بهترین داور زن اوکراینی در فوتبال مردان: صدای قلبم را می‌شنیدم

العربیه :کاترینا مونزول که در سال 2016 به عنوان نخستین داور زن در اوکراین قضاوت یک مسابقه فوتبال در دسته بالای مردان را انجام داد، تاریخ جدیدی را رقم زد، او درباره تجربه خود گفت که وقتی داخل زمین فوتبال شده و صف‌آرایی تیم‌ها را دیده، صدای قلبش را می‌شنید که با ضربان تندی می‌زد و غرق احساسات شده بود.
کاترینا مونزول با یادآوری دیدار دو تیم باشگاهی اوکراینی چورنومورتس اودسا و ولین لوتسک، گفت: «علی‌رغم تمرین ذهنی که انجام داده بودم، وقتی وارد زمین فوتبال شدم و صف‌آرایی تیم‌ها را دیدم، صدای قلبم را می‌شنیدم که با ضربان تندی می‌زد و من غرق احساسات شدم».

بر اساس گزارش رویترز، قضاوت بازی مردان، بخشی از تجربه این داور 39 ساله بود که کارش را با داوری مسابقات قهرمانی کودکان و نوجوانان آغاز کرده بود.

این داور پیش از آن، قضاوت در فینال جام جهانی زنان بین ایالات متحده و ژاپن در سال 2015 را انجام داده بود. از آن زمان او به عنوان نخستین زن داور فینال جام جهانی در اوکراین شناخته شد و از سوی اتحادیه فوتبال اوکراین در یک رشته مردانه به عنوان بهترین داور در بخش مردان انتخاب شد.

داوری زنان در مسابقات فوتبال دسته برتر مردان به ندرت اتفاق می‌افتد. استفانی فراپارت فرانسوی اولین زنی بود که در یک مسابقه فینال مسابقات یوفا در سال 2019 داوری کرد و در ماه دسامبر نیز هنگام قضاوت در بازی یوونتوس و دیناموکیف به اولین زن داور در مسابقه لیگ قهرمانان مردان تبدیل شد.

مونزول در مورد چالش‌های پیش روی خود و امیدهایی که پیش از فرا رسیدن روز جهانی زن دارد، صحبت کرد. او در منطقه شرقی خارکف در اوکراین بزرگ شد، جایی که در کنار خانه‌اش یک زمین فوتبال داشت.
مونزول که در مسابقات محلی در تیم‌های پسران بازی می‌کرد، گفت: «من با پسران فوتبال بازی می‌کردم. در آن زمان فوتبال میان دختران محبوبیتی نداشت، اما من آن را دوست داشتم، با فوتبال زندگی می‌کردم و نفس می‌کشیدم».

مونزول با الهام از عموی خود که داور بود، به قضاوت روی آورد. او در ادامه به رویترز گفت: «درست مثل هر شغل دیگر، مهمترین کار این است که کار خود را به صورت حرفه‌ای انجام دهید. در این صورت مهارت‌های شما خواهان پیدا خواهد کرد، فرقی نمی‌کند زن باشید یا مرد. نتیجه مهم است، نه جنسیت».
مونزل همچنین اعلام کرد که برای واجد شرایط بودن برای قضاوت در مسابقات مردان، او باید یک تست تناسب اندام مردان را پشت سر می‌گذاشت که این سخت‌ترین قسمت کار برای او به عنوان یک زن بود.
او در ادامه تاکید کرد که هیچ تفاوتی بین داوری مسابقه مردان و زنان وجود ندارد.
او درباره خاطره‌ای از دوران قضاوتش گفت که در سال 2016 یک تیم که قبل از بازی به او گل‌های قرمز اهدا کرده بود در طول بازی کارت قرمز دریافت کرد و از آن زمان این شوخی شکل گرفت که بهتر است گل‌ها را بعد از بازی، نه قبل از آن به او بدهند.
+9
رأی دهید
-2

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.