سایت روزیاتو نوشت: حکم اعدام دختر باکره در اسلام چیست؟ روش اجرای حکم اعدام دختر باکره چه فرقی با دختر غیر باکره دارد؟ چرا دختران باکره اعدام نمی شوند؟ دلیل صیغه شدن دختر باکره قبل اعدام چیست؟ چرا از نظر اسلام، دختر باکره نباید اعدام شود؟ این ها نمونه سوالاتی است که در ۴۸ ساعت اخیر طبق گزارش های گوگل ترند، در فهرست پر جست و جو ترین سوالات برخی از کاربران ایرانی در گوگل قرار گرفته است.
سوالاتی کاملا غلط که کاربران به دنبال پیدا کردن پاسخی برای سوالات نادرست خود هستند. در واقع طبق فقه اسلام، ممنوعیتی برای اعدام دختر باکره، در نظر گرفته نشده است و در هیچ جای فقه اسلام و شریعت، سخنی درباره ممنوعیت اعدام دوشیزگان و دختران باکره و لزوم صیغه شدن دختر باکره محکوم به اعدام، ذکر نشده است و لذا، ممنوعیت اعدام دختر باکره، صحت ندارد.
سایت پاسخگو، مرکز ملی پاسخ گویی به سوالات دینی که در نشانی: pasokhgoo.ir قرار دارد، بیست و یکم مرداد ماه سال نود و یک در پاسخ به سوالی درباره اعدام دختران باکره، با ارجاع سوال کننده به کتاب تحریر الوسیله جلد دوم ، تجاوز به دختر باکره پیش از اجرای حکم اعدام را تهمت به شریعت خطاب کرده بود.
در سایت پاسخگو دات آی آر آمده بود که اگر دختر باکره، مرتکب قتل نفس شود و اولیای مقتول، درخواست قصاص داشته باشند، حکم قصاص با همان حالت باکره بودن دختر، جاری می شود. ادعای بهشت رفتن دختر باکره، مستند به منابع دینی نیست و نادرست است.
مسائل مربوط به اعدام دختران باکره از آن جا در میان افکار عمومی مطرح شد که در بعضی رسانه ها گفته شده بود که دختران باکره عضو گروهک منافقین را در دهه شصت پس از زایل شدن باکرگی آن ها اعدام می کردند.
درباره اعدام منافقین در سال ۶۷، علی رازینی قبلا توضیحاتی ارائه کرده بود. البته اظهارات وی در این برنامه تلویزیونی، ارتباطی به حکم اعدام دختران باکره نداشت.
در فقه اسلامی، صیغه به زور، ممنوع و باطل است. سایت پرسمان وابسته به اداره مشاوره نهاد رهبری درباره اعدام های سال ۶۷ و صیغه دختران باکره محکوم به اعدام توضیحاتی ارائه کرده است که در ادامه مرور میکنیم.
در برخی رسانه ها ادعا شده بود که پس از عملیات مرصاد، زندانیان سیاسی زن که باکره بودند، به عقد در می آمدند و پس از زایل شدن باکرگی آنها، اعدام می شدند. پاسخ سایت پرسمان به این ادعا ها به این شرح است:
این اعدامها نه برای راحت شدن از شر زندانیان، بلکه در پی شورش آنها در زندان همزمان با عملیات مرصاد بوده است. افرادی محاکمه میشدند که پیشتر در عملیات تروریستی شرکت داشتند و فقط کسانی اعدام میشدند که بر سر مواضع خویش باقی مانده بودند. ضمن اینکه این عمل پیش از این هم در مورد تروریستها انجام شد و البته بسیاری از آنان نیز به خاطر نداشتن خط مشی پیشین از اعدام نجات یافتند و بعدها آزاد گشتند.
