دکلمه زیبای داریوش در باره قرارداد ننگین ایران و چین؛ آی ای وطن فروشان ای تاجران مذهب

آی ای وطن فروشان
ای ما و من فروشان
ای تاجران مذهب
جهل و کفن فروشان

دیروز که می گفتید، عربده می کشیدید
بر سر در بناها، با فخر می نوشتید
نه شرقی، نه غربی، جمهوری اسلامی!

خود را کنون ببینید، چه پست و چه حقیرید
در پیشگاه تاریخ، از شرمتان بمیرید

هم شرقی و هم غربی، جنوبی و شمالی
سرگرم خود فروشی، در عین بی خیالی

ای اهل رنگ و نیرنگ
مرگ و جهالت و جنگ
ای جاعلان تاجر
دوزخیان دل سنگ

ارزان حراج کردید
هم آب و خاک ما را
هم قتل عام کردید
یاران پاک ما را

اکنون زمان پاسخ
در دادگاه خلق است
طناب اعدامتان
از اشک و آه خلق است

طناب اعدامتان
از اشک و آه خلق است
+452
رأی دهید
-40

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۶۱
    یا فاطمه زهرا - دانمارک، دانمارک

    این آهنگ رو کپی گرده از سال سقوط سال فرار، سال گریز و انتظار، فصل شکفتن فلز، سال سیاه دو هزار، سال سقوط عاطفه، تا بینهایت زیر صفر
    238
    21
    شنبه ۲۱ فروردین ۱۴۰۰ - ۰۵:۵۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۶
    azertiam - تهران، ایران

    داریوش عزیز من دوست ت دارم و کلی با ترانه هات خاطره دارم، ولی ببخشید میشه فقط بخونی و آروغ روشن فکری نزنی؟ ترانه ی بوی گندمت که بر علیه محمدرضا شاه بود یادمون نرفته. عزیزم بکش و بخون، دوستت داریم بوس بوس
    140
    69
    شنبه ۲۱ فروردین ۱۴۰۰ - ۰۶:۳۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۱۰۷
    Kefli Iskender - مریخ، وانواتو

    آقای داریوش مانقورت!، شما با توسل به تهدید و ارعاب،‌ عاقبت این جماعت دزد را: ۱. اعدام با طناب دار! یعنی زجر کش کردن یک انسان با فشار آوردن بر ناحیه گلو ۲. آنهم در دادگاه خلق! بعبارتی در حضور مخلوفاتی دوپا که به مراسم خفه شدن همنوعان خود necktie party دعوت شده باشند را بعنوان ۳. تسلی و مرحمی برای اشک و آه خلق! ۴. تهدید می کنید! با مَطلَع: ای فلان فلان شده ها ! ۵. تا در پیشگاه تاریخ از شرمشان «بمیرند». آیا براستی ماحصل تمامی دانش و تجربه ای که شما در طول یک عمر زندگی اندوخته اید اینست؟! دیگر همکار هنرپیشه شما گلشیفته فراهانی هم در فیلم دختران خورشید با راهنمایی سناریو نویس فرانسوی در لباس پیشمرگه( بخوانید پیشقراول مرگ و نیستی) کلاشینکف بدست می گیرد و راه معالجه جسم و ذهن آزرده خود را در «انتقام» می بیند و در کوه و دشت با کشتن مجرمان و زدن گلوله وسط پیشانی مجرمان، اندکی تسلی خاطر! می یابد. ادامه دارد..
    113
    5
    شنبه ۲۱ فروردین ۱۴۰۰ - ۱۰:۲۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۵
    وطن نام تو نام نامداران - ستکهلم، سوئد

    [::azertiam - تهران، ایران::]. دوست عزیز منظور شما اینه که ما هر کس در هر دوره ای از زندگی خود اشتباه کرد, نباید ببخشیم وتا ابد اون شخص را محکوم کنیم؟ همه انسانها بدون استثنا اشتباهاتی در دوران زندگی خود داشتن, اگر بخواهیم انسانها را به خاطره اشتباهاتشون محکوم کنیم همه انسانهای روی این کره خاکی محکومند. ما در آینده پس از جمهوری اسلامی هم باید به جز کسانی که دستشان به خون مردم آلوده است ویا مملکت را غارت کرده اند ببخشیم, وگرنه جز حمام خون و جنگ داخلی چیزی در کشور نخواهیم داشت. کاری که ماندلا در آفریقای جنوبی کرد وحتی زندانبان خود را هم بخشید. زنده باشی.
    20
    90
    شنبه ۲۱ فروردین ۱۴۰۰ - ۱۰:۲۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۱۰۷
    Kefli Iskender - مریخ، وانواتو

