سایت رویداد 24 :شهابالدین عزیزیخادم روز گذشته به عنوان رییس فدراسیون فوتبال انتخاب شد. رویداد۲۴ در این گزارش سابقه ورزشی و البته سیاسی او را بررسی کرده است. این گزارش را بخوانید تا با وجوه جدیدی از چهره رییس فدراسیون فوتبال آشنا شوید.
شهابالدین عزیزی خادم، اگرچه شهرت و محبوبیت علی کریمی را ندارد، اما لابی خیلی بهتری از این هافبک ملیپوش داشت و توانست با اقتدار به ریاست فدراسیون فوتبال تکیه بزند. افرادی که فوتبال را فقط در مستطیل سبز دنبال میکنند، شاید عزیزی خادم را نشناسند، اما افرادی که اهل پیگیری اخبار حاشیهای در فوتبال هستند، خوب میدانستند که حیدر بهاروند سرپرست فدراسیون فوتبال از عزیزی خادم حمایت کرده بود و به این ترتیب شانس او از دیگر کاندیداهای ریاست فدارسیون فوتبال بالاتر رفت و به این ترتیب بر مسند ریاست فدراسیون فوتبال تکیه زد.
زمانی که ثبت نام نامزدها شروع شده بود، عزیزی خادم، بهاروند را به عنوان نایب رئیس دوم و بهاروند نیز عزیزی خادم را به عنوان نایب رئیس اول معرفی کردند و البته بهاروند تا انتخابات در رقابت باقی نماند. بیوگرافی عزیزی خادم رییس فدراسیون فوتبال عزیزی خادم متولد ۱۳۵۶ در پلدختر لرستان است. او پیش از این در هیات رئیسه فدراسیون فوتبال عضویت داشت. خادم با شکست فتح الله زاده به هیات رئیسه راه یافت و ۵ سال عضو آن بود.
از فعالیتهای ورزشی وی میتوان به عضویت در تیم ملی فوتبال دانشجویان و تیم نیروی زمینی اشاره کرد. عزیزی خادم در انتخابات هیات رییسه سال ۱۳۹۰ در مبارزه انتخاباتی علی فتحاللهزاده، مدیرعامل پیشین باشگاه استقلال را شکست داد و به هیات رییسه فدراسیون فوتبال رسید.
اما آنچه باعث پیشرفت سریع عزیزی خادم شد، نه سوابق ورزشی او، که ارتباطهای سیاسیاش بود؛ چنانچه سابقه غیرورزشی او به مراتب بیشتر از سابقه ورزشیاش است. عزیزی خادم زمانی ریاست هیات مدیره شرکت پتروشیمی امیرکبیر را در اختیار داشت. عضویت در هیات مدیره باشگاه سایپا، شرکت پتروشیمی شازند، حضور در کارخانه ایران خودرو، مدیریت در شرکتهای زیرمجموعه وزارت رفاه از دیگر سوابق مدیریتی او به شمار میرود. سالهای پیش او را به عنوان نزدیکان وزیر رفاه و تامین اجتماعی دولت احمدی نژاد معرفی کرده بودند.
عزیزی خادم یکی از چهرههای نزدیک به پرویز کاظمی به شمار میرود؛ چنانچه پس از گذشت ۱۲ روز از برکناری پرویز کاظمی وزیر رفاه و تامین اجتماعی، شهاب الدین عزیزی خادم معاون پارلمانی وی نیز، متن استعفای خود را تقدیم علی یوسف پور سرپرست این وزارتخانه کرد. عزیزی خادم که به عنوان جوانترین معاون پارلمانی در دولت نهم فعالیت میکرد، همچنین از دیگر مسئولیت خود به عنوان رئیس گروه مشاوران جوان وزارت رفاه و تامین اجتماعی استعفا داد. پرویز کاظمی هماکنون به خاطر تخلفات و فساد بانک سرمایه دادگاهی شده و محکومیت خود را سپری میکند.
زمانی که باشگاه استقلال زیر نظر وزارت رفاه زمان وزارت آقای کاظمی بود، عزیزی خادم معاون پارلمانی، حقوقی وزارتخانه بود و برنامهریزی برای باشگاه استقلال زیر نظر او بود و همان سال استقلال قهرمان لیگ برتر شد. به همین دلیل آن زمان میگفتند که عزیزی خادم استقلالی است.
در محافل ورزشی گفته میشود عزیزی خادم قصد دارد در نخستین انتصابات خود، علی خطیر را به عنوان دبیرکل فدراسیون انتخاب کند. خطیر در مقطعی نیز معاون اجرایی دبیرکل فدراسیون فوتبال ایران را برعهده داشت که پس از مسائل پیش آمده میان او و اوسیانو کروز دستیار کارلوس کی روش از این سمت کنار رفت. این خبر با واکنش منفی هواداران پرسپولیس در فضای مجازی مواجه شده که از استقلالی شدن فدراسیون فوتبال گلایه میکنند. البته استقلالیها میگویند کل وزارت ورزش پرسپولیسی است و با حضور یک مدیر احمدینژادی استقلالی، اتفاق مثبتی برای آبیپوشان نخواهد افتاد.
حمیدرضا مهرعلی رئیس سابق فدراسیون اتومبیلرانی از جمله نیروهای نزدیک به عزیزی خادم است. مهرعلی عنوان کارشناس برای ۳ کرسی هیات رئیسه ثبتنام کرد. او در شرکت آتیه پردازان تیوا، به عنوان عضو هیئت مدیره حضور دارد. مدیرعامل این شرکت، عزیزی خادم است. مهرعلی پیش از این رئیس فدراسیون اتوموبیلرانی بوده است. در واقع اگر کفاشیان از فدراسیون دو و میدانی به فوتبال آمده بود، حالا نوبت فدراسیون اتوموبیلرانی شده است.
+1
رأی دهید
-14
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.