اولین عکس از ریه کرونایی انگلیسی / هشدار برای زیر ۲۰ ساله ها!

رکنا: کرونای انگلیسی با ویروس کرونای چینی تفاوت هایی دارد که باید آن را جدی گرفت زیرا خطر مرگ بیماران کرونایی را افزایش می دهد.

کرونای انگلیسی جهش یافته افراد سن پایین را درگیر می کند و در سی تی اسکن بیماران جوان مبتلا به کرونای انگلیسی ریه های بلافاصله درگیر می شود و بعد از 3 روز فرد دچار علامت خواهد شد.

عضو کمیته علمی ستاد ملی مبارزه با کرونا با بیان این‌‌که ویروس کرونای انگلیسی افراد زیر ۲۰ سال را بیشتر درگیر می‌‌کند، راهکارهای مقابله با ویروس جهش‌‌یافته را تشریح کرد.

دکتر مسعود مردانی درباره ویروس کرونای انگلیسی اظهار کرد: تفاوت‌‌های عمده ویروس کرونای انگلیسی با انواع قبلی ویروس کرونا، سرایت‌پذیری خیلی بالاتر، افزایش ابتلا در افراد زیر 20 سال و مرگ‌‌ومیر بالاتر است.

به گزارش رکنا، وی ادامه داد: این ویروس جهش‌‌یافته، نسبت به ویروس کرونای قبلی، افراد زیر 20 سال را بیشتر درگیر می‌‌کند؛ به همین دلیل اگر موارد ابتلا به ویروس کرونا در جوانان بیشتر شود، می‌‌توان یکی از علل آن را ابتلا به نوع جهش‌‌‌‌‌یافته ویروس کرونا قلمداد کرد.
3 تفاوت کرونای انگلیسی با نوع قبلی
مردانی افزود: عمدتاً افرادی به واریانت جدید ویروس کرونا (کرونای انگلیسی) مبتلا می‌‌شوند که قبلاً به بیماری کرونا مبتلا نشده بودند؛ به‌نظر می‌‌رسد آنتی‌‌بادی‌‌های ایجادشده توسط ویروس کرونای قبلی در بدن افرادی که قبلاً به این بیماری مبتلا شده‌‌اند، قابلیت محافظت از آن‌‌ها در برابر ویروس کرونای انگلیسی را داشته باشد و بنابراین کماکان می‌‌توان به اثربخشی واکسن‌‌های کرونا، امیدوار بود.
چگونه از ویروس کرونای جهش یافته در امان بمانیم؟
این فوق‌تخصص بیماری‌‌های عفونی و گرمسیری در پاسخ به این سؤال که راهکار مقابله با ویروس جهش‌یافته چیست، تصریح کرد: خوشبختانه راه‌‌های پیشگیری از ابتلا به ویروس جهش‌‌یافته و ویروس کرونای قبلی، مشابه یکدیگر و شامل شست‌‌وشوی مکرر دست‌‌ها، رعایت فاصله‌‌گذاری اجتماعی، پرهیز از سفرهای غیرضروری و عدم شرکت در تجمعات و استفاده از ماسک و در خانه ماندن است.
+14
رأی دهید
-5

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۱۰۸
    Nakamichi - لندن، انگلستان
    فکر نمیکنم این اطلاعات درست باشه،کرونای انگلیسی تو‌ خود انگلیس که الان مرکزش هست،الان بیشترین درصد رواج رو داره و آمار مرگ و میرش فرقی با نوع اصلی نداره و اینطور نیست که جوانترها بیشتر مبتلا بشند،فقط خیلی راحت تر منتقل میشه و بر عکس نوع اصلی جوانتر ها رو‌هم‌مبتلا میکنه نه اینکه فقط سراغ اونها بره. این چیزی که اینها میگن یا غلطه یا یک نوع متفاوت و جدید جهش هست.
    3
    20
    جمعه ۱ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۸:۲۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.