تهران در خاموشی و تاریکی؛ به بهای افزایش تصادف و زورگیری، دولت با کُرونا کاسبی می‌کند!

-مدیرعامل شرکت کنترل ترافیک شهر تهران: با آغاز محدودیت‌های تردد از آذرماه امسال، با کاهش تعداد تصادفات مواجهه بودیم، اما پس از خاموشی چراغ‌ها در معابر بزرگراهی و علی‌الخصوص در هفته اول دی ماه تصادفات در این معابر افزایش داشته است.
- سخنگوی صنعت برق کشور: صنعت برق اقدام به صرفه‌جویی را از هفته پیش آغاز کرده و با یکی‌ در میان کردن روشنایی معابر و حذف روشنایی غیرضروری در جاده‌ها حداقل به‌ میزان ۵۰۰ مگاوات صرفه‌جویی ایجاد کرده است.
- حسین حمیدی رئیس پلیس راهور تهران با انتقاد از خاموشی بزرگراه‌های پایتخت گفته که پلیس راهور مخالف قطع برق اتوبان‌ها است اما شرکت توانیر اعلام کرده این خاموشی‌ها به دلیل نیاز به بازسازی صورت می‌گیرد!
کیهان لندن :  بزرگراه‌ها و خیابان‌های تهران بیش از یک هفته است از سر شب تا بامداد در خاموشی فرو می‌روند. شهروندان در حالی به خاموشی چراغ‌های خیابان‌های اصلی و بزرگراه‌ها معترضند که مسئولان علت خاموشی را «کاهش تردد به دلیل کُرونا» و «صرفه‌جویی در برق» عنوان می‌کنند!
 
قطع برق خیابان‌ها و بزرگراه‌ها از یکسو آمار تصادف‎‌ها را به دلیل عدم دید مناسب رانندگان افزایش داده و از سوی دیگر زمینه‌ساز افزایش زورگیری شده است؛ پدیده‌ای که به دلیل فقر در ایران آمار رو به افزایش دارد!
بر اساس گزارش‌ها چراغ‌های بزرگراه‌های پر تردد چون «امام علی»، «یادگار امام»، «نیایش»، «چمران» و برخی خیابان‌های اصلی شهر تهران از هفته گذشته خاموش شده است. در حالی که مقامات خاموشی چراغ‌ها از ساعت ۹ شب را تأیید کرده‌اند ولی تعدادی از کاربران شبکه‌های اجتماعی می‌گویند چراغ‌های خیابان‌ها از ساعت ۶ عصر خاموش می‌شوند.
 
در شرایطی که مسئولان به خبر خاموشی بزرگراه‌ها و خیابان‌های اصلی شهر تهران که طی هفته گذشته در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده بود، واکنشی نشان نداده بودند اما از روز گذشته این خبر توسط چند تن از مسئولان تأیید شد.
 
جدی ثانی مدیرعامل شرکت کنترل ترافیک شهر تهران روز دوشنبه هشتم دی‌ماه ۱۳۹۹ اعلام کرده که «خاموشی‌های این چند وقت اخیر ارتباطی به شهرداری تهران ندارد و خاموشی اکثر معابر بزرگراهی از جمله «آزادگان» و «امام علی» در روزهای اخیر باعث به وجود آمدن مخاطراتی برای شهروندان تهرانی بوده است.»
 
مدیرعامل شرکت کنترل ترافیک شهر تهران گفته که «با آغاز محدودیت‌های تردد از آذرماه امسال، با کاهش تعداد تصادفات مواجهه بودیم، اما پس از خاموشی چراغ‌ها در معابر بزرگراهی و علی‌الخصوص در هفته اول دی ماه تصادفات در این معابر افزایش داشته که از دلایل مهم این امر تاریکی معابر و عدم دید کافی رانندگان است.»
 
قابل توجه اینکه به گفته جدی ثانی، خاموشی‌های بزرگراه‌ها و خیابان‌ها حتی سبب کاهش دید دوربین‌های نصب‌شده در معابر شهری و کاهش کنترل اتومبیل‌‌های متخلف در رابطه با محدودیت‌های کُرونا شده و «متأسفانه آمار سرقت تجهیزات هوشمند شهری هم پس از این خاموشی‌ها با افزایش چشمگیری مواجه بوده است.»
مصطفی رجبی مشهدی سخنگوی صنعت برق کشور هم روز دوشنبه هشتم دی‌ماه ۱۳۹۹ گفته است که اعمال خاموشی یک در میان روشنایی معابر برای جلوگیری از اعمال خاموشی در بخش خانگی انجام شده است.
 
