دویچه وله :مطالعه جدیدی که توسط پژوهشگران کالج دانشگاهی لندن انجام شده، نشان میدهد عدم تناسب اندام، افراد را تقریباً دو برابر بیشتر از دیگران در معرض افسردگی و اضطراب شدید قرار میدهد.
به گزارش مدیکال اکسپرس؛ بر اساس یافتههای منتشر شده در مجله BMC Medicine، سطح تناسب اندام پایین خطر ابتلا به اضطراب را تا ۶۰ درصد افزایش میدهد.
محققان با مطالعه هفت ساله بر روی ۱۵۲ هزار و ۹۷۸ شرکت کننده ۴۰ تا ۶۹ ساله، اعلام کردند افرادی که دارای کمترین آمادگی جسمی هوازی و عضلانی هستند، ۹۸ درصد بیشتر از سایرین دچار افسردگی میشوند، ۶۰ درصد بیشتر از سایرین، به اضطراب مبتلا شده و ۸۱ درصد بیشتر از افرادی که دارای تناسب اندام هستند، سایر اختلالات روانی شایع را تجربه میکنند.
در عوض، تناسب اندام باعث ایجاد انواع تغییرات در مغز، از جمله رشد عصبی و کاهش التهاب و افزایش آزاد شدن اندورفینها، مواد شیمیایی قوی در مغز شده و سطح اضطراب را کاهش میدهد.
به گفته دانشمندان این پژوهش، ترکیبی از ورزشهای هوازی، تمرینات قدرتی و مقاومتی به بهبود تناسب اندام و افزایش سلامت روانی کمک میکند.
پیادهروی یکی از سادهترین ورزشهای هوازی است، مشروط بر آنکه بتوان روزانه حداقل ۷ تا ۱۰ هزار قدم، راه رفت. از انجام ورزشهای شدید هوازی پرهیز کنید. چون میتواند ضربان قلب را افزایش دهد و اضطراب را بیشتر کند. در کنار دوچرخهسواری یا پیادهروی تمرینات قدرتی مانند کار با وزنه یا تمرینات تعادل بدن را نیز امتحان کنید.
به گفته محققان انجام ۴۵ دقیقه ورزش در روز برای ۳ تا ۵ بار در هفته بیشترین تأثیر را روی ارتقای سلامت روان دارد.
+1
رأی دهید
-0
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.