دویچه وله :زندگی با فردی که به کووید ۱۹ مبتلا شده است، نه تنها میتواند استرسزا باشد بلکه شما را نیز در معرض خطر ابتلا به ویروس قرار میدهد.
به گزارش هلثلاین؛ وزارت بهداشت و خدمات انسانی ایالات متحده روشهایی ارائه داده که میتوانید ضمن کمک به شخصی که با او زندگی میکنید، از خود نیز در برابر ابتلا به عفونت محافظت کنید.
تست PCR بدهید: اگر یکی از اعضای خانواده شما به عفونت کووید ۱۹ مبتلا شده، آزمایش PCR را حتما دو بار انجام دهید. در غیر اینصورت، به مدت ۱۴ روز خود را قرنطینه کنید.
تماس را محدود کنید: فرد مبتلا به کووید ۱۹ باید خود را از دیگران در خانه جدا کند. در صورت امکان، فرد مبتلا به کووید ۱۹ باید از یک اتاق خواب و حمام جداگانه استفاده کند. هر کس در خانواده باید حداقل ۲ متر از فرد مبتلا به کووید ۱۹ دور باشد. هرقدر از فرد بیمار دور باشید، اگر حتی در معرض ویروس قرار بگیرید، با دوز کمتری از ویروس آلوده خواهید شد. شواهد بسیاری نشان میدهد فردی که با مقدار زیادی ویروس آلوده میشود، بسیار بیمارتر از فردی است که توسط بار ویروسی کمتری آلوده میشود.
پنجرهها را باز نگه دارید: برای بهبود تهویه در محل زندگی خود، پنجرهها را حتی در روزهای سرد، تا حد قابل تحمل باز نگه دارید.
ماسک بزنید: علاوه بر ماسک، هنگام نزدیک بودن به فرد مبتلا به کووید ۱۹، میتوانید از عینک استفاده کنید. استفاده از عینک میتواند از ورود مستقیم ویروس به غشاهای مخاطی چشم محافظت کند. سالخوردهها، افراد با بیماریهای مزمن مانند بیماری قلبی، دیابت و سیستم ایمنی ضعیف، نباید از مبتلایان مراقبت کنند.
دستها را بشویید و سطوح را ضد عفونی کنید: دستان خود را به مدت حداقل ۲۰ ثانیه با آب و صابون بشویید، به ویژه پس از نزدیک بودن به بیمار. هر روز میزها، دستگیرههای در، کلیدهای روشنایی، دستگیرهها، میز، توالت، شیر آب، ظرفشویی و وسایل الکترونیکی را تمیز و ضدعفونی کنید. هنگام دست زدن به بیمار و یا اشیاء پیرامون او، از دستکش یکبار مصرف استفاده کنید.
غذای سالم بخورید: با پزشک خود در مورد لزوم مصرف برخی مکملها صحبت کنید. با این حال، آنچه مهمتر است داشتن یک رژیم غذایی سالم و جلوگیری از افزایش وزن است زیرا برخی از شرایط سلامتی از جمله چاقی فرد را مستعد ابتلا به عوارض وخیم کووید ۱۹ میکند.
+5
رأی دهید
-0
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.