العربیه :رستم قاسمی، معاون سپاه قدس و وزیر سابق دولت احمدینژاد، تاکید کرد که حضور محمود احمدینژاد در انتخابات پیش رو به خودش ارتباط دارد و او اگر تصمیم برای حضور گرفته، تفکر و برنامههای مخصوص به خودش را دارد و برای پوشش فردی دیگر (احمدینژاد) نمیآید.
بر اساس گزارش خبرگزاری رسمى ایران «ایرنا»، قاسمی در جمع خبرنگاران استان مرکزی در اراک، با توجه به اینکه موضوع برجام یکی از محورهای سخنان داوطلبان ریاستجمهوری است، در این باره ادعا کرد که ایران همه تعهدات خود را به صورت مو به مو انجام داد.
به گفته او، جمهوری اسلامی ایران امروز در سختترین تحریمهای مالی قرار دارد و نمیتواند منابع مالی خود را در دنیا برای «اداره زندگی مردم» جا به جا کند.
قاسمی مهمترین چالش امروز ایران را «اقتصاد» دانست که منشا بسیاری از مشکلات اجتماعی، آموزشی و فرهنگی در این کشور شده است.
معاون سپاه قدس، با موضعی ضدآمریکایی گفت که ایران نیازی به بیگانگان ندارد اما نمیتوان از دنیا فاصله گرفت و باید برای ارتباط با دنیا ارتباطات صادراتی برقرار شود و همه دنیا آمریکا نیست.
وزیر نفت دوره احمدینژاد با اشاره به احتمال شرکت رئیسجمهوری سابق ایران در انتخابات 1400 تاکید کرد: «حضور آقای احمدینژاد در انتخابات پیش رو به خود ایشان ارتباط دارد و من اگر تصمیم برای حضور داشته باشم، تفکر خود را دارم و برای پوشش فردی نخواهم آمد».
این چرخش موضع قاسمی درباره احمدینژاد در حالی روی داده که او در ماه مارس سال 2017 با رد خبر کاندیدا شدن در انتخابات ریاستجمهوری تاکید کرده بود که اصولگرایان لیستی را اعلام کردهاند و نام او را نیز در آن قرار دادند.
بر اساس گزارش قانون در تاریخ 1 مارس 2017 او درباره سوالی مربوط به محمود احمدینژاد نیز گفته بود که «احمدینژاد برای کشور یک ظرفیت است که باید از آن استفاده شود».
قاسمی دولت نهم و دهم را «انقلابی» توصیف کرده بود که کارهای بزرگی در مسیر عدالت اجتماعی انجام داد.
گفتنی است، رستم قاسمی در دولت دهم از سال 2011 تا 2013 به عنوان وزیر نفت فعالیت میکرد. او در فاصله سالهای 2007 تا 2011 به عنوان فرمانده قرارگاه سازندگی خاتمالانبیا فعالیت میکرد و پیشتر مشاور معاون اول رئیسجمهوری (اسحاق جهانگیری) بود که در حال حاضر برای داوطلب شدن در انتخابات ریاستجمهوری 1400 آماده میشود.
به جز قاسمی چند فرمانده دیگر سپاه از جمله سعید محمد و حسین دهقان نیز اعلام کردند به طور مستقل و غیرجناحی در انتخابات 1400 شرکت میکنند، این در حالی است که میان فرماندهان سپاه که اغلب خود را مستقل و غیرجناحی معرفی میکنند و اصولگرایان که در حال حاضر با کمرنگ شدن اصلاحطلبان عرصه را برا حضور فرد مورد نظر خود در مقام ریاستجمهوری بیش از پیش آماده میبینند، رقابت ایجاد شده است.
محمدباقر قالیباف رئیس کنونی مجلس ایران، ابراهیم رئیسی رئیس قوه قضاییه ایران و همچنین محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، کاندیداهای احتمالی جناح اصولگرایان هستند.
اگرچه اصولگرایان و سپاه پاسداران در گذشته و در رقابت با اصلاحطلبان، اغلب خط مشی و موضعگیریهای یکسانی داشتند و معمولا داوطلبان اصولگرا مورد حمایت سپاه پاسداران قرار میگرفتند اما این بار و بر سر کسب بالاترین مقام کشور پس از رهبری در ایران، بینشان جدایی و رقابت پیش آمده است.
+1
رأی دهید
-7
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.