صحبت های جنجالی بهنوش بختیاری در باره قاسم سلیمانی و منتقدان خود

سایت روزیاتو نوشت: به نقل از خبر فوری، بهنوش بختیاری بازیگر سرشناس سینما و تلویزیون در مصاحبه با این رسانه از فشار برای ممانعت از حمایت از چهره های ملی مانند سردار شهید حاج قاسم سلیمانی  گفته است. بختیاری در مصاحبه خود در این باره چنین می گوید: «مسلما در همه نقاط دنیا به رشادت و وطن دوستی کسی که با تمام درجات نظامی‌اش همیشه خود را سرباز وطن خوانده احترام میگذارند و برای مردم شخصیت چنین قهرمانی ررا تبیین می‌کنند و مردم هم متقابلا به چنین چهره‌ای احترام می‌گذارند. ولی در این کشور ما جرات نداریم حتی از خاک خودمان دفاع کنیم و اسم کسی که برای خاک ما جانش را داد را نمی‌تونیم بیاوریم چون برچسب منفعت طلب و ریاکار و پوپولیست به ما می‌خورد!».
 
بهنوش بختیاری بازیگر سرشناس سینما و تلویزیون در مصاحبه با این رسانه از فشار برای ممانعت از حمایت از چهره های ملی مانند سردار شهید حاج قاسم سلیمانی  گفته است.
 
بهنوش بختیاری در ادامه صحبت هایش در سالروز ترور سردار قاسم سلیمانی افزود: «به جرات می‌گویم که بسیار متاسفم وطن پرست دلیر و شجاعی مثل حاج قاسم را از دست دادیم؛ من که این حرف را می‌زنم، نه اصلاح‌طلبم نه اصول‌گرا، نه حکومتیم نه غیرحکومتی. من یک آدم عادی هستم که به قوانین کشوری که تابعیت‌اش را دارم احترام می‌گذارم و موظفم تا وقتی در این کشور حضور دارم، قوانین آن را به رسمیت بشناسم». این بازیگر سرشناس با اشاره به اینکه همیشه سعی داشته به شکل درستی پاسخ انتقادات را بدهد گفت: « با همه اینها نمی‌توانم منکر زحمات و شجاعت سرداری مثل حاج قاسم باشم».
وی در ادامه به بسته شدن صفحات حامی شهید سلیمانی در اینستاگرام صحبت کرده و اعلام کرد برای این رسانه بزرگ متاسف است که دم از آزادی می زند اما از عکس سردار سلیمانی ترسیده و آن را حذف می کند. بهنوش بختیاری در ادامه به بسته شدن لایو اینستاگرامی خود به این دلیل اشاره کرد و گفت: «لایو من تا شش ماه بلاک بود. برای چه؟ حاج قاسم سرمایه دار بانک نبود. سوار بر تانک بود و مرد میدان. احترام چنین مردی بر تمام کسانی که آب و خاک ایران را دوست دارند، واجب است».
 
بهنوش بختیاری در پایان  صحبت هایش خطاب به منتقدان گفت: «بترسیم از کسی که وطن و هموطن را بخاطر چند لایک بیشتر می‌فروشد. من نه مجوز می‌خواهم نه خانه نه پول. که اگر هم بخواهم با تعریف از رشادت سردار میسر نمی‌شود. من فقط با وجدان زندگی می‌کنم و وجدانم، شرفم و تربیت خانوادگی‌ام به من می‌گوید باید حق را گفت و باید از سرداری تمجید کرد که تمام زندگی و جان و خانواده‌اش را برای دفاع از ایران رها کرد. روحشان شاد یادشان گرامی».
+28
رأی دهید
-205

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۵۳
    Vejdanebidar - آمستردام، هلند

    باز این بوزینه دستمال بدست شد ۰ خائن وطن فروش.
    17
    209
    یکشنبه ۱۴ دی ۱۳۹۹ - ۱۵:۴۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۸
    Ashkan60 - لندن، انگلستان

    در عجبم که با اینکه تنفر مردم را از حکومت و عوامل آن میبینی باز اینگونه تیشه به آبرو و حیثیت کاری و اجتماعی خودت میزنی و باید بگویم که متاسفانه برخلاف چرندیاتی که گفتی و بخصوص در آخر مطلبت ، که نه وجدان داری نه شرف و نه تربیت خانوادگی وگرنه در وصف یک جلاد و تروریست بین المللی که نام ایران و ایرانی توسط امثال او چهل سال است سیاه و لکه دارشده و ملت را دچار میلیونها معزل اقتصادی سیاسی اجتماعی و بدتر از همه روحی کرده اینهمه قلمفراسی و پاچه خواری نمیکردی ، من بسهم خودم تمام فیلمها و سریالهایی که تو در آن بازی کرده ای یا خواهی کرد را بلاک میکنم .
    14
    201
    یکشنبه ۱۴ دی ۱۳۹۹ - ۱۵:۴۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۸
    ایران کهن - هوستن، ایالات متحده امریکا

    احتمال زیاد صیغه قاسم کتلت بوده و الان چند وقتی هست چیزی نسیبش نشده و چیزش داغداره بدبخت
    16
    172
    یکشنبه ۱۴ دی ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۴
    Sabokbalam - کالیفورنیا، ایالات متحده امریکا

    ایشالا هرچه زودتر خودت هم به شهادت برسی تا توئیتی از رشادت تو بنویسیم. الهی هرچه زودتر آه کودکانی که بدلیل دخالتهای حاج کتلت جان از دست دادند تو را بگیرد.
    14
    154
    یکشنبه ۱۴ دی ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۸۲
    گفتگوگر - پیتزبورگ، ایالات متحده امریکا

