«تست باکرگی»در درمانگاه‌های بریتانیا به فروش می‌رسد

بی‌بی‌سی در سایت‌های اینترنتی کیت‌های ترمیم بکارت پیدا کرده که ادعا می‌کنند باکرگی را برمی‌گردانندبی بی سی :تحقیقات بی‌بی‌سی نشان می‌دهد که کلینیک‌های پزشکی در بریتانیا به زن‌ها خدمات آزمایش باکرگی ارائه می‌دهند.

سازمان ملل متحد و سازمان بهداشت جهانی این آزمایش‌ها را ناقض حقوق بشر می‌دانند و خواهان توقف آنها هستند.

منتقدان می‌گویند این آزمایش‌ها مبنای علمی ندارند و نمی‌توانند نشان بدهند که فرد رابطه جنسی داشته یا نه و انجام آنها به خودی خود می‌تواند نوعی آزار باشد.

در این آزمایش‌ها واژن زنان را معاینه می‌کنند تا مطمئن شوند که پرده بکارت آنها سالم است.

تحقیقات بی‌بی‌سی نشان می‌دهد که تعدادی از کلینیک‌های خصوصی حتی "ترمیم باکرگی" را تبلیغ می‌کند. وقتی بی‌بی‌سی با آنها تماس گرفت، پیشنهاد تست باکرگی را مطرح کردند که هزینه‌اش بین ۱۵۰ تا ۳۰۰ پوند است (معادل ۲۰۰ تا ۴۰۰ دلار آمریکا).

بی‌بی‌سی ۲۱ کلینیک را در این رابطه شناسایی کرده است. در پرس‌وجو از ۱۶ کلینیک،‌ هفت کلینیک تایید کردند که تست باکرگی انجام می‌دهند، بعضی از آنها اما موضع‌شان را مشخص نکردند.

همه آنها گفته‌اند که عمل جراحی ترمیم باکرگی را انجام می‌دهند که هزینه‌ای بین ۱۵۰۰ تا ۳۰۰۰ پوند (۲ تا ۴ هزار دلار آمریکا) دارد. داده‌های ان‌چ‌اس،‌ سیستم خدمات درمانی بریتانیا، نشان می‌دهد که در ۵ سال گذشته ۶۹ عمل ترمیم بکارت در انگلستان انجام شده است.

بی‌بی‌سی با زنی صحبت کرده که یک خیریه به نام کارما نیروانا به او کمک کرده است. کار این خیریه کمک کردن به قربانیان آزارهای ناموسی و ازدواج‌های اجباری است.

او می‌گوید‌:‌ "پدر و مادرم می‌خواستند به صورت سنتی ازدواج کنم و من را بسیار از نظر احساسی آزار دادند."
فرار تنها گزینه‌ پیش رویم بود
"یک روز یکی از بزرگان محله من را با چند تا از دوستانم بیرون دید. بعد به مادرم گفت که یکی از این پسرها دوست‌پسر من بوده. حرف‌ و حدیث‌ها در محله پیچید."

آن موقع بود که یکی از والدینش او را تهدید کرد که "تست باکرگی" انجام دهد.

"پدر و مادرم و خانواده‌ای مردی که می‌خواستند با او ازدواج کنم گفتند باید تست باکرگی بدهم تا مطمئن شوند قبلا رابطه جنسی نداشته‌ام و این ازدواج بتواند سر بگیرد."

"ترسیده بودم و درست نمی‌دانستم چه چیزی در انتظارم است. حس کردم تنها راهی که جلوی پایم است این است که فرار کنم. همین کار را هم کردم."

پریا مانوتا از مدیران خطوط تماس با خیریه کارما نیرواناست.

"دخترهایی به ما زنگ زده‌اند و در این باره ابراز نگرانی‌ کرده‌اند. بعضی نگران این هستند که خانواده‌هایشان بفهمند که آنها با کسی رابطه داشته‌اند و باکره نیستند، یا اینکه خانواده‌هایشان مجبورشان کنند که تست باکرگی بدهند و نگران نتیجه‌اش هستند."

