جنایت نابخشودنی کشت و کشتار بیش از ۶ میلیون یهودی توسط هیتلر رهبر حزب نازیسم نه تنها فراموش نشده است بلکه یهودیان در سراسر جهان و علی الخصوص در کشور اسرائیل یاد جانباختگان هولوکاست یوم هاشوا در روز 27 نیسان(آوریل یا می) را هر سال زنده نگاه می دارند. زنده نگهداشتن یاد جانباختگان هولوکاست تنها از بعد تاریخی بررسی نمی شود بلکه دستاوردهای جدید و تغییرات سیاسی کشورها در برخورد با یهودیان و یهودی ستیزی در جهان مورد ارزیابی و تحلیل قرار می گیرد ،البته این کار گسترده و وسیع تنها توسط اسرائیل انجام نمی گیرد بلکه دیگر کشورهای جهان که دارای بافت جمعیتی متشکل از اقلیت یهودی است نقش عمده و موثری نیز را ایفا می کنند. به عنوان نمونه برای اولین بار کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس همانند بحرین و امارات یادبود جانباختگان هولوکاست را برای اولین بار و به طور رسمی از طریق رسانه های ملی گرامی داشتند. و حتی از لحاظ امنیتی و برخورد با یهودی ستیزی سیاستهای پیشگیرانه ی را اتخاذ نموده اند.
اما در جمهوری اسلامی تا چهار دهه پیش در دوران پهلوی یکی از مهم ترین هم پیمانان اسرائیل به شمار می رفت نه تنها واقعه هولناک هولوکاست منکر می شود بلکه همیشه و بی وقفه در ادبیات یهود ستیز خود از واژگان محو اسرائیل از کره خاکی، یاد می کند. ریشه این کینه ورزی و دشمنی صریح این جمهوری تربیت شده اخوان المسلمین برگرفته از یک ایدئولوژیک تروریسم جهانی است که اندیشه ی جز ترور و خرابکاری در دیگر کشورها ندارد و به صراحت می توان گفت که این جمهوری تروریستی نه تنها هیچ گونه تشابهی به یک کشور مدرن و قانونمند ندارد بلکه تنها به عنوان جایگاه امن برای پنهان نمودن تروریست های جهانی چون خاندان بن لادن و بقایای سران داعش به شمار می آید. البته از دیدگاه جمهوری اسلامی پناه دادن به این قبیل افراد به عنوان برگ برنده ی محسوب می شود تا در زمان مناسب در خصوص امتیاز گیری از غرب با آنها معامله کند. دستگیری یک دیپلمات جمهوری اسلامی به نام اسدالله اسدی در آلمان که قصد بمب گذاری در یکی از گردهمایی سازمان مجاهدین در یکی از کشورهای اروپایی را داشت شاید برای بعضی کشورهای حامی دموکراسی و آزادی ملت ها از یوغ استعمار دلیل محکمی باشد تا به ماهیت واقعی و تروریستی بودن جمهوری اسلامی پی ببرند. با اینکه این جمهوری در عمر ۴۲ ساله خود تا حالا چندین عملیات تروریستی را مستقیما توسط سفارتخانه های خود در اقصی نقاط مختلف جهان مدیریت نموده است.
حال این سوال مطرح است که چگونه می توان چنین جمهوری را که عملیات تروریستی در دیگر کشورها و حمایت از تروریست های را سرلوحه کار خود در مجلس قرار می دهد و برای تقویت چنین اعمال خرابکارانه ی بودجه هنگفت چندین میلیارد دلاری تعیین می کند را به عنوان یک طرف مورد اعتماد و پایبند به قوانین بین المللی در معاهده برجام به شمار آورد؟ از انفجار بوئنوس آیرس آرژانتین تا انفجار اخیر در کنار سفارت اسرائیل در دهلی نو مستقیما توسط عوامل ا جمهوری اسلامی آیا پرده از نقشه پلید تروریستی این جمهوری را برای چپ گراها اروپایی و آمریکایی های دموکرات خواه و حامی زندگی مستضعفان جهان!! به اندازه کافی آشکار نکرده است؟ علاوه بر این عملیات تروریستی و جنایات انجام شده توسط جمهوری اسلامی اخیرا سرویس های امنیتی اسرائیل شاباک و موساد ارزیابی نمودند که جمهوری تروریستی اسلامی درصدد هدف قرار دادن شهروندان اسرائیلی در کشورهای خلیج فارس است. که این خود نشان از تخطی بیش از حد جمهوری اسلامی در هتک حرمت قوانین و نوامیس بین المللی به شمار می رود. آیا سازمان ملل باز باید منتظر بماند تا این جمهوری بی قید و بند یک عملیات تروریستی دیگری علیه شهروندان اسرائیلی انجام دهد تا آن وقت آن عمل را فقط در حد یک بیانیه محکوم نمایند؟
با اینکه حکومت بایدن تاکنون به توافقی کاملی با ایران نرسیده است ولی از روند مذاکرات جاری مستقیم و غیر مستقیم بین آمریکا و جمهوری اسلامی می توان اینگونه برداشت کرد که حکومت بایدن تنها برای برگشت به برجام علاقمند است و نه چیز دیگر که این خود میتواند آینده صلح جهانی را به خطر بیاندازد.
بن لیوی
قدیمی ترین هاجدیدترین هابهترین هابدترین هادیدگاه خوانندگان