    توصیه حسن روحانی رئیس جمهور نیز خفه کردن مخالفان در مراسم نماز جمعه با برپایی چوبه های دار necktie party در حضور مردم( همان دادگاه خلق مورد اشاره داریوش) است . جالب اینجاست که (قصاص) بعبارتی نهادینه کردن خشونت و شعله ور نگه داشتن آتش انتقام در جامعه، وجه مشترک و راه چاره پیشنهادی زامبی هایی نظیر داریوش خواننده و حسن روحانی رئیس جمهور و گلشیفته فراهانی هنرپیشه، آنهم ‌برای تسلی آه و اشک مظلومان! و مرهم بروی زخم مردمانی می دانند که چهل سال آزگار است بجز خون ندیده اند .
    74
    5
    شنبه ۲۱ فروردین ۱۴۰۰ - ۱۰:۴۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۱۰۷
    Kefli Iskender - مریخ، وانواتو

    جوامع مبتنی بر دمکراسی نفرت و باز تولید نفرت ..... را بر نمی تابند، دقیقا باین علت روشن و تجربه گرانبهای تاریخی که آلودن رو ح پاک فرزندان خود را با زهر کینه و انتقام(قصاص پیشنهادی داریوش خواننده در دادگاه خلق!) را راه چاره آینده ای بهتر ندیده اند، چونکه مانند مردمان جوامع خاورمیانه و خوانندگانش! هنرپیشه گانش! و سیاستمدارانش! دنیا را سیاه و سفید نمی بینند. ادامه دارد
    70
    4
    شنبه ۲۱ فروردین ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۴
    zarduscht1 - فرانکفورت، آلمان

    نظر شخصی من است. هر کسی‌ می‌‌تواند.قضاوت دیگر داشته باشد. به نظر من باید تفاوت گذاشت. بین این ها. و ۵۷ تیها .که هنوز ریش آقا لیس می‌‌زنند.مثل ۳ تفنگدار لندنی. مسعود.عطا و فرخ. این‌ها دست کم به خطای تاریخی خود. که جور آن را .دست کم ۲۰۰ سال دیگر باید کشید. پی بردند. اگر به هما ناطق فکر. که همراه با بسیجی‌‌ها در خیابان به سر زنان چماق می‌‌زد .چون مخالف حجاب بودند. ولی‌ بعد‌ها در طی‌ گزارش‌ها ،پته دلال‌ها انقلابی‌ سال ۵۷ را رو کرد. که چقدر دروغ و فریب و ریا رواج دادند. یا از اسماعیل خویى اینها. بزرگتر داشتیم؟ که دست کم با صداقت. در قطعه شعر آشکار می‌‌گوید. لعنت بر ما. لعنت بر ما.که از بودی نبودی کردیم و از نبودی بودی. لعنت بر ما. منظورش از نبودی. شیه سرخ علوی و سوسیالسیت استاکین بود. قدم همه آنها مقدم.اگر رضا پهلوی خودش . مسیح نژاد را دعوت که از خصوصی‌ترین قسمت زندگی‌ فیلم. نباید. بنا بر منطق، شاه خودش می‌‌بخشد .شاه غلام خیر. رفتار کرد. امروز فقط. نه به دولت داعش.
    14
    44
    شنبه ۲۱ فروردین ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۱۰۷
    Kefli Iskender - مریخ، وانواتو

    ادامه داریوش و طناب دار روبسپیر حقوقدان «انقلابی» فرانسه همتای بازیگری شبیه حاکم شرع صادق خلخالی انقلاب اسلامی(قاضی القضات دادگاه خلق!) بود. با این تفاوت که روبسپیر حقوق خوانده بود و خلخالی شرعیات وعلوم حوزوی. بازی کردن در نقش سن ژوست انقلاب فرانسه نیز به اسداله لاجوردی رسید. اما نکته ای که سبب می شود در کتابهای درسی مدارس اروپا و در جوامع مدنی غرب و کتب تاریخ مدارس اروپا نام روبسپیر دائما یادآوری شود بدرستی از اینروست که روبسپیر جلاد انقلاب فرانسه بعنوان یک انسان شنیع و نفرت بانگیز تبلیغ نمی شود بلکه بخاطر درسی است که آیندگان و نسل جدید از نتایج انتقام و بازتولید نفرت می بایستی از تاریخ بگیریند.
    59
    3
    شنبه ۲۱ فروردین ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۱۰۷
    Kefli Iskender - مریخ، وانواتو