یکی از ادعاهای ضدانقلاب این است که از آنجایی که در اسلام اعدام دختران باکره ممنوع است، دختران باکرهای که به اعدام محکوم میشدند را سپاهیان صیغه میکردند و بعد از تجاوز و از بین رفتن باکرگی آنها را اعدام میکردند! گذشته از اینکه اگر مبنای اعدامکنندگان اسلام میبود (که بهخاطرش نتوانند دختران باکره را اعدام کنند) بر مبنای همین اسلام نمیتوانستند یک دختر را به زور صیغه کنند و باکرگی او را بردارند و روی همین حساب باطل بودن این ادعا ثابت میشود.
آیتالله منتظری در کتاب خاطرات خود در بخش مربوط به اعدامهای سال ۶۷، از بحثهای بین خود و امام خمینی توضیحاتی میدهد که آشکار میکند این داستان چگونه ساخته شده است. به طور خلاصه ایشان اشاره میکند که وقتی بحث اعدامها مطرح شد، من اعتراض کردم که در زندانها زنان نیز اعدام میشوند.
اعدام زن در اسلام بسیار محدود است و دختران را نیز اعدام نمیکنند. امام نیز گفت خب به آقایان بگویید دخترها را اعدام نکنند. بعد آمدن این طرف و آن طرف اینطور وانمود کردند که منتظری گفته دخترها را اعدام نکنید، اول آنها را صیغه کنید و بعد اعدام کنید. در خارج از کشور هم منافقین این را دست گرفته بودند. (کتاب خاطرات آیتالله منتظری، اتحادیه ناشران ایرانی در اروپا، نشر باران، نشر خاوران و نشر نیما، چاپ دوم ۱۳۷۹، فصل دهم، صفحه ۳۴۵-۳۴۴)
پس آشکار است که این شایعه ابتدا در مورد آیتالله منتظری ساخته شده است و در واقع هم ایشان زمانی که قائم مقام رهبری نظام بودند، بسیار منفور بودند و بسیاری از این حرفها در مورد ایشان ساخته میشد. طبیعی است که بعد از تغییر نگرش ایشان و قرار گرفتنشان در برابر طیف اصلی نظام، دیگر نمیشد این سخنان را در مورد او بگویند و به جای اینکه بگویند منتظری گفته، گفتند در زندانها روالشان چنین بوده است!
اعدام زندانیان سیاسی، ممنوعیت اعدام دوشیزگان و عقد آنها همه شایعات ساخته و پرداخته منافقین برای تطهیر جنایات و خیانتهای خود به کشور و تخریب وجهه نظام اسلامی میباشد.
در تبیین واقعیات مربوطه گفتنی است پس از تهاجم نیروهای سازمان منافقین در سال ۶۷ با پشتیبانی ارتش عراق به داخل ایران، حضرت امام (ره) حکمی را درباره بررسی مجدد پرونده منافقین زندانی که همچنان بر سر موضع خود بودند و صدور محکومیت اعدام برای کسانی که برنامه شورش در زندان، همزمان با برنامههای بیرون سازمان داشتند، صادر کردند.
در زمینه دلایل صدور این حکم که از مبانی فقهی و حقوقی مستحکمی برخوردار است به اختصار میتوان به وضعیت کلی نیروهای نظامی ایران در جبههها، روحیه مردم در داخل کشور به واسطه انعکاس تحولات جبههها، تبلیغات وسیع درباره پیشرویهای عراق از سوی رادیوهای بیگانه، ورود مستقیم آمریکا به صحنه جنگ با ایران از طریق هدف قرار دادن هواپیمای مسافربری، پیشروی نیروهای منافقین به داخل خاک ایران و تصرف چند روستا و شهر اسلامآباد غرب و . . اشاره داشت.
مطالبی که در شبکه های اجتماعی درباره ثواب حج تمتع به متجاوزین دختران باکره محکوم به اعدام به اشتراک گذاشته شده است، نادرست است. برای اطلاع از حواشی موضوعات و تحلیل ها درباره حکم اعدام دختر باکره در اسلام و شبهات مربوطه به سایت مراجع معظم تقلید مراجعه کنید.
قدیمی ترین هاجدیدترین هابهترین هابدترین هادیدگاه خوانندگان