این پایین آمدن قیمت دلار و بهبود وضعیت اقتصادی مردم تا خرداد ماه، باعث شود مردم دوباره به کسانی رای بدهند که طرفدار مذاکره و گفت‌‌وگو هستند.
 
می‌پرسند چرا در آستانه انتخابات قیمت دلار در حال پایین آمدن است؟ این سوال نشان می‌دهد که مذاکرات چه تاثیر مستقیمی بر اقتصاد ایران دارد. خبرهایی وین دلار را به 20 هزار تومان رساند، ببیند خبر توافق چه زلزله‌ای در بازار دلار ایجاد می‌کند.
 
ترامپی که نمی‌شد با او مذاکره کرد، رفته است. درهای گفت‌وگو باز شده است و روحانی به عنوان رییس جمهور باید از این فرصت به نفع مردم استفاده می‌کرد که کرد.
 
این نگرانی نکته دیگری هم دارد و آنهم اینکه اصول‌گرایان بهتر از هر جریانی در کشور می‌داند که برجام چه تاثیری بر اقتصاد کشور دارد. آنها شاید در جلوت از برجام بد بگویند و مشکلات کشور را گردن آن بیندازند اما در خلوت از آن احساس خطر می‌کنند و نگران سرپا شدن آن هستند.
 
اگر واقعا فکر می‌کنند برجام بد است، چرا مذاکرات را انتخاباتی می‌دانند؟ چرا از شکسته شدن تحریم‌ها می‌ترسند؟ اگر برجام بد است، چرا به دنبال این هستند که بعد از انتخابات ریاست جمهوری و پیروزی احتمالی آن را احیا کنند؟
 
شاید اینکه برخی می‌گویند، بخشی از جریان اصول‌گرا از انتخابات بایدن ناراحت است، پُر بیراه نمی‌گویند. آنها سال‌ها منتظر چنین لحظه‌ای بودند تا بدون دردسر راهی پاستور شوند اما پیروزی بایدن و روشن شدن کورسوی امید، زمین بازی کمی در حال تغییر اس و ممکن است، پایین آمدن قیمت دلار بازهم آنها را ناکام بگذارد.
 
شاید هم نگران اند که موفقیت مذاکرات وین چارچوب هایی رو مشخص کنه که برای دولت بعد هم جایی برای شعار و ادعا باقی نگذارد و ناچار به تعاملاتی کند که به نفع قشر متوسط در ایران تمام شود و مطالبات آنان هم مشخص است.
 
آنچه مشخص است مذاکرات وین به نفع مردم است. توافق نهایی یک شوک مثبت به بازار است و مردم بعد از 4 سال سخت می‌توانند نفس بکشند و شرایط متفاوتی را تجربه کنند.
 
احیای برجام،کمک بزرگی به دولت آینده ایران است. آنها می‌توانند به واسطه رفع تحریم‌ها به وضعیت فشل اقتصادی کشور سروسامان دهد. حالا می‌خواهد رییس جمهور اصول‌گرا باشد یا اصلاح‌طلب.
+57
رأی دهید
-12

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۲۵
    امیر پاور - ترونتو، کانادا
    نگران نیستن ،چون میدونند نفوذیهای انگلیسی که در اسکاتلند درس خوندن مثل حسن کلید خیلی راحت با پشتوانه انگلیس و سازمان ثروتمند استخبارات عربستان ،فقط با تزریق ۱۰۰ میلیون دلار ارز به بازار فردوسی تهران قادر هستند چند هزار تومان قیمت دلار را پایین کشیده و این کاهش قیمت را به مذاکرات عراقچی بیشرف در اتریش ربط داده و در نهایت یک تبلیغی بزرگ برای اصلاح طلبان ۲ ملیتی کسب کنند ،نگران هستند ،سوال اینجاست که چرا یک سایت انگلیسی تمام توجه خودشو به کاهش قیمت دلار در ایران معطوف کرده و روی قیمت و بازار ارز در ایران فوکوس کرده؟
    7
    21
    شنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۱۳:۱۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۲۵
    امیر پاور - ترونتو، کانادا
    از سادگی مردم ما نگران هستند ،
    3
    12
    شنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۱۵:۰۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۵
    chertopertnago - دور اباد، سائوتوم و پرینسیپ
    [::امیر پاور - ترونتو، کانادا::]. اونا که شما گفتی درست. ولی همه نگران بیت کویناشونن. این چیزا که شما میگی کلا 4% از کل ادم ها تو ایران متوجه شن..
    1
    4
    شنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۱۹:۵۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.