    ادامه داریوش و طناب دار و بازتولید قصاص در نزد دادگاه خلق- نام روبسپیر نیز نه بخاطر« روح عدالت جویی» او بلکه تماما باالعکس بخاطر ماشین کشتاری که براه انداخته بود در حافظه تاریخ باقی مانده است و در مدارس جوامع مترقی دنیا باین علت تدریس می شود که کودکانشان بدانند و یاد بگیرند که بین عدالت و کسی که دم از عدالت میزنند! تفاوت قائل شوند. و حرف هر کسی را تنها به صرف اینکه دم از قانون (اجرای بدون تنزیل قانون اساسی (موسوی) و یا تشکیل دادگاه های خلق(داریوش) ، پیشمرگه (الهام بخش و ترویج کننده خشونت و پیش قراول مرگ بودن توسط گلشیفته فراهانی) میزنند را باور نکنند. روبسپیر تشنه قدرت بود و برای حفظ این قدرت حاضر بود که خود را از فساد مادی مبرا نگه دارد. آنچه در تاریخ به رشوه نگیر( فساد ناپذیر اصطلاح اشتباهی است که ویکیپدیای بشدت غیر قابل اعتماد فارسی عمدا و یا سهوا بکار برده است) رویسپیر تعبیر می شود را می توان با آنچه که در فرهنگ حکومت اسلامی ایران به «ساده زیستی رهبرانقلاب » تعبیر می شود مقایسه کرد.
    58
    3
    شنبه ۲۱ فروردین ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۸
    آلونا ازنامنسکایا - اورلاندو، ایالات متحده امریکا

    [::وطن نام تو نام نامداران - ستکهلم، سوئد::]. داریوش نیازی ندارد شما او را ببخشید خودش گفته که از هیچ یک از ترانه هایی که خوانده پشیمان نیست وظیفه یک هنرمند این است که به بی عدالتی در جامعه اعتراض کند بوی گندم اعتراضی بود به نبود عدالت اجتماعی و فقر مردم جنوب شهر در برابر ثروت بالا نشین ها چیزی که امروز هم وجود دارد ولی متاسفانه صدای اعتراضی نیست و شاعران ما بجای اعتراض به این وضعیت یک مشت اشعار طنز چرند در مورد اخوندها می نویسند که جز خنده هیچ حسی را در مردم بیدار نمی کند
    9
    66
    شنبه ۲۱ فروردین ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۱۰۷
    Kefli Iskender - مریخ، وانواتو

    ادامه داریوش و طناب دار و دادگاه خلق دروس تاریخ و علوم اجتماعی در مدارس جوامع مترقی به کودکانشان یادآوری می کنند و می آموزند که بصرف حقوق دان بودن روبسپیر(مانند روحانی که می گوید: می دانید که من حقوقدان هستم!) ساده (ابله) و ساده اندیش(کودن) نباشیم و فریب این ساده زیستی رهبران انقلاب و «فساد ناپذیری روبسپیر وار» آنها را نخوریم. از اینرو مقایسه نقش تاریخی روبسپیر یعنی خطیب و حقوقدان و «حاکم محامم انقلابی تاریخ فرانسه با خلخالی یعنی حاکم شرع انقلاب پربیراهه نباشد. انقلاب تشنه خون بود و روبسپیر تشنه قدرت! قانون و اجرای عدالت برای روبسپیر حکم همان ابزاری را داشت که شرع و اجرای احکام الهی برای خلخالی داشت.
    56
    4
    شنبه ۲۱ فروردین ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۱۰۷
    Kefli Iskender - مریخ، وانواتو

    شهرت فساد ناپذیری روبسپیر مدیون شعارهای او برای دفاع از آرمانهای (. برهنه ها) وبا تشکیل کمیته های عدالت بود. فساد ناپذیری خلخالی نیز با شعار اعدام مفسد فی الارض و دفاع از ( پا برهنگان ) کمیته های انقلاب برای حقظ آرمانهای طبقه مستضعف و انقلابی که بعدها سپاه و بسیج از دل آنها بیرون آمد . آنچه «باسن برهنگان» انقلاب فرانسه و« پابرهنگان« انقلاب ایران از درک آن عاجز بودند همین فساد قدرت رهبران «فساد ناپذیر» بود. در همینجا دوباره اشاره کنم که ویکی پدیای فارسی بسیار غیر قابل اعتماد است. و بجای لقب «باسن برهنه« از فرهنگ بومی شده! ایرانی-اسلامی «پابرهنه ها» استفاده کرده است.
    53
    3
    شنبه ۲۱ فروردین ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۱۰۷
    Kefli Iskender - مریخ، وانواتو

