محسن رنانی: داریم به ته دره می رویم. دعا دعا می‌کنم که کارگران اعتصاب نکنند

محسن رنانی؛ اقتصاددان در یادداشتی ضمن هشدار به شرایط اقتصادی ایران نوشت: کل اقتصاد و نظام تدبیر و بنگاه‌ها و سازمان‌ها و حتی خانواده‌ در جامعه ما ناکارآمد، فرسوده و ناتوان شده‌اند.

رنانی هشدار داد: اکنون که دیگر نفت نمی‌تواند ناکارآمدی ما را جبران کند و بحران‌ها یکی یکی در حال سر رسیدن هستند باید به سرعت سبک زندگی خودمان را در حوزه اقتصاد و سیاست و اجتماع متحول کنیم و گرنه خیلی زود، زودتر از آنچه گمانش را می‌کنیم، دیر می‌شود.
همه اینها نشان می‌دهد که مسیر کنونی کشور دیگر قابل ادامه نیست و تجربه دهه‌های اخیر نظام تدبیر ما چیزی جز ناکارآمدی و شکست را نشان نمی‌دهد و اگر بخواهد به همین ترتیب ادامه دهد کل جامعه و منابع مادی و طبیعی و انسانی ایران را رو به نابودی خواهد برد.

رنانی در ادامه نسبت به شرایط انفجارگونه جامعه و قیام مردم گفت: «این روزها خدا خدا می‌کنم که بورس فرو نریزد، که دلار بالا نرود، که ترامپ بیش از این خیره‌سری نکند، که نمایندگان نوخاسته‌ی مجلس، کشور را بی‌ثبات نکنند، که تورمِ چهارنعل سربرنیاورد، که طاقت فقرا طاق نشود، که پول‌ها از بخش تولید به بورس‌بازی نرود، که بیکاران به خیابان نریزند، که کارگران اعتصاب نکنند، که جوانان خسته و نآمید دست به اعتراض نزنند، که دولت تصمیمات شتابزده نگیرد، که مقامات سخنرانی‌ احساسی نکنند، که اسرائیل تحریک‌مان نکند، که نظامیان به اشتباه موشک هوا نکنند، که ترامپ دوباره رأی نیاورد و .... آه آه که این روزها چقدر همه باید مراقب باشیم.»
+35
رأی دهید
-2

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۷۷
    hassan5 - تهران، ایران
    اقا محسن،شما خودش ناراحت نکن،این رژیم هنوز منافع اروپا و امریکا را در مورد اقتصاد و نظامی در منطقه بخصوص خلیج فارس و منافع اسرائیل را در خاور میانه تامین میکند،منافع ملت ایران برای دنیای سرمایه داری ارزشی ندارد،اعتراضات مردمی هم با کشتار (۵۰۰۰ در سه روز ابان ۹۸)و زندان فعلا حل میشود
    1
    13
    یکشنبه ۱۶ شهریور ۱۳۹۹ - ۰۴:۱۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.