دویچه وله :یک پزشک عمومی برای ترغیب اقشار محروم لندن به واکسیناسیون، آنها را با تاکسی به مراکز واکسیناسیون میبرد و در صورت نیاز، تزریق در درون تاکسی انجام میشود. بسیاری از مسافران "واکسی تاکسی" مهاجران تنگدست لندن هستند.
حدود سه هفته پیش شرون ریموند، پزشک عمومی ساکن لندن پروژه «واکسی تاکسی»( Vaxi Taxi ) را به راه انداخت و اکنون به یکی از چهرههای محبوب مبارزان پاندمی کووید۱۹ تبدیل شده است.
خانم ریموند مشاهده کرده بود که بسیاری از شهروندان پایتخت بریتانیا، بهویژه مهاجرتباران سالخورده تمایلی به واکسیناسیون ندارند.
علت این امر، علاوه بر تبعیضهایی که برای بخشی از مهاجران وجود دارد، شایعاتی است که بین مهاجرتباران رواج بیشتری یافته است. مشکل زبان هم برای برخی از آنها مانعی برای آگاهی کامل از چگونگی واکسیناسیون است.
این پدیده شرون ریموند را به فکر ایجاد یک سرویس حمل و نقل انداخت تا افرادی را که خودروی شخصی ندارند و مایل به استفاده از وسایل نقلیه عمومی نیستند، یا افرادی که توان ایستادن در صف انتظار را ندارند، در اسرع وقت به محل واکسیناسیون برساند.
تاکنون صدها تن از شهروندان لندن از این امکان بهره بردهاند و اکنون این پروژه گسترش یافته و در اختیار بیخانمانهای حاشیه شهر هم قرار گرفته است. امکان تزریق در چادر ریموند و همکارانش برای واکسینه کردن افراد چادرهایی کوچکی دایر کردهاند و بدون بوروکراسی رایج ثبت نام افراد و مشاوره و کار تزریق را انجام میدهند.
معلولان یا کسانی که به طور موقت از صندلی چرخدار استفاده میکنند حتی لازم نیست به چادر منتقل شوند، بلکه در همان تاکسی واکسینه میشوند و راننده آنها را به خانه برمیگرداند.
انعطافپذیری در أمور تزریق واکسن و انجام آن در خارج از مراکز ثابت و مطبهای پزشکان، یکی از نقاط قوت برنامه واکسیناسیون بریتانیا بهشمار میرود. خانم شرون ریموند، مخترع «واکسی تاکسی» لندناز هفته گذشته در سراسر بریتانیا به افراد بین ۵۶ تا ۶۰ سال واکسن کووید۱۹ ارائه شده، به این ترتیب هجده میلیون تن از شهروندان، یعنی بیش از یک سوم جمعیت بزرگسال این کشور واکسینه شدهاند.
کمپین واکسیناسیون بریتانیا از همان ابتدا مورد حمایت تعداد زیادی داوطلب به همکاری قرار گرفت. علاقهمندان میتوانند بهسرعت آموزش ببیند و مدارک لازم را دریافت کنند. بسیاری از داوطلبان قبلا در سیستم بهداشت کار کردهاند و به راحتی از پس این کار برمیآیند. نمونههای پیشین در فوریه سال جاری شرکت ارائهدهنده دوچرخه الکترونیکی «لایم» (Lime) با همکاری شرکت ارائه خدمات از طریق دوچرخه «پدال می» (Pedal Me) اعلام کردند که برای ترغیب شهروندان به واکسیناسیون کووید۱۹ آنها را به مراکز واکسیناسیون منتقل میکنند و پس از تزریق به خانه بازمیگردانند.
در این طرح شهروندان میتوانند با استفاده از یک کد ویژه چهار بار در سال جاری به صورت رایگان با دوچرخه به مراکز واکسیناسیون رفت و آمد کنند. افرادی که قادر به دوچرخهسواری نیستند میتوانند از رانندههای شرکت استفاده کنند.
پیشتر چند شرکت شخصی ویژه حمل و نقل مسافر طرحهایی برای انتقال رایگان یا با تخفیف برای شهروندان لندن ارائه کرده بودند.
بر اساس آمار رسمی در بریتانیا تا شامگاه یکشنبه، ۱۴ مارس (۲۴ اسفند) چهار میلیون و ۲۷۲ هزار نفر به کووید۱۹ مبتلا شدهاند و ۱۲۵ هزار و ۷۵۳ نفر در رابطه با این بیماری جان باختهاند.
+12
رأی دهید
-2
قدیمی ترین ها
جدیدترین ها
بهترین ها
بدترین ها
دیدگاه خوانندگان
۱۰۷
Nakamichi - لندن، انگلستان
جالبه نصف بیشتر اروپا یکی یکی دارن واکسن مزخرف آکسفورد رو بخاطر خطراتش ممنوع میکنن و هر رور یکجا خبر از لخته شدن خون افراد بعد از تزریق این واکسن میاد،بعد این انگلیس بیشرف اصلا انگار نه انگار و میخواد فقط هر جور شده چرخهای اقتصادش به چرخش بیفته کارگران مشغول کار شن.با واکسن درجه دو و بنجل و ارزان آکسفورد.برای ملکه و چارلز واکسن فایزر آمریکایی زدن،برا مردم عادی بزور میخوان ترغیب کنن آکسفورد بزنن،و گور بابای اون چند درصدی که ممکنه خونشون لخته شه سکته و آمبولی کنن.
2
3
دوشنبه ۲۵ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۳:۳۷
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.