کشف جای پای دایناسور توسط یک کودک چهار ساله

دویچه وله :دختربچه‌ای در جنوب غرب بریتانیا رد پایی بر صخره‌ای در ساحل کشف کرد که قدمت آن به ۲۲۰ میلیون سال می‌رسد. این جای پا متعلق به گونه‌ای به نسبت کوچک از دایناسورهای گوشت‌خوار است.

Coelophysis، گونه کوچکی دایناسور که دختربچه‌ای رد پای یکی از آنها را در منطقه ولز بریتانیا کشف کرد

Coelophysis، گونه کوچکی دایناسور که دختربچه‌ای رد پای یکی از آنها را در منطقه ولز بریتانیا کشف کرد

لی‌لی وایلدر، دختر بچه چهارساله هنگام قدم زدن در ساحل منطقه ولز در جنوب غرب بریتانیا به نقش غیرمعمولی بر یک صخره برخورد که مشخص شده جای پای یک دایناسور است.

این نقش به چنگال یک پرنده در ابعاد بزرگتر شباهت دارد. پدر این کودک از این نقش عکسی می‌گیرد که مادرش آن را برای یک گروه فیسبوکی کارشناسان سنگواره می‌فرستد.

"اشپیگل آنلاین" در گزارشی که روز گذشته ۱۱ بهمن (۳۰ ژانویه) منتشر شد با استناد به رسانه‌های بریتانیایی می‌گوید عکس این نقش از طریق گروه فیسبوکی برای دیرین‌شناسان موزه ملی ولز فرستاده شد.

به این ترتیب مشخص شد لی‌لی چهارساله اثر پای یک دایناسور ۷۵ سانتی‌متری را یافته که حدود ۲۲۰ میلیون سال پیش می‌زیسته است. فرستنده ITV در صفحه توئیتر خود عکسی از این جای پا را منتشر کرده است.
ردپای دایناسور در ولزدر کناره‌های Bendricks Bay منطقه ولز یافتن سنگواره‌های باستانی امر نادری نیست، اما یک دیرینه‌شناس موزه ملی ولز می‌گوید نمونه‌ای که لی‌لی کشف کرده بهترین سنگواره‌ای است که تا کنون در این منطقه پیدا شده است.

"اشپیگل آنلاین" به نقل از رسانه‌های انگلیسی‌زبان می‌گوید جای پایی که لی‌لی کشف کرده شباهت زیادی به رد دایناسورهای Coelophysis دارد که رد آنها در ایالات متحده آمریکا پیدا شده است. این یکی از گونه‌های به نسبت کوچک دایناسورهای گوشت‌خوار است که روی دو پا حرکت می‌کرده‌اند.
+10
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.