مدیر اسنپ‌چت: قرن رقابت آمریکا با چین و هند فرا رسیده

بی بی سی :رئیس اسنپ چت می‌گوید که ایالات متحده در حال ورود به دوره جدیدی از رقابت جهانی است و این کشور به سرمایه‌گذاری بیشتر در نسل‌های آینده نیاز دارد.

ایوان اشپیگل به بی‎‌بی‌سی گفت که ایالات متحده با "یک قرن رقابت استراتژیک" با کشورهایی مانند چین روبه‌روست که در حال رشد سریع هستند؛ "چیزی که قبلا تجربه‌اش را نداشتیم."

آقای اشپیگل که مهمان رادیو ۴ بی‌بی‌سی بود، گفت که ایالات متحده برای رقابت در آینده باید بلندمدت فکر کند.

آقای اشپیگل اسنپ‌چت را هنگام تحصیل در دانشگاه استنفورد راه‌اندازی کرد و در ۲۵ سالگی به یکی از جوان‌ترین میلیاردرهای جهان تبدیل شد. او گفت که از پرداخت مالیات بیشتر "خوشحال" خواهد شد.

ایوان اشپیگل احساس می‌کند که افزایش قدرت شرکت‌های فناوری سیلیکون به دلیل ظهور اینترنت "اجتناب‌ناپذیر" بوده است و بنابر این افزایش نظارت بر غول‌های فناوری "منطقی" است.

کاربران روزانه اسنپ چت در ماه اکتبر تقریبا به ۲۵۰ میلیون نفر رسیدند.

با این حال او تأکید کرد که دولتها و فناوری رابطه نمادینی دارند و اگر غولهای فناوری مالیات بیشتری بپردازند، حداقل مقداری از این پول باید برای تهیه بودجه تحقیق در زمینه توسعه فناوری‌های جدید مانند هوش مصنوعی بازگردانده شود.

او توضیح داد: "تاریخ ملتهای بزرگ واقعا مبتنی بر پیشرفتهای بزرگ در فناوری است و بسیاری از اوقات این فناوری بر اساس سرمایه‌گذاری دولت پایه‌ریزی شده است."

آقای اشپیگل گفت "فکر می‌کنم امروز در سیستم سیاسی ما تمرکز روی شکست‌ها آسان‌تر است تا تمرکز بر روی موفقیت‌های شگفت‌انگیز."

مدیر اسنپ چت معتقد است که "مقررات و نظارت تنها بخشی از یک استراتژی جامع فناوری است - بقیه آن واقعا باید حول سرمایه‌گذاری در فناوری جدید باشد."
فرود در ماه
او پیش بینی کرد که طی ۱۰ سال، بزرگترین اقتصاد جهان چین، آمریکا و هند باشند. آقای اشپیگل گفت: "ما در حال ورود به این دوره جدید رقابت جهانی هستیم."

این بدان معناست که ایالات متحده در حالی که از گذشته درس می‌گیرد، باید به جلو نگاه کند.

او یادآوری کرد که برخی از پروژه‌های واقعا بزرگ ایالات متحده، مانند فرستادن انسان به ماه، نتیجه همکاری بین شرکتها و سازمان‌های خصوصی و دولتی است.

او گفت: "حتی اینترنت نیز واقعا نتیجه یک پروژه تحقیقاتی با بودجه دولت بود."

"همه این موفقیت‌های فوق‌العاده بزرگی که ما به عنوان یک کشور داشته‌ایم در نتیجه کار تیمی حاصل شده است."

در نتیجه "برای ما مهم است که در مورد اولویت‌های سرمایه‌گذاری خود فکر کنیم و اینکه ایالات متحده برای سرمایه‌گذاری استراتژیک کجا سرمایه‌گذاری کند، تا واقعا آینده خود را تأمین کند."

او با وجود همه چالش‌ها نسبت به آینده خوش‌بین است.

رئیس اسنپ چت می‌گوید "پتانسیل عظیمی برای سرمایه‌گذاری بلندمدت و تشخیص سرمایه‌های انسانی فوق‌العاده‌ای وجود دارد که هنوز از آن استفاده نشده است."

به عقیده آقای اشپیگل "با چشم اندازی کاملا واضح و کار گروهی، آینده بسیار درخشان است."
+1
رأی دهید
-5

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۳۹
    در روایت آمده است که - سن فرانسیسکو، ایالات متحده امریکا
    آمریکا تیک توک رو تحریم کرد . هواوی رو بن کرد اروپا رو زیر فشار گذاشت تا 5G از چین نخره و جنگ اقتصادی با چین هم که ادامه داره ولی با همه این ها این چین هست که قادر به ساختن موبایل های 50 دلاری هست نه اپل. تا وقتی شرکت های امریکایی قیمت های لاکچری برای اجناسشان می گذارند راه چین برای به دست گرفتن بازارشان باز هست. همین ایفون که 1200 دلار قیمت داره برای خود اپل در چین حدود 200 دلار تمام میشه. برنده واقتی اقتصادی دنیا کسی هست که در زمینه هوش مصنوعی به حد کمال برسه و لازمه هوش مصنوعی داده ها ست و چون چین موبایل های بیشتری به دنیا عرضه میکنه در نتیجه داده های بیشتری و سریع تر ازبقیه دریافت میکنه. در اکثر شهر های چین دوربین های سطح شهر متصل به هوش مصنوعی هستند و از جرایم رانندگی تا سرقت و کیف قاپی همه را نه تنها ثبت میکنند بلکه با تشخصی چهره فرد را فورا پیدا میکنند ولی امریکا اگر چنین تکنولوژیی هم داشته باشد به دلایل حریم شخصی نمیتواند از آن استفاده کند.
    2
    1
    ‌پنجشنبه ۱۱ دی ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.