یورونیوز :ورود به کشورهای عضو اتحادیه اروپا و شنگن پیشاپیش با محدودیت زیاد برای بریتانیایی هایی، از جمله اجرای قوانین مربوط به شهروندان کشور ثالث در بحران کووید-۱۹ همراه شده است.
همزمان شهروندان بریتانیایی که بصورت مکرر ناگزیر به اتحادیه اروپا سفر می کنند از این پس با محدودیت های دوره اقامت روبرو خواهندشد.
قوانین اقامتی برای شهروندانی که عضو پیمان شنگن نیستند تنها اجازه اقامت حداکثر سه ماهه، در طول شش ماه، ۱۸۰ روز را می دهد.
بریتانیا با خروج از اتحادیه اروپا به کشور ثالت تبدیل شده و این قوانین شامل حال شهروندان این کشور خواهدشد. کسانی که بیش از این محدوده زمانی را عمدا و یا ناخواسته سپری می کنند ممکن است با مجازاتی از جمله اخراج و ممنوعیت ورود مواجه شوند.
از آنجا که هیچ سیاست مشترکی برای مجازات افرادی که بیش از حد زمان قانونی در کشور عضو شنگن اقامت می کند، وجود ندارد، کشورهای عضو مجازات ها را متفاوت اعمال کنند. بعضی از کشورها سختگیر و بقیه آسان تر با قانون شکنان رفتار می کنند.
اخراج: همه شهروندان کشور ثالث که زمان اقامتشان از محدوده قانونی گذشته، برای روزهای اقامت در اتحادیه اروپا بلافاصله مجبور به ترک می شوند. بعضی از کشورها افراد را زندانی و بعد اخراج می کنند و برخی دیگر یک بازه زمانی به شهروندان کشور ثالث می دهند تا بتواند از محدوده شنگن خارج شود.
روش دیگری که اغلب کشورهای عضو آنرا دنبال می کنند، جریمه های نقدی برای شهروندان قانون شکن است. همزمان کشورهای عضو شنگن سعی می کنند تا روند بازگشت قانون شکنان را تا بیش از سه سال سخت و دشوار و در بیشتر موارد غیرممکن کنند. دشواری سفر در اولین روزهای سال ۲۰۲۱ میلادی برای شهروندان بریتانیایی در اروپا
از اولین روز ژانویه سال ۲۰۲۱ شهروندان بریتانیایی تمام مزایای یک شهروند عضو اتحادیه اروپا را از دست دادند.
به عنوان مثال بسیاری از بریتانیایی های مقیم اتحادیه اروپا که برای تعطیلات کریسمس سعی کرده بودند به خارج از اتحادیه سفر کنند، در بازگشت در اولین روزهای ماه ژانویه با مشکلات جدی مواجه شدند. از جمله کنترل گذرنامه ها و اطلاعات سفر که پیش از شیوع کرونا هم درباره تمام شهروندان کشورهای ثالث که قصد ورود به اتحادیه اروپا را داشتند، اجرا می شد.
«بریتانیا در اروپا»، ائتلافی از سازمان های مردم نهاد و بزرگترین گروه از شهروندان بریتانیایی مقیم در اتحادیه اروپا، با انتشار بیانیه ای نگرانیها در مورد دشواری های ورود به اتحادیه اروپا پس از تعطیلات سال نو را مطرح کردند.
به ادعای این گروه بسیاری از شهروندان بریتانیا با مشکلات فراوان مسافرتی در اولین هفته سال ۲۰۲۱ مواجه شده اند.
به عنوان مثال، در این بیانیه می خوانیم که بسیاری از بریتانیایی هایی که در اسپانیا مالک هستند نتوانسته اند به خانه های خود بدلیل نداشتن کارت شناسایی بیومتریک بروند.
پس از دشواریهای اخیر، کشور بریتانیا از اتحادیه اروپا خواسته تا اطمینان حاصل کنند که طبق توافقنامه نهایی برکسیت حقوق ورود و خروج شهروندان بریتانیایی به اتحادیه اروپا رعایت می شود.
+14
رأی دهید
-2
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.