۱۰ بیماری یا اختلال که می‌توانند منجر به تغییر شخصیت شما بشوند

العربیه :شخصیت عبارت است از شیوه تفکر، احساس و عملکرد شما، عادت‌هایی که دارید و واکنشی که نسبت به دنیای پیرامون‌تان نشان می‌دهید. هرچند تغییر در شخصیت را در طول زمان و بر اساس چیزهایی که یاد می‌گیریم، تجربه می‌کنیم، اما برخی از اختلالات نیز وجود دارند که می‌توانند روی شخصیت شما تأثیر بگذارند و سبب شوند که متفاوت با خود واقعی‌تان رفتار کنید.
1-آلزایمر
این بیماری بر تفکر، قضاوت، حافظه و تصمیم‌گیری تأثیر می‌گذارد. اوایل ممکن است دچار اضطراب شوید. با گذشت زمان، اثرات جدی روی شخصیت‌تان دارد. ممکن است یک فرد مهربان و متفکر ممکن است زورگو و پرتوقع شود. یا شخصی که قبلاً زیادی نگران بود، ممکن است آسان‌گیر و راحت شود.
2-زوال عقل با اجسام لویی
زوال عقل با اجسام لویی هم به لحاظ جسمی و هم به لحاظ ذهنی روی بیمار تأثیر می‌گذارد. کسانی که به این نوع زوال عقل مبتلا می‌شوند معمولاً بی‌احساس به نظر می‌رسند و علاقه‌شان را بنسبت به همه چیز از دست می‌دهند.
3-پارکینسون
پارکینسون در نهایت بر نحوه راه رفتن، صحبت کردن، خوابیدن و فکر کردن‌تان تأثیر می‌گذارد. در اثر این بیماری فرد حواس‌پرت می‌شود و از جمع فاصله می‌گیرد.
4-بیماری هانتینگتون
هانتینگتون نوعی بیماری است که فرد با آن متولد می‌شود اما در دهه 30 یا 40 حیات او بروز می‌کند. این بیماری سبب می‌شود که فرد به شدت عصبانی شود یا کارهای نرمال مثل مسواک زدن را انجام ندهد.
5-ام‌اس
در بیماری ام‌اس، سیستم ایمنی بدن به عصب‌ها در مغز و نخاع حمله می‌کند. این بیماری گاهی در فرد مبتلا سرخوشی ایجاد می‌کند، نوعی خوشحالی که نرمال نیست. ام‌اس همچنین گاه باعث گریه یا خنده ناگهانی می‌شود که به نظر می‌رسد خارج از کنترل است.
6-بیماری تیروئید
تیروئید هورمون‌هایی را تولید می‌کند که به بدن‌تان می‌گویند چقدر سریع یا کند کار کنند. اگر این غده مقدار بیش از حدی هورمون تولید کند، تحریک‌پذیر و مضطرب خواهید بود و دچار نوسانات خلقی زیاد می‌شوید. اما اگر میزان هورمون‌ها کم باشد، ممکن است دچار فراموشی و دشواری در تفکر شوید.
7-تومور مغزی
وجود تومور در مغز می‌تواند سبب نوسانات خلقی شود و فرد را پرخاشگر کند. بروز افکار پارانوئیدی هم می‌تواند از اثرات این بیماری باشد.
8-ضربه مغزی
پس از ضربه جدی به سر، تغییر در شخصیت می‌تواند یک علامت پنهان باشد که با گذشت زمان رخ می‌دهد. در موارد جدی‌تر ممکن است یک شخص متفاوت به نظر برسید، کارهایی را انجام بدهید یا حرف‌هایی بزنید که قبلاً هرگز انجام نداده یا نگفته‌اید.
9-افسردگی
افسردگی نحوه تفکرتان را در مورد جهان پیرامون تغییر می‌دهد. این بیماری در زنان و مردان بسیار متفاوت است. زنان اغلب احساس بی‌ارزشی، ناراحتی و گناه دارند و مردان معمولاً احساس خستگی، تحریک‌پذیری و عصبانیت دارند.
10-اختلال دوقطبی
اختلال دوقطبی سبب می‌شود که فرد وقتی حالش خوب است پرانرژی باشد، تند صحبت کند و ریسک‌های بزرگ را بپذیرد و وقتی غمگین است بی‌انرژی باشد و احساس بی‌ارزشی کند. فرد مبتلا حتی گاه ترکیبی از هر دو را دارد
+6
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.