دویچه وله :کارشناسان آلمانی با توجه به وضعیت کنونی سیستم درمانی در اثر کرونا نسبت به تشخیص دیرهنگام سرطان هشدار داده و درمان این بیماران را در خطر میبینند. پژوهشگران بریتانیایی هم از بزرگترین تهدید برای تحقیقات سرطانی خبر میدهند.
مرکز پژوهشهای سرطان در آلمان، انجمن سرطان آلمان و یک سازمان مرتبط دیگر در این کشور با توجه به شمار مبتلایان به کرونا و وضعیت حاکم بر بخش مراقبتهای ویژه در بیمارستانها، نسبت به فروپاشی سیستم تشخیص، مراقبت و تأمین نیازهای بیماران سخت هشدار میدهند.
به گفتهی این سازمانها، پیامدهای طولانی مدت این وضعیت برای بیمارانی که اکنون امکان درمان به موقع آنها فراهم نیست، هنوز قابل پیشبینی نیست.
بنا بر برآورد کارشناسان سازمانها، در آینده کشور با بیماران بسیاری روبرو خواهد بود که بیماری سرطان در آنها خیلی دیر تشخیص داده شده و به همین خاطر شانس بهبودی آنها هم کاهش یافته است.
پیشبینی این سازمانها افزایش شمار مرگ و میر بیماران سرطانی در سالهای پیش روست.
آنها از سیاستمداران خواستهاند که از ظرفیتهای مراقبتی و درمانی در بیمارستانها در مورد بیماران سرطانی اطمینان حاصل کرده و دسترسی بدون محدودیت همانند دوران پیش از کرونا به منابع مورد نیاز را فراهم کنند. پاندمی کرونا و بزرگترین تهدید برای تحقیقات سرطان پژوهشگران بریتانیایی هم از احتمال تأخیر و وقفه در پژوهشهای مربوط به سرطان میگویند. به گفته محققان بریتانیایی ممکن است در اثر پاندمی کنونی تحقیقات مربوط به روشهای درمانی جدید برای تشخیص و درمان سرطان، سالها به تاخیر بیفتد.
دلیل این مسئله را مؤسسه پژوهشهای سرطان در لندن، مقرراتهای سختگیرانه برای ورود به آزمایشگاههای تحقیقاتی به خاطر پروتکلهای جدید بهداشتی و رعایت فاصله اجتماعی در این اماکن ذکر کردهاست.
این مؤسسه اعلام کرده، شمار پژوهشگرانی که با اعمال دور جدیدی از محدودیتها برای مقابله با کرونا اجازه ورود به این آزمایشگاهها را دارند، افزون بر مقرراتهایی که تاکنون اعمال میشد، تا سی درصد دیگر کاهش یافته است.
پاول وورکمن، مدیر این انستیتو میگوید، همهگیری کرونا بزرگترین تهدیدی بوده است که حوزه تحقیقات سرطان تاکنون به خود دیده است. این پژوهشگر همچنین از سیاستهای مالی و تأمین بودجه دولت بریتانیا در این حوزه به شدت انتقاد کرده است.
+3
رأی دهید
-0
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.