او از این اقدام به عنوان «طرح خاموشی یک‌ در میان روشنایی معابر و روشنایی بزرگراه‌ها پس از ساعت۲۱» نام برده  و گفته است: «با توجه به محدودیت شبانه تردد در شهرهای نارنجی و قرمز، روشن بودن تابلوهای بانک‌ها یا بیلبوردهای تبلیغاتی غیرضروری است و نتیجه‌ای جز هدر رفت سرمایه ملی ندارد بنابراین صنعت برق اقدام به صرفه‌جویی را از هفته پیش آغاز کرده و با یکی‌ در میان کردن روشنایی معابر و حذف روشنایی غیرضروری در جاده‌ها حداقل به‌ میزان ۵۰۰ مگاوات صرفه‌جویی ایجاد کرده است.»
 
سخنگوی صنعت برق کشور گفته که با اعمال خاموشی در روشنایی معابر، روزانه یک تا ۱.۵ میلیون مترمکعب در مصرف گاز صرفه‌جویی خواهد شد.
 
او خاموشی چراغ‌های خیابان‌ها و بزرگراه‌های تهران را در حالی تأیید کرده که در همین حال مدعی شده «با هماهنگی خوب بین شرکت‌های ملی گاز و نفت ایران با صنعت برق، تا کنون هیچگونه خاموشی در کشور نداشته‌ایم!»
کاربران شبکه‌های اجتماعی اما از خاموشی چراغ اتوبان‌ها و خیابان‌های تهران انتقاد می‌کنند. یکی از کاربران نوشته که «طرح منع تردد بعلاوه خاموشی چراغ‌های خیابان و بزرگراه‌ها با این اوضاع قشنگ اقتصادی یک شهر ترسناک برای شهروندان درست کرده که بدون اعلام حکومت نظامی جرات بیرون رفتن از خونه‌هاشون رو نداشته باشند. آفرین به اینهمه درایت! الگوی مدیریت جهانی…»

کاربر دیگری نوشته است: «خاموشی برق بزرگراه‌ها و برخی خیابان‌ها به غیر از اینکه باعث افزایش آمار تصادف‌ها می‌شود و بستر و فضای جولان بیشتر سارقان و معتادان متجاهر را فراهم می‌کند، نتیجه دیگری ندارد، یکی از اصول پیشگیری از جرم به ویژه در شب‌ها، روشنایی کافی است. صرفه‌جویی را به صورت دیگری اجرا کنید.»
کاربر دیگری هم مقامات دولتی را «کاسبان کُرونا» نامیده و نوشته که «حالا فهمیدین داستان منع تردد از ۲۱ تا ۴ صبح چیه؟ ۱- درآمد ۲۵میلیاردی در هر شب به خاطر جریمه خودروها. ۲- خاموشی چراغ‌های معابر به بهانه فشار به شبکه برق، و فروش برق حاصله به عراق و کسب درآمد مضاعف».
 
حسین حمیدی رئیس پلیس راهور تهران نیز با انتقاد از خاموشی بزرگراه‌های پایتخت گفته است که پلیس راهور مخالف قطع برق اتوبان‌ها است اما شرکت توانیر اعلام کرده این خاموشی‌ها به دلیل نیاز به بازسازی صورت می‌گیرد! حمیدی روز دوشنبه هشتم دی‌ماه در یک نشست خبری گفت: «مخالف قطعی برق هستیم. قطعی برق اتوبان‌ها معضل ترافیکی را افزایش می‌دهد. شرکت توانیر در نامه‌ای به ما اعلام کرده که نیاز به بازسازی و تغییر زیرساخت‌های برق دارد و به همین دلیل مجبور به قطع برق است.»
+42
رأی دهید
-5

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۳۷
    kasa-123 - وین، اتریش
    به این میگن دولت دزد.
    0
    13
    دوشنبه ۸ دی ۱۳۹۹ - ۱۹:۱۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۴
    amirgheryou - تهران، ایران
    این حسن روحانی هزار پدر تا همه مردم ایران رو حامله نکنه دست بردار نیست. اگه تو ماتحت خامنه ای قرار چاقو فرو بره. ماتحت حسن کفتار باید شمشیر دوسر ذوالفقار بره.
    1
    14
    دوشنبه ۸ دی ۱۳۹۹ - ۲۱:۵۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.