عادت روزانه که از ابتلا به دیابت نوع دوم جلوگیری می‌کند

العربیه :یک پژوهش جدید علمی نشان داده است که خوردن صبحانه قبل از ساعت 8:30 صبح، مقاومت انسولین در بدن انسان را کاهش می‌دهد و خطر ابتلا به دیابت نوع دوم را کم می‌کند.

به گزارش روزنامه بریتانیایی «دیلی میل»، انسولین که به گلوکز اجازه ورود به سلول‎ها و انرژی می‌دهد، در افراد مبتلا به دیابت نوع 2 به درستی عمل نمی‌کند. بیماران دیابتی در معرض خطر عوارض جدی برای سلامتی قرار دارند. عوارضی از جمله بیماری‌های چشم، قلب و پا که نیاز به درمان‌های دارویی، تنظیم رژیم غذایی، کاهش وزن و ورزش دارد.
عوامل خطر
متخصصان در ایالات متحده داده‌های بهداشتی و تغذیه‌ای بیش از 10 هزار و پانصد بزرگسال را تجزیه و تحلیل کردند تا چگونگی تاثیر زمان مصرف روزانه غذا بر عوامل خطر دیابت را بررسی کنند.

محققان آمریکایی با بررسی برخی از داده‌های پژوهش‌های قبلی به این نتیجه رسیدند که غذا خوردن با «محدودیت زمانی» یعنی در بازه زمانی کوتاه‌‌تر در روز، سلامتی متابولیسم را بهبود می‌بخشد.
صبحانه زودهنگام
دکتر مریم علی، محقق و متخصص غدد درون‌ریز در دانشگاه نورث وسترن شیکاگو، واقع در ایالت ایلینوی، گفت: «ما در تحقیقات خود به این نتیجه رسیده‌ایم، افرادی که از اوایل روز خوردن غذا را آغاز می‌کنند، سطح قند خون پایین‌تر و مقاومت انسولین کمتری نیز دارند.»

مریم علی افزود: «تحقیقات بدون توجه به اینکه آیا افراد مصرف مواد غذایی خود را در کمتر از 10 ساعت در روز محدود می‌کردند یا اینکه وعده‌های غذایی خود را به بیش از 13 ساعت در روز تقسیم می‎کردند، حاصل شد.»

دکتر مریم علی گفت: «با افزایش اختلالات متابولیکی مانند دیابت، ما می‌خواهیم درک خود را از استراتژی‌های تغذیه گسترش دهیم تا به رفع این اختلالات در حال رشد کمک کنیم.»
ساعت و زمان غذا خوردن
تیم محققان داده‌های مربوط به سلامتی و رژیم غذایی، تعداد 10574 نفر از بزرگسال آمریکایی که در «نظرسنجی ملی آزمایش و تغذیه» ثبت نام کرده‌اند، را تجزیه و تحلیل کردند.

پژوهشگران آمریکایی، شرکت‌ کنندگان در این آزمایش را بر اساس مدت زمان غذا خوردن، به چند گروه تقسیم کردند:

• گروه کمتر از 10 ساعت در طول روز

• گروه 10-13 ساعت

• گروه بیش از 13 ساعت در طول روز

محققان پس از تقسیم افراد به چند گروه، برخی از آنها که برای اولین بار روزانه قبل از 8.30 صبح غذا می‌خورند را با هر کدام از گروه‌های دیگر مقایسه کردند تا ببیند که مدت زمان مصرف روزانه غذا چگونه بر سطح قند خون و میزان مقاومت انسولین تاثیر می‎گذارد.
زمان‌بندی وعده‌های غذایی
نتایج کامل این مطالعه در«ENDO 2021»، جلسه سالانه انجمن غدد درون‌ریز، که هم اکنون بصورت آنلاین برگزار می‌شود، ارائه شد.

این نتایج نشان داد، در بین گروه‎هایی که غذا نخورده‌اند، سطح قند خون افراد تفاوت چندانی ندارد. همچنین محققان دریافتند که مقاومت انسولین در بین کسانی که در مدت زمان کمتری طی روز غذا می‌خورند، بیشتر است. این تحقیق نشان داد، گروه‌هایی که صبحانه را قبل از ساعت 8:30 صبح می‌خوردند، کمترین مقاومت انسولین را داشتند.

دکتر مریم علی نتیجه‌گیری کرد که «زمانبندی وعده‌‌های غذایی با نسبت متابولیسم بدن و زمان ارتباط دارد. این ارتباط، استراتژی خوردن زودهنگام غذا یا صبحانه را تایید می‌کند».
+7
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.