"مواردی هستند که به آزارهای ناموسی و ازدواج‌های اجباری دامن می‌زنند… در رابطه بودن،‌ انتخاب زوج، رابطه صمیمی یا جنسی داشتن از جمله این موارد است. از طریق کار در خیریه می‌دانیم خیلی از قربانیان در موارد وخیم کشته شده‌اند. بعضی دیگر از قربانیان از خانواده‌هایشان طرد شده‌اند."
پارسال تی‌آی، رپر آمریکایی، با گفتن اینکه هر سال دخترش را برای آزمایش بکارت می‌برد خشم خیلی‌ها را برانگیختسازمان بهداشت جهانی می‌گوید تست‌های باکرگی در ۲۰ کشور جهان انجام می‌شوند. این سازمان می‌گوید هیچ مدرکی دال بر اینکه این تست‌ها می‌تواند اثبات کند که یک زن یا دختر قبلا رابطه جنسی داشته یا نه وجود ندارد. دلیلش این است که بکارت می‌تواند به دلایل مختلفی پاره شود، از جمله ورزش کردن یا استفاده از تامپون.

پارسال تی‌آی،‌ رپر آمریکایی، در پادکستی گفت که سالانه دخترش را برای آزمایش بکارت می‌برد که جنجالی به به پا کرد و خیلی‌ها خشمگین شدند.
موچین و خون مصنوعی
بی‌بی‌سی کیت‌هایی برای ترمیم بکارت پیدا کرده که در فضای مجازی به قیمت ۵۰ پوند (حدود ۶۷ دلار آمریکا)‌ فروخته می‌شوند.

یکی از این کیت‌ها به قیمت ۱۰۴ پوند (حدود ۱۴۰ دلار) از آلمان رسید. در این بسته ۶۰ میلی‌لیتر ژل سفت‌کننده واژن، موچین پلاستیکی، یک عدد کپسول خون و سه بسته کوچک خون مصنوعی وجود داشت. هیچ توضیحی درباره نحوه استفاده از این کیت ارائه نشده بود.

دکتر اشفق خان پزشک زنان است و خیلی از بیمارانش از او درباره تست باکرگی و ترمیم باکرگی سوال می‌کنند.

او می‌گوید: "من نمی‌فهمم که چرا این کار در بریتانیا غیرقانونی نیست. باید غیرقانونی اعلام شود."

"اولا این باور که نبودن بخشی از بکارت به معنی باکره نبودن فرد است کلا اشتباه است. بکارت به دلایل مختلف ممکن است پاره شده باشد. بنابراین اگر من بگویم که 'بکارت پاره شده و باید ترمیم شود' و بعد مدرکی دال بر ترمیم آن بدهم در واقع مدرک اشتباه صادر کرده‌ام."
'جوامع‌مان را آموزش دهیم'
او می‌گوید کارهای بیشتری برای مقابله با این عمل باید صورت بگیرد.

آقای اشفق به بی‌بی‌سی گفت:‌ "همان طور که با مسئله ختنه زنان به خوبی مقابله می‌کنیم، و رهبران جهان مسئله ختنه زنان را برجسته می‌کنند، به نظر من این مسئله هم جرم است. این اقدامات از نظر اخلاقی و وجدانی درست نیستند."

اوایل سال جاری میلادی، سازمان زنان و جوامع خاورمیانه کارزاری برای ممنوعیت تست بکارت راه انداخت و خواهان آموزش درباره این موضوع شد.

هلاله طاهری بنیانگذار این مجموعه می‌گوید: "با وجود اینکه ما می‌خواهیم نهایتا ترمیم بکارت ممنوع شود، اما توقف آن بدون آموزش‌دهی مناسب بیشتر از اینکه مفید باشد آسیب‌رسان است. تنها دلیل اینکه چنین خدماتی هنوز خریدار دارد، پیشینیه ذهنی درباره بکارت است."

"اگر به آموزش جوامع‌مان کمک کنیم و این باورها را تغییر دهیم، دیگر نیازی به بازسازی بکارت نخواهد بود. به خودی خود این خدمات از بین می‌رود."
+8
رأی دهید
-3

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.