دویچه وله :گاستروآنتریت ویروسی یک عفونت رودهای بسیار مسری است که به عنوان آنفلوانزای معده شناخته میشود. علائم این بیماری شامل اسهال، گرفتگی معده، تب پایین، درد عضلانی و استفراغ است. نورو ویروس رایجترین عامل آنفلوانزای معده است.
به گزارش مدیکالنیوزتودی؛ آنفلوانزای معده اغلب پس از تماس با فرد آلوده یا مصرف غذا یا آب آلوده ایجاد میشود. گرچه آنفلوانزای معده میتواند به طرز باورنکردنی ناخوشایند باشد، اما بیشتر افراد ظرف چند روز بهبود مییابند. از گاستروانتریت ویروسی، به عنوان آنفلوآنزا یاد میشود، اما همان آنفلوانزای فصلی نیست.
آنفلوانزا فقط بر سیستم تنفسی از جمله بینی، گلو و ریهها تأثیر میگذارد. اما آنفلوانزای معده به معده و روده حمله میکند.
افراد معمولاً ۱۲ تا ۴۸ ساعت پس از قرار گرفتن در معرض ویروس علائم بیماری را تجربه میکنند. علائم اغلب ۳ تا ۷ روز ادامه دارد و در موارد شدید میتواند تا ۱۰ روز ادامه داشته باشد. مبتلایان به این عارضه نباید با دیگران تماس نزدیک داشته باشند.
هیچ دارویی وجود ندارد که بتواند آنفلوانزای معده را درمان کند و آنتیبیوتیکها نمیتوانند کمک کنند زیرا این بیماری معمولاً توسط ویروس ایجاد میشود. بنابراین بهتر است شیوههای درمانهای خانگی که علائم را تسکین میدهند، امتحان کنید.
مبتلایان به آنفلوانزای معده مایعات زیادی را از طریق اسهال، استفراغ و تعریق از دست میدهند. پس هیدراته ماندن در این بیماران بسیار مهم است. البته عاقلانه است که از نوشیدن قهوه، چای سیاه و شکلات داغ اجتناب کنید، زیرا آنها میتوانند معده را ناآرام کنند.
آنفلوانزای معده اغلب اشتها را کاهش میدهد یا از بین میبرد. با این حال با بهبود علائم، صرف غذای ساده مانند سوپها و آب گوشتها ضروری است. مصرف بیش از حد فیبر باعث تشدید اسهال میشود. غذاهای حاوی گوجهفرنگی، چربی و ادویه نیز میتوانند اسهال را بدتر کنند.
فراموش نکنید که شستن مرتب دستها از شیوع ویروسهایی که میتوانند باعث آنفلوانزای معده شوند، جلوگیری میکند.
اگر درمانهای خانگی هیچگونه تسکینی در برابر آنفلوانزای معده ایجاد نمیکنند، پزشک میتواند راهنماییهای حرفهای دیگری را نیز ارائه دهد.
+1
رأی دهید
-0
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.