نقشه‌های سیدرضا فلاح، برای واکسن‌‌های فایزر IOC

ایران وایر - پیام یونسی‌پور : «رضا صالحی‌امیری» رییس کمیته ملی المپیک ایران، از تعهد کمیته بین‌المللی المپیک برای «تخصیص بدون دغدغه واکسن کرونا» به ورزشکاران در صورت برگزاری احتمالی رقابت‌های المپیک خبر داده است.
 
نوزدهم دی‌ماه، آیت‌الله «علی خامنه‌ای» رهبر جمهوری اسلامی «ورود» واکسن‌های آمریکایی و بریتانیایی به ایران را «ممنوع» اعلام کرده بود.
 
***
 
رضا صالحی‌امیری را می‌توان امنیتی‌ترین مدیر تاریخ کمیته ملی المپیک ایران دانست. او پیش از دولت «حسن روحانی» از نیروهای ارشد وزارت اطلاعات ایران بود. «احسان قاضی‌زاده هاشمی» نماینده مجلس شورای اسلامی، ۱۱آبان۱۳۹۵، وقتی صالحی‌امیری قرار بود به عنوان وزیر ارشاد جای «علی جنتی» را بگیرد، ماهیت پیشین او را فاش کرد.
 
احسان قاضی‌زاده هاشمی در نطق خود خطاب به رضا صالحی‌امیری گفته بود: «برادر سیدرضا فلاح! بله، این اسم مستعار شما است. ما در این مملکت دست سربازان گم‏نامی را که برای امنیت مردم تلاش کنند، می‌بوسیم؛ مخصوصا اگر قصد ورود به حوزه‌های دیگر، از جمله فرهنگ را نداشته باشند. آیا سربازیِ گم‏نام امام زمان باعث خجالت شما بوده که آن را در سوابق خود ننوشتید و از نمایندگان مجلس پنهان می‌کنید؟»
 
۱۸مرداد۱۳۹۲، شبکه ماهواره‌ای «صدای آمریکا» در برنامه‌ای در گزارشی به بررسی نیروهای اطلاعاتی و امنیتی نزدیک به دولت «محمد خاتمی» و سپس حسن روحانی پرداخت و مدعی شد که «علی ربیعی» سخن‌گوی کنونی دولت حسن روحانی، با نام مستعادر «برادر عباد» در کنار «رضا صالحی‌امیری» از مهم‌ترین نیروهای وزارت اطلاعات «علی یونسی» وزیر اطلاعات دولت «محمد خاتمی» بودند.
 
«عبدالله شهبازی»، مورخ منتسب به حکومت ایران در یکی از نقل‌قول‌های خود از دو برادر دولت حسن روحانی یعنی علی ربیعی و رضا فلاح، نقل کرده بود که وقتی در آذربایجان تعدادی از اعضای یک باند را دستگیر کردند، آن ها را در تابوت خواباندند، درهای تابوت را میخ کوبیدند و بعد از راه آستارا به تهران فرستادند. تمامی بازداشت‌شدگان در راه براثر خفگی کشته ‌شده بودند.
 
احسان قاضی‌زاده هاشمی در مخالفت با صالحی‌امیری برای تصدی پست وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفته بود: «رییس‌جمهوری که از سرهنگ بودن تبری می‌جست، حالا سرهنگی را برای حوزه فرهنگ انتخاب و معرفی می‌کند.»   
 
۱۳ دی ۱۳۹۹ خبرگزاری «مهر» در گزارشی از لزوم «واکسینه شدن ورزشکاران و مربیان ایران» پیش از حضور در رقابت‌های المپیک خبر داد و نوشت: «از مجموع یک میلیون دوز واکسن فایزر که برای تهیه آن اقدام شده یا ۱۵۰ هزار دوز واکسنی که یکی از موسسات خیریه خارج از کشور قول اهدای آن به ایران را داده، گروه‌های خاص ورزش هم باید سهم ببرند.»
 
با وجود اینکه کمیته ملی المپیک پیش از این گزارش اعلام کرده بود که ورزشکاران المپیکی ایران جزء «سهمیه اول» تزریق واکسن کرونا هستند، یک روز بعد کمیته المپیک تایید کرد که برای تهیه دوزهای جدید واکسن فایزر، اقدام خواهد کرد.
 