    به این زن خود گم کرده (بهنوش بختیاری) که فکر میکند خیلی عاقل هست باید پرسید مگر خاک وطن در سوریه و لبنان و عراق و یمن قرار دارد؟ مگر وطن پرستی در قاموس این ها زشت نیست؟ این ها یک عده شیعه ی عقب افتاده ی قشری هستند و فقط از همان دکترین پیروی میکنند و ناموس هر چی ایرانی هست را به عشق زهرا و زینب می فروشند
    15
    145
    یکشنبه ۱۴ دی ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۱۰۸
    Aryanboy - آرنیس، آلمان

    این جمله اش خیلی جالبه نوشته: «من یک آدم عادی هستم که به قوانین کشوری که تابعیت‌اش را دارم احترام می‌گذارم و موظفم تا وقتی در این کشور حضور دارم، قوانین آن را به رسمیت بشناسم» یعنی تا وقتی که در ایران است مخلص خون حسینه، اگه از ایران هم به اسرائیل یا آمریکا مهاجرت کرد مخلص خون مایکله! معمولا این موجودات زنده مثل آفتاب پرست همیشه رنه عوض میکنند و در استتار هستند. کلا اعتماد به این موجودات زنده کار بسیار خطرناکیست.
    11
    124
    یکشنبه ۱۴ دی ۱۳۹۹ - ۱۶:۲۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۱۰۴
    تنها در اینجا - کپنهاگ، دانمارک

    شما ارزش انتقاد هم نداری هنربند در پیتی
    11
    138
    یکشنبه ۱۴ دی ۱۳۹۹ - ۱۶:۴۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۴
    Alphabet - پترس، یونان

    دیگه آدم از این چندش کاسه لیس حالش بهم میخوره.
    9
    131
    یکشنبه ۱۴ دی ۱۳۹۹ - ۱۶:۵۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۹
    فضول میرزا - استکهلم، سوئد

    آخه کجای این یارو سرشناسه؟ ایشون ته شناس هم نیست! با اون قیافه عجق وجق و قدش که مثل میخ طویله خروس میمونه!
    8
    75
    یکشنبه ۱۴ دی ۱۳۹۹ - ۱۷:۴۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۵
    Rosha50 - لانسینگ، انگلستان

    بهنوش خانم : کجای کارت گیر کرده ؟؟ هنوز نتوانستی اقامت اروپارو با پولی که دادی بگیری شاید باین طریق میخواهی مشکلت حل بشه ..... خودت بیشتر از این کوچیک نکن .
    5
    62
    یکشنبه ۱۴ دی ۱۳۹۹ - ۱۹:۰۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۳
    hamed.s - استونی، استونی

    یکی نیست به خانم بختیاری بگه سپاه قدس و سپاه پاسداران هیچ وقت از ایران وایرانی دفاع نخواهند کرد. وظیفه اینا دفاع از انقلاب اسلامی و انتشار ان به کشور های دیگست.تمام سرمایه های ملی کشور را به فنا دادن برای پیشبرد انقلابشون. مردم ایران را به فقر رسوندن تا پول حزب الله را توی تحریم ها جور کنن. همین سپاه هواپیما اکراینی را مسافران ایرانی بودن را ساقط کرد به خاطر دشمنی وکینه با مردم ایران. بعد از ترور سلیمانی , ج.ا بعد از زد و بند با ترامپ برای هماهنگی و نحوه حمله به پایگاه السد بعد از حمله به پایگاه امریکا , ج.ا از ترامپ درخواست داشت که به پاسارگارد حمله کنن تا به نفع جمهوری اسلامی هم از پاسارگارد خلاص بشه به عنوان پادشاهی گذشته ایران زمین و هم مردم ایران به دشمنی با امریکا یکصدا کنه. اما بعد از سر وصدای احتمال حمله امریکا به پاسارگاد در رسانه ها,ترامپ پته ج.ا ریخت روی اب و اعلام کرد این ج.ا که میخواد با ازبین بردن پاسارگارد فرهنگ اصیل ایرانی را نابود کنن نه امریکا.
    6
    60
    یکشنبه ۱۴ دی ۱۳۹۹ - ۱۹:۵۵
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۵
    پاینده ایران و ایرانی - مالمو، سوئد

    فقط میتونم لقب دستمال رو برات مناسب ببینم , اونم نه یک دستمال تمیز بلکه از نوع کثیفش برازنده ات میباشه
    4
    43
    یکشنبه ۱۴ دی ۱۳۹۹ - ۲۲:۴۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۳
    Chokam - ری، ایران

    خاک نیاز به دفاع نداره، چون بزرگترین تهدیدها و دشمن تاریخی ما ، همسایه غربی ما عراق بود که صدام رفت و هرگز نخواهد آمد . پس دفاع بی معنیه دیگه.
    4
    35
    یکشنبه ۱۴ دی ۱۳۹۹ - ۲۳:۰۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۵
    amirgheryou - تهران، ایران

    این افریته خسته نمیشه! دکمه تو بزن برو پی کارت دیگه
    6
    49
    یکشنبه ۱۴ دی ۱۳۹۹ - ۲۳:۱۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۵
    hamid411 - لس آنجلس، ایالات متحده امریکا

    "اسم کسی که برای خاک ما جانش را داد را نمی‌تونیم بیاوریم" زنیکه ..... که من کسانی رو که باهاشون بودی رو میشناسم. کجا این مرتیکه جانش رو به خاطر خاک ایران داد؟ این مرتیکه برای ایدئولوژی اون علی چلاق کتلت شد. اسم گروهک تروریسیتی اش هم هست سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شاخه قدس. حتی توی اسمش هم ایران نیست
    3
    34
    دوشنبه ۱۵ دی ۱۳۹۹ - ۰۶:۰۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.