    داریوش و پیشنهاد طناب دار در دادگاه خلق برای مرهم اشک خلق - نکته ای که سبب می شود فرزندان جوامع دمکراتیک در تاریخ نام روبسپیر را دائما می شنوند اینست که استقلال فکری وقدرت تحلیل واقعبینانه رویدادها را داشته باشیم و فریب شعار را نخوریم و لجام فکر و اندیشه خود را بدست هر حقوقدان و یا درس شریعت خوانده و یا کسی که دم از حقوقدانی می زند ندهیم. حال می خواهد شیرین عبادی و عبدالکریم لاهیجی و یا خلخالی و حسن روحانی و نمی دانم امام و خدا و پیغمبر و یا هر کسی که می خواهد باشد. اینکه ابله نباشیم و فریب هر کسی را که در فریاد عدالت - برابری - اجرای قانون - سر می دهند را باور نکینیم. تامل کنیم و بیندیشیم. اینها کسانی هستند که نان قا(نون) را می خوردند. در دام کسانیکه از عدالت و اجرای قانون بعنوان ابزار و چماقی برای رسیدن به قدرت می اندیشند نیفتیم. اینها کسانی هستند که بقول ایرج میرزا از آن گویند گاهی لفظ قانون که حرف آخر قانون بود "نون" . این نان در اغلب موارد حرص و طمع قدرت است .
    55
    2
    شنبه ۲۱ فروردین ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۱۰۷
    Kefli Iskender - مریخ، وانواتو

    ادامه داریوش و طناب دار - همان روبسپیر که علم حقوق آموخته بود تنها در شش هفته آخر عمرش بنام اجرای بدون تنزیل قانون و حفظ آرمانهای انقلاب جان ۱۴۰۰ انسان را ستاند و تا نهایت سر خودش را از بدن جدا کردند تا آسیاب خون از دردش استاد و مردم جان به لب رسیده فرانسه توانستند کمی نفس بکشند.
    54
    4
    شنبه ۲۱ فروردین ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۱۰۷
    Kefli Iskender - مریخ، وانواتو

    آقای داریوش دشنام دادن به شناعت و قصیع القلب بودن خمینی و خلخالی و لاجوردی و تهدید این دزدان به برپایی چوبه های دار با هدف تسلی اشک و آه خلق آنهم در حضور خلق(اعدامهای خیابانی! چاره کار نیست. چاره کار عبرت آموزی از تاریخ و گوش نسپردن به تزویر و دروغ و ریاکاریهای دزدهایی نظیر ظریف و روحانی و رضا پهلوی و همه کسانی است که تخم مرغهای خود را در سبد حکومت اسلامی چیده اند
    50
    3
    شنبه ۲۱ فروردین ۱۴۰۰ - ۱۱:۲۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۱۰۷
    Kefli Iskender - مریخ، وانواتو

    قسمتی از این نوشتجات باز نشر کامنتی است که در رابطه با خبر «اعدام آخرین رئیس کل بانک مرکزی ایران» ‌بتاریخ سه شنبه ۲ شهریور ۱۳۹۵ - ۲۳ آگوست ۲۰۱۶ در همین سایت نوشته بودم.
    49
    2
    شنبه ۲۱ فروردین ۱۴۰۰ - ۱۱:۲۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۷
    دوستدار - استهکلم، سوئد

    با مخالفت با انهای که برعلیه شهرام عزیز انشا نویسی کردن , میگویم همین خواننده ها و اواز خوانها مثل اقای شهرام و حتی تتلو هستند که میتوانن با اهنگها و اشعارشان مردم را بیشتر برعلیه نظام پست اخوندی بجوش اورند!
    7
    35
    شنبه ۲۱ فروردین ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۱۰۷
    Kefli Iskender - مریخ، وانواتو

    [::آلونا ازنامنسکایا - مسکو، روسیه::] با تأسف بسیار بایستی اذعان کرد که آقای داریوش اقبالی اعتراض نمی کند، بلکه حمام خون و خشونت و قانون قصاص اسلامی( برپایی چوبه دار - بنوعی کشیدن چهارپایه از زیر پای متهم و یا جرثقیل آنهم در دادگاه خلق! - یعنی دادگاه صالحه و قضات و حقوقدانان و هیئت منصفه ول معطل!) را تشویق و ترویج می کند. متن و کلمات موزون ایشان مدافع و مروج دقیقا همان چیزی است انتقام - ترور - قصاص - بازتولید نفرت - کور کردن چشم بصیرت بین جامعه می توان نامید.
    55
    5
    شنبه ۲۱ فروردین ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۱۰۷
    Kefli Iskender - مریخ، وانواتو

    اکر کسانی هستند که به صرف خوش صدا بودن آقای داریوش توصیه های ایشان را چراغ راه می بینند، چاه است و راه و دیده بینا و آفتاب. تا آدمی نگاه کند پیش پای خویش - چندین چراغ دارد و بیراه می‌رود - بگذار - تا بیفتد و بیند سزای خوایش - با دیگران بگوی که ظالم به چه فتاد - تا چاه دیگران نکنند از برای خویش. خیر پیش!.
    54
    6
    شنبه ۲۱ فروردین ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۶
    مسافران - آنکارا، ترکیه

    اگر داریوش اقبالی در حد آهنگ هایی مانند(دستهایِ تو)،(چشمِ من)،(شقایق)،(همیشه غایب)و(بویِ خوبِ گندم) می ماند،و به (جنگل)،(گُلِ«سرخِ» بارون زده)،(سقوط=وقتی که گل درنمیاد)وآهنگ های بعدتر ازآن نمی رسید،همیشه محبوب می ماند.به همین سیاق،تمام آهنگ های زیبای«حسن ستار»(مثال: «خانه بدوش»و«شهرِغم» )قبل از انقلاب اجرا شده اند و بعد از انقلاب او هیچ آهنگ بیادماندنی ندارد.
    54
    2
    شنبه ۲۱ فروردین ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۷
    سرزمین اریا - کویت ، کویت

    ....مونفکی دوره شاه ترانه بوی کندم رو خونده حالا هم این اراجیف رو . کمتر بکش عمو
    55
    3
    شنبه ۲۱ فروردین ۱۴۰۰ - ۱۳:۲۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۹
    farokhzad - کنت، انگلستان
    اینکه هر ادمی اشتباه امکان داره بکنه در زمانی باشه قبول میکنیم !!! میشه بگید ایا فردیکه اشتباه کرده نباید بیاد معذرت خواهی کنه از اشتباه اش !؟ ایشان منقل و پاتوق و شاکی خصوصی داشتن به شاه مملکت چه ربطی داشت !؟ بعد ایشان چطور دوره اخوندها اخرین سنگر سکوت رو میخوانه میمرد انزمان میخواند و مردم رو به سکوت دعوت میکرد
    22
    3
    شنبه ۲۱ فروردین ۱۴۰۰ - ۲۲:۵۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۸
    من و تو باهم - لندن، انگلستان
    [::آلونا ازنامنسکایا - مسکو، روسیه::]. و گهگاهی دو خط شعری که گویای همه چیز است و خود ناچیز
    16
    4
    یکشنبه ۲۲ فروردین ۱۴۰۰ - ۰۱:۱۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۴
    Afshin51 - مادرید، اسپانیا
    آقای داریوش و خاطرات مردم از ایشان طی دهه ها احساسات متناقضی را در افراد ایجاد میکند ،از یکسو خواندن ترانه های زیبا اما متاسفانه بسیار یاس آور و نا امید کننده اجتماعی و بعضاً انقلابی ایشان یا فرهاد که موجب تهییج بیمورد و ایجاد شور انقلابی و فریب بسیاری از جوانان پرشور اما نادان آنزمان و زمینه ساز انقلاب شد .اگر خلاصه کنیم کلام ترانه های کنونی ایشان کاملاً مناسب شرایط جامعه میباشد و قابل تقدیر است ، اما ما در دهه پنجاه تا شصت و سالهای شکوفایی اقتصادی و صنعتی ایران که با آگاهیهای سیاسی و اجتماعی جامعه ایرانی متاسفانه همخوانی نداشت در زمان پهلوی به هنر آموزش دهنده ،پیشتاز و انرژی دهنده و امیدوار کننده و از جنس دیگری غیر از هنرمندانی نظیر داریوش و فرهاد که مردم را مأیوس و ناامید میکردند احتیاج داشتیم تا زمینه ساز آن اتفاق شوم نمی شدیم ، حادثه شوم انقلاب سال ۵۷
    4
    18
    یکشنبه ۲۲ فروردین ۱۴۰۰ - ۲۲:۲۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.