با وجود ممنوع شدن واکسن ‌های کرونا ساخت بریتانیا و امریکا برای مردم ایران، رضا صالحی‌امیری از برنامه IOC برای «تزریق اجباری» این واکسن و «تخصیص آن به کمیته‌های المپیک هر کشور» استقبال کرده است.
 
او گفته طی روزهای گذشته، با سفیر ژاپن (میزبان مسابقات المپیک توکیو) در ایران و مدیران IOC رایزنی‌های داشته و آن‌ها سه راه‌حل نهایی را برای برگزاری مسابقات المپیک تابستانی در سال ۲۰۲۱ ترسیم کرده‌اند.
 
فرضیه اول اعلام «وضعیت قرمز» و برگزاری مسابقات با پروتکل‌های بهداشتی سخت‌گیرانه است. یعنی ورزشکاران دو هفته پیش از مسابقات به توکیو بروند و ۱۴ روز در قرنطینه باشند. مسابقات هم بدون تماشاگر برگزار شود. وضعیت دوم، اعلام موقعیت «نارنجی» است که المپیک با حضور تماشاگرانی محدود و با قرنطینه دو هفته‌ای ورزشکاران آغاز شود.
 
مرحله سوم را نماینده وزارت اطلاعات در اتاق ریاست کمیته المپیک می‌پسندد؛ واکسن کرونا از سوی کمیته بین‌المللی المپیک به تمام ورزشکاران اعزامی تا پیش از آغاز مسابقات اختصاص داده شود.
 
این یعنی ایران می‌تواند برای تمامی ورزشکاران، مربیان و همراهان در رقابت‌های المپیک توکیو، از IOC درخواست واکسن رایگان داشته باشد.
 
به یاد داشته باشیم که ایران در تمامی ۶ دوره اخیر رقابت‌های المپیک، رکورددار «تیم همراه» در این مسابقات بوده است.
 
به صورت نمونه در رقابت‌های المپیک پکن، «محمد طلایی» مربی وقت تیم ملی کشتی آزاد، «عبدالکریم کاکاحاجی» مربی وقت کشتی فرنگی و سرمربی کره‌ای تیم ملی تیراندازی ایران، از جمع مسافران اعزامی خط خوردند. در عوض، مدیرکل امور اداری سازمان وقت تربیت بدنی، تمامی معاونین امور ورزش همگانی، مدیر معاونت فرهنگی، مدیران امور استان‌های سازمان، مدیر و معاون روابط عمومی، مدیر پاسخ به شکایات سازمان، رییس حراست، رییس دفتر حوزه ریاست سازمان، محافظ شخصی رییس سازمان ورزش و برخی کارمندان ناشناخته، به پکن اعزام شده بودند.
 
پس از رقابت‌های المپیک لندن، «محمد عباسی» وزیر وقت ورزش و امور جوانان، برخی از اعضای خانواده و شرکای خود را در فهرست مسافران المپیک قرار داد. این تصمیم، او را تا مرز استیضاح در مجلس شورای اسلامی هم پیش برد.
 
در المپیک سال ۲۰۱۶ ریودوژانیرو، محمد موسوی و شهرام محمودی به همراه کاپیتان تیمشان یعنی «سعید معروف» در مراسم افتتاحیه المپیک ریو حاضر نشدند. دلیل تصمیم آن‌ها برای تحریم مراسم افتتاحیه، خط زدن نام «امیر خوش‌خبر» سرپرست تیم ملی ایران والیبال و «حضور افراد ناشناخته» در فهرست کاروان ایران در افتتاحیه اعلام شد.
 
رییس کمیته ملی المپیک ایران با اشتیاق از تخصیص واکسن کرونا به ایران برای حضور در المپیک توکیو صحبت می‌کند. او حتی در بخشی از مصاحبه‌ امروز خود با رسانه‌ها «احتمال لغو رقابت‌های المپیک» را در حد صفر دانست. این در حالی است که مسئولین برگزارکننده مسابقات برای برگزار شدن یا لغو آن دچار تردیدهای جدی هستند.
 
سوال اصلی اینجا‌ست؛ سیدرضا فلاح، چند دوز واکسن کرونا برای «ورزشکاران» و «مربیان» و چند دوز واکسن برای «همراهان» و «مدیران» ایرانی به IOC سفارش خواهد داد؟
+14
رأی دهید
-0

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۴۴
    Backup - برلین، آلمان
    احتمالا یکی از این واکسنها رو بالای دماغش زده که ور اومده
    0
    5
    یکشنبه ۵ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.