ارسال پیامک به مشترکان تلفن همراه در ایران «بخشی از برنامه جهانی آمریکا» است

متن پیامک ارسالی برای مشترکان ایرانیبی بی سی :برنامه پاداش برای عدالت وزارت امور خارجه آمریکا اعلام کرد در ازای دریافت اطلاعاتی درباره دخالت خارجی در انتخابات داخلی‌اش، جایزه‌ای در نظر گرفته و این موضوع را با پیامک‌های و دیگر وسایل ارتباط جمعی به مردم کشورهای مختلف دنیا اعلام می‌کند.

دیروز شماری از کاربران شبکه‌های اجتماعی در ایران گفتند پیامک‌هایی دریافت کرده‌اند که در آن نوشته شده آمریکا تا ۱۰ میلیون دلار در ازای اطلاعاتی در باره دخالت خارجی در انتخابات این کشور پاداش می‌دهد.

به گفته برخی کاربران ایرانی در شبکه‌های اجتماعی این پیامک‌ها به برخی مشترکان دو اپراتور ایرانسل و همراه اول ارسال شده است. برخی نیز ابراز نگرانی کرده بودند ارسال چنین پیامک‌هایی برای شهروندان ایرانی ممکن است آنها را با تهدید امنیتی حکومت مواجه کند. در پایان پیامک‌هایی که برای مشترکان ایرانی ارسال شده یک آدرس توئیتر به نام "پاداش برای عدالت"آمده است که به فارسی برخی اخبار دولت آمریکا درباره افراد تحت تعقیب و همچنین پاداش‌ برای اطلاعات مفید بازتاب داده می‌شود.

اخیرا وزارت خارجه آمریکا از تعیین جایزه ۱۰ میلیون دلاری برای اطلاعاتی خبر داد که به شناسایی افرادی منجر شود که با فعالیت‌های غیرقانونی سایبری و همکاری با دول خارجی تلاش می‌کنند در انتخابات آمریکا دخالت کنند.

وزارت امور خارجه آمریکا می‌گوید اگر دریافت کنندگان مطمئن نیستند که این پیام‌ها متعلق به برنامه "پاداش برای عدالت" این وزارت‌خانه‌ است، می‌توانند مستقیم به سایت این نهاد مراجعه کنند. بنابر بر اعلام رسمی وزارت امور خارجه آمریکا، ارسال این پیامک‌ها بخشی از یک کارزار جهانی به زبان‌های مختلف است.

بنا بر این اطلاعیه، "برنامه پاداش برای عدالت" از روش‌های متنوعی استفاده می‌کند تا مردم را در مورد پاداش و برنامه‌های خود آگاه سازد.

"برنامه پاداش برای عدالت" زیر نظر سرویس امنیت دیپلماتیک آمریکا راه‌اندازی شده است.

مقام‌های ایران تاکنون درباره ارسال این پیامک‌ها به تلفن همراه مشترکان ایرانی توضیحی نداده‌اند.

آمریکا می‌گوید استفاده از شبکه‌های اجتماعی برای دامن زدن به اختلافات و تزریق اطلاعات نادرست می‌تواند از جمله روش‌های مداخله در انتخابات باشد.

پیش‌تر هم آمریکا ایران، چین و روسیه را متهم کرده بود که به دنبال مداخله در انتخابات این کشورند.

سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا سال ۲۰۱۸ در بیانیه مشترک ادعا کردند روسیه و چین و ایران ممکن است به دنبال تاثیرگذاری در انتخابات میان‌دوره‌ای سال ۲۰۱۸ و انتخابات ریاست‌جمهوری در سال ۲۰۲۰ باشند.

در آن زمان وزارت امور خارجه ایران اتهام دخالت در انتخابات آمریکا را رد کرد و آن را نوعی "توهم ناشناخته" دانست.

اداره اطلاعات ملی آمریکا اخیرا با انتشار گزارشی، ایران را تهدیدی سایبری برای آمریکا خوانده است. ایران خود هدف حملات سایبری، به خصوص در حوزه هسته‌ای، بوده و آن‌ها را به اسرائیل و آمریکا نسبت می‌دهد.
مناقشه بر دخالت کشورهای خارجی در انتخابات آمریکا
نهادهای امنیتی آمریکا از سال ۲۰۱۶ که هیلاری کلینتون و دونالد ترامپ برای جایگزینی باراک اوباما با هم رقابت می‌کردند گزارش داده بودند که روسیه تلاش کرده بود تا بر نتایج انتخابات آن سال به نفع دونالد ترامپ اثر بگذارد؛ با انتشار اخبار جعلی در شبکه‌های اجتماعی چون فیسبوک و توییتر.

این گزارش پس از انتخابات نوامبر ۲۰۱۶ و پیروزی آقای ترامپ، به تحقیقات بازرس ویژه رابرت مولر منجر شد. آقای مولر دو سال (۲۰۱۹-۲۰۱۷) به بررسی آن پرداخت و در گزارش ۴۵۰ صفحه‌ای خود که سال گذشته منتشر شد نتیجه گرفت که کرملین برای مداخله در انتخابات آمریکا سازمان‌یافته اقدام کرده بود ولی ارتباط عامدانه میان ستاد انتخاباتی آقای ترامپ و تلاش‌های روسیه پیدا نشد.

آقای ترامپ چنین گزارش‌هایی را خدعه دموکرات‌ها برای کمرنگ جلوه دادن پیروزی او در انتخابات ۲۰۱۶ می‌داند و بارها آن را "دسیسه چینی سیاسی" دشمنانش خوانده است.

روسیه بارها این اتهام‌ها را رد کرده است.
+18
رأی دهید
-8

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۲۴
    varied - ریزه، ترکیه

    این پیامک های تبلیغاتی درجهت سیاستهای ضد امریکایی طویله رهبری است که توسط توسط تروریست های سپاه پاسداران منتشر میشود به شماره تلفن ایران منم که از اپراتور همراه اول است چنین پیامکی آمده بود
    9
    29
    جمعه ۱۷ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۷